Gönderen Konu: Doktor gözüyle saç simülasyonu.  (Okunma sayısı 36262 defa)

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
Ynt: Doktor gözüyle saç simülasyonu.
« Yanıtla #75 : 15 Kasım 2019, 11:04:09 »
Merhabalar. Bangkok ta saç simülasyonu çok önem verilen bir konu. İngilteredeki saç simülasyonundan övgüyle söz eden arkadaşları doğrularcasına çok sıkı bir eğitim sonrası sertifika veriyorlar. Ben ABD den aynı şekilde
almıştım.
Türkiye de henüz bu sertifika kuralı yok.
Gelelim uygulamalara;
Saç dökülmesi olan herkese yapılabiliyor. Yaş sınırı yok. 10 yaşında yuvarlak şekilde saç dökülmesine yaptıkları örneği yayınladılar.
Kötü örnekleri gördüm.
Geleceği çok parlak bir yöntem. Özellikle saçı tıraşlı kullanacak olanlar için iyi bir seçenek.
Halen devam eden oturumlara katılıyorum.
Yine bilgi aktarmaya devam edeceğim.
Umutsuz olmayın. Tek söyleyeceğim şimdilik bu.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #76 : 15 Kasım 2019, 11:20:33 »
Güzel bir an yaşadık kongrede.  Eşim Dr Sibel Ulusan ile bir toplantıyı izliyorduk. Yabancı bir saç ekimi doktoru Dr Koray Erdoğan ın yaptığı ve yayınladığı bir çalışmayı aynen sundu.  Bu Dr hanımı ve beni çok mutlu etti. Paylaşmak istedim. 

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #77 : 15 Kasım 2019, 11:30:05 »
Güzel bir an yaşadık kongrede.  Eşim Dr Sibel Ulusan ile bir toplantıyı izliyorduk. Yabancı bir saç ekimi doktoru Dr Koray Erdoğan ın yaptığı ve yayınladığı bir çalışmayı aynen sundu.  Bu Dr hanımı ve beni çok mutlu etti. Paylaşmak istedim.
Merhaba doktor bey, eşiniz Sibel hanım sanırım İzmir'deki saç ekimcisi? Ben sizin saç simülasyonundaki ücret skalanızı merak ediyorum açıkçası. Bir sakıncası yoksa bu konuda bilgi verir misiniz burda?

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 15 Kasım 2019, 11:37:44 »
Ücret skalam 2500 ile 6000 TL arasında. Alanın büyüklüğü ve derinin yapısına göre netleşiyor.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #79 : 15 Kasım 2019, 11:56:57 »
Ücret skalam 2500 ile 6000 TL arasında. Alanın büyüklüğü ve derinin yapısına göre netleşiyor.
Teşekkür ettim, eksik olmayın.

papito

• Sr. Member
« Yanıtla #80 : 15 Kasım 2019, 12:54:02 »
Zafer bey. Bir yıldır simülasyon yaptığınızı söylemişsiniz. Bunu göz önüne alırsak 2/3 yıldır simülasyon kullanan müşteriniz yok. Önemli olan simülasyonun deriye nasıl işlemesi. Morlaşan olur veya rengi tutmaya bilir. Avrupa'da kendi gözlerimle gördüğum simülasyon yöntemi iki yılda bir "touch-up" seansi ile yenilenip tazeleniyor. Bu konuda bir yanda scalp micro pigmentation var ve diğer yanda tricopigmentation var. Birinde kalıcı boya kullanılır ve diğerinde 1 ile 3 yıllık doğal bir boya kullanılıyor. Bunun yanında hiç saçını sıfıra vurdurup simülasyon yaptiran müşterinizi görmedim. Bir yorum yapmak icin simülasyon yaptırıp saçlari arkaya tarayan müşterileriniz iyi bir örnek sayilmaz. Benim fikrim bu işe Turkiyenin yeni yeni girdiği icin bir müddet beklemek. Reklam olmasın diye Avrupa'da bir kliniğin fotolarını alıp kesmek zorunda kaldım.

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #81 : 15 Kasım 2019, 15:08:46 »
İyi akşamlar. Kendi açınızdan çok haklısınız. Burada önemli olan touch up seansları ile düzeltilecek şekilde çalışmak. Çok şükür şu ana kadarki süreçte rengi değişen ya da boyaların yer değiştirip birbiriyle birleştiği hastam olmadı. Burada benim doktor olup işlemin tıbbi yönünü bilmemin de çok önemi var.
Amaç saç simülasyonunda çok saldırgan şekilde boya ve teknik kullanmamaktır. Sakince  üzerine koyarak bu uygulamayı yapmaktır. Bahsettiniz tekniklerde özellikle uygulamada kullanılan iğnelerin özellikleri değişir.
Boyaları ise daha ayrıntılı konuşmak uygun olur. Çünkü molekül çapları çok önemli olup kalıcılığını ve dağılıp kaybolmasına kadar pek çok şeyi etkiler.
Saç simülasyonunda sizin gibi irdeleyen insanlarla konuşmak beni çok mutlu ediyor. İstediğiniz her şeyi konuşabiliriz. En büyük amacım Türkiye mizi bu konuda ABD ve Avrupa seviyesinde görmektir. Bunu da sizin gibi arkadaşların feed back leri ile başaracağız.
« Son Düzenleme: 15 Kasım 2019, 15:21:43 Gönderen: zaferulusan »

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #82 : 18 Kasım 2019, 01:37:22 »

1- belli bir süre sonra rengi yeşil vb oluyormuş bu konuda garanti var mı?
2- bazıları her 6 ayda bir yenilemek gerek öyle 2 yıl falan gitmez diyorlar acaba ortalama ne kadar süre dayanıyor.
3- yaş ilerledikçe saçlar beyazlıyor alttan beyaz saçlar çogaldıkça dipler siyah tuhaf bir görüntü olmaz mı....nerdeyse sac ekim fiyatlari ile paralel pahali. En iyisi hangisi ya da en kotusu hangisi ordan uzak durmak gibide bir sansimiz yok. Birakin 5 yil garantiyi 3 yil bile olsa super. Ama hala cok soru isareti var. 1 numara sacla dolasmak yillarca en az 3 numara sacla dolasanlar icin çok zor ameliyat izleri kapaniyor denmis ancak internette (ameliyat izi olan fotolar) bakin o tur resimlere hic de kapanmis gibi degil izleri tamamen kapatmalari mumkun degil resimlere yansiyor. Sonra 4 5 seneden sonra tekrar bir islem yaptiracagiz onun icinde ver 5 bin lira diyecekler. iyide 3-5 sene sonra boyaların rengi solup kafada leke kalınca nolacak?

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #83 : 20 Kasım 2019, 13:15:53 »
1- belli bir süre sonra rengi yeşil vb oluyormuş bu konuda garanti var mı?
2- bazıları her 6 ayda bir yenilemek gerek öyle 2 yıl falan gitmez diyorlar acaba ortalama ne kadar süre dayanıyor.
3- yaş ilerledikçe saçlar beyazlıyor alttan beyaz saçlar çogaldıkça dipler siyah tuhaf bir görüntü olmaz mı....nerdeyse sac ekim fiyatlari ile paralel pahali. En iyisi hangisi ya da en kotusu hangisi ordan uzak durmak gibide bir sansimiz yok. Birakin 5 yil garantiyi 3 yil bile olsa super. Ama hala cok soru isareti var. 1 numara sacla dolasmak yillarca en az 3 numara sacla dolasanlar icin çok zor ameliyat izleri kapaniyor denmis ancak internette (ameliyat izi olan fotolar) bakin o tur resimlere hic de kapanmis gibi degil izleri tamamen kapatmalari mumkun degil resimlere yansiyor. Sonra 4 5 seneden sonra tekrar bir islem yaptiracagiz onun icinde ver 5 bin lira diyecekler. iyide 3-5 sene sonra boyaların rengi solup kafada leke kalınca nolacak?

Merhabalar.
sorularınıza tek tek yanıt vereceğim
1.Renkteki yeşil veya mavi renge dönüş boya seçimi ve tekniğin doğru uygulanmasıyla tamamen engellenebilir.
2. Başlangıçta toplam 3 seans uygulama yapılır. Ondan sonra her yıl ücretsiz kontrol ve yenileme
ile 3 yıl en az gider.
3. Saçların beyazlamasına karşın simülasyonda kullanılan pigmentlerin görünüşü önemli bir risk oluşturmaz. Olay yavaş yavaş gelişeceği için bu sırada pigmentlerin rengi sırıtacak kadar kontrastlık yani zıtlık oluşturmaz.
3 yıl sonra pigmentlerin çıkması durumunda leke oluşturacak bir durum kendiliğinden ortadan kalkmış olur.

Son olarak şunu eklemek istiyorum: Saç simülasyonu tüm dünyada o kadar çok kullanılmaktadır ki bunun en büyük nedeni çok iyi bir çözüm olması ve istenmeyen bir durum oluştuğunda çaresinin bulunmasıdır. 

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #84 : 20 Kasım 2019, 14:28:14 »
Tskler ...Doğru dünya  çapında  kullanıliyor  ingiltere +amarika  bu işi  çok iyi yapılıyor   yanlız bizim ülkemizde  yaptığımız  işin   hakini  vermiyoruz  kolay yoldan   para kazanma  pesindeyiz bunu yaparkende insanları mağdur  edip  para kazanma  pesindeyiz  bu yüzden  insanlar      şüpeyle bakıyor   bizim yaptığımız işlere  dünya çapında türk  malı  türk dr larına  güven  kalmadı    tv net görüyoruyoruz   mağdur  olan  insanlari  .  İşlerini  doğru düzgün  yapan insanları magdur  ediyor  bu insanlar  .  Böyle  gelmiş  böyle  gider  bu .

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #85 : 20 Kasım 2019, 15:11:54 »
Tskler ...Doğru dünya  çapında  kullanıliyor  ingiltere +amarika  bu işi  çok iyi yapılıyor   yanlız bizim ülkemizde  yaptığımız  işin   hakini  vermiyoruz  kolay yoldan   para kazanma  pesindeyiz bunu yaparkende insanları mağdur  edip  para kazanma  pesindeyiz  bu yüzden  insanlar      şüpeyle bakıyor   bizim yaptığımız işlere  dünya çapında türk  malı  türk dr larına  güven  kalmadı    tv net görüyoruyoruz   mağdur  olan  insanlari  .  İşlerini  doğru düzgün  yapan insanları magdur  ediyor  bu insanlar  .  Böyle  gelmiş  böyle  gider  bu .

O dünyanın her yerinde var kardeşim onlar süper diye bir sey yok sağlık konusunda Türkiye gayet iyi seviyede ve ucuz şimdilik
Global Moderator

Province

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #86 : 20 Kasım 2019, 15:20:18 »
Merhabalar.
sorularınıza tek tek yanıt vereceğim
1.Renkteki yeşil veya mavi renge dönüş boya seçimi ve tekniğin doğru uygulanmasıyla tamamen engellenebilir.
2. Başlangıçta toplam 3 seans uygulama yapılır. Ondan sonra her yıl ücretsiz kontrol ve yenileme
ile 3 yıl en az gider.
3. Saçların beyazlamasına karşın simülasyonda kullanılan pigmentlerin görünüşü önemli bir risk oluşturmaz. Olay yavaş yavaş gelişeceği için bu sırada pigmentlerin rengi sırıtacak kadar kontrastlık yani zıtlık oluşturmaz.
3 yıl sonra pigmentlerin çıkması durumunda leke oluşturacak bir durum kendiliğinden ortadan kalkmış olur.

Son olarak şunu eklemek istiyorum: Saç simülasyonu tüm dünyada o kadar çok kullanılmaktadır ki bunun en büyük nedeni çok iyi bir çözüm olması ve istenmeyen bir durum oluştuğunda çaresinin bulunmasıdır.
hocam onceki simulasyonumun yerinde kizil bir kafa var su an Allahtan diyorum cok derine yapilmamis. Saclarim iyi durumda olmadigindan kafami kazitmak isstiyorum 1 numaraya fakat kizillik bunu engelliyor. Ten rengi gbi bir boyayla hafif bir simulasyon bir cozum olabilirmi ?

zaferulusan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #87 : 20 Kasım 2019, 22:37:13 »
hocam onceki simulasyonumun yerinde kizil bir kafa var su an Allahtan diyorum cok derine yapilmamis. Saclarim iyi durumda olmadigindan kafami kazitmak isstiyorum 1 numaraya fakat kizillik bunu engelliyor. Ten rengi gbi bir boyayla hafif bir simulasyon bir cozum olabilirmi ?
Fotoğraf görebilirmiyim?

Aykut Özhan

• Jr. Member
  • **
    • Saç simülasyonu
« Yanıtla #88 : 21 Kasım 2019, 20:25:43 »
Amerika ve Avrupada iyi yapılıyorsa gidip oralarda yaptırın bu sizin bileceğiniz birşey fakat Türk doktorları ile ilgili şöyledikleriniz doğru değil.
Ben avrupada yapılamayan ve hiçbir avrupalı doktorun cesaret edemediği tehlikeli operasyonların burada başarıyla bizim Türk cerrahları tarafından yapıldığı ve insanların hayatlarının kurtarıldığı birçok vaka biliyorum. Dünyanın her yerinden hastalar Türk cerrahları için ülkemize gelirken bu söyledikleriniz kabul edilemez. Genelleme yaparak doktorlarımıza haksızlık ediyorsunuz.
« Son Düzenleme: 21 Kasım 2019, 20:51:57 Gönderen: Aykut Özhan »

Burkinho

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 22 Kasım 2019, 14:54:53 »
Amerika ve Avrupada iyi yapılıyorsa gidip oralarda yaptırın bu sizin bileceğiniz birşey fakat Türk doktorları ile ilgili şöyledikleriniz doğru değil.
Ben avrupada yapılamayan ve hiçbir avrupalı doktorun cesaret edemediği tehlikeli operasyonların burada başarıyla bizim Türk cerrahları tarafından yapıldığı ve insanların hayatlarının kurtarıldığı birçok vaka biliyorum. Dünyanın her yerinden hastalar Türk cerrahları için ülkemize gelirken bu söyledikleriniz kabul edilemez. Genelleme yaparak doktorlarımıza haksızlık ediyorsunuz.

Aykut hocam çok haklısın. Atatürk bile beni Türk hekimlerine emanet edin demiş

Facebook Twitter Instagram