Gönderen Konu: Panplus gold  (Okunma sayısı 26114 defa)

Greengoblin

• Full Member
Ynt: Panplus gold
« Yanıtla #16 : 15 Ağustos 2019, 01:30:40 »
...

Rohat

• Full Member
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2019, 08:32:43 »
Çam terebantin yağı hakkında bilgisi olan var mı. Bugün duydum birinden. İnternette de saça iyi geldiği yazıyor. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi.
genelde saç maskesi ya da şampuana katıp kullanıyorlar. Ama ölçeğini iyi ayarlamak lazımmış. Fazla olunca saçı daha çok döküyor. Ölçek konusunda bir fikrim yok

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #18 : 24 Ağustos 2019, 03:00:30 »
Eyvallah usta teşekkürler bilgi için. Macera aramaya gerek yok.en iyisi  Panplusa devam edelim biz :))

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 24 Ağustos 2019, 03:29:27 »
Eyvallah usta teşekkürler bilgi için. Macera aramaya gerek yok.en iyisi  Panplusa devam edelim biz :))

Nasıl gidiyor panplus
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2019, 03:35:27 »
Usta valla bi zararını görmedim şuanlık. Kalınlaşma oldu saçlarımda. Bi 3 kutu daha kullanacağım. Tek korkum bıraktıktan sonra birşey olur mu.  Estetik international da ekim yapan biriyle görüştüm bunu kullanıyorum diye. Tanım olarak minoxidilin masum hali dedi. Tamamen organik haliymiş onun. Bende devam edicem biraz daha

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #21 : 24 Ağustos 2019, 03:40:17 »
Şuan panpluslı halde. Işık altında.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 24 Ağustos 2019, 03:54:05 »
Saçların iyi görünüyor sapka bölgesine sık sadece yani önler orta ve tepe bu da ortalama 8 fis demek gunde 8 fis kullanirsan 3 ay gider sana bir kutu ve birakmana da gerek kalmaz. İçinde saw palmetto ve kafein var bunlar önemli etkenler minoksidilin light hali diyebiliriz ama onun kadar etkili olabileceğini pek sanmitorum4. Fayda gördüysen bırakma genetik dokulme ise geri dönüşlü olur. Kullanmadan önce ve su an dokulme oraninda anlamli azalma var mı?

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #23 : 24 Ağustos 2019, 03:57:04 »
Var usta. Bunu rahat bi şekilde söyleyebilirim. Ama diyelim ki bıraktım. Sence bi şok dökülme yahut ciddi anlamda dökülme yaşarmıyım. İçeriklerini zaten biliyorsun ona göre bi yorum yapar mısın. Sen hintell abi vs gözümde dermatolog gibisiniz 😀😀

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #24 : 24 Ağustos 2019, 04:03:42 »
Günlük,hayatta da sıkıp wax yerine kullanıyorum bazen. Kuruduktan sonra wax gibi duruyor ama asıl etki zamanı geceleri.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 24 Ağustos 2019, 04:31:21 »
Sana androgenetik alopesi yani genetik saç dökülmesi teşhisi koyan doktor umarım iyi bir doktordur çünkü saçların gayet iyi görünüyor. Vitamin mineral hormon ve tiroid testlerin yapıldı mı? Özellikle ilacı kullanmadan önce dökülen saç telleri arasında daha ince daha kısa saç telleri var mıydı? Cevabın evet ise dökülme genetik ama değilse o zaman daha iyi bir doktora gitmeni öneririm. Yaş kaç? Ketokonazol iceren bir şampuan mutlaka kullan. Haftada 2 en azından bir kez kullan ve bol köpürterek saçında 5 6 dk beklet ve durula. Diğer günler ise herhangi bir sampuan kullanabilirsin. (Revigen men içerik olarak epey iyi ve internette fiyatı epey ucuz ama şart değil) Ürünü bırakacaksan birden bırakma azaltarak bırak ki şok dökülme olmasın. Mesela iki gunde bir kullanmaya basla 1 hafta 10 gun kadar sonra 3 gunde bir yine 10 gun kadar son olarak haftada 1 kez kullan 3 4 hafta ve birak. Ürüne baslayali ne kadar oldu? En az 1 yil kesintisiz kullan birakacaksan öyle bırak ama dedigim gibi 125 ml boyutu olan bir şişe en az 3 ay gitmesi gerek. Ayrıca dilersen kabak çekirdeği yağı kapsülü kullanabilirsin ek olarak

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2019, 04:35:41 »
Hocam şimdi dikkat ettim tepede seyrelme var biraz sorun genetik ilacı bıraktığında faydası yok olur eskiye dönüş başlar bilgin olsun. 1 yıl kullanımdan sonra haftada 2 3 gün surekli kullanarak elde ettiğin faydayi koruyabilirsin tabi deneme yanilma yöntemi bu gerisi sana kalmış

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #27 : 24 Ağustos 2019, 04:44:52 »
Eyvallah usta sağol. 24 yaşındayım. Elime bazen kısa saçlar geliyor. Yeni çıkanlar. Kalınlık durumu eskiye nazaran incelmiş şekilde. Hangi doktora gittiysem sen kel kalmazsın biraz seyrelir dedi. Tüm testler yapıldı. Ek olarak bende sebodermatit var. 1gün yıkamıyim kafamı pire istila etmiş gibi oluyor. Şampuanım bioxcin biotin 8 aydır falan bunu kullanıyorum. Önceden bioxcin siyah sarımsaklıydı. İlacı kullandıktan sonra bi kolestrolümde yükselme oldu. Ama şuanlık bi sorunum yok gibi. Sebo için konazol ve mantar ilacı vermişti aldım fakat hiç kullanmadım. Duruyor öyle. Yorumlarda saçı kuruttuğu çok fazla yazıyordu. Ben bu saça çok pis takıntılı biri oldum. Ailem bile azarlıyor artık. 17 yaşından beri dökülmem var. Ama hala bu şekilde. Tabi buna da şükür. Ayrıca panplusun içinde kabak çekirdeği yağı var bu yüzden kullanmak istemedim kapsülünü.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 24 Ağustos 2019, 04:47:09 »
Bu saça minoksidil çok iyi gelir. Genetik dökülmede esas olan saç tellerinin incelmesi ve minyatürlesmesidir. Bunu engellediğin zaman dökülen saç tekrar çıkar. Minoksidil bu minyatürlesme sürecinde cok başarılı. Sen bakma günah keçisi ilan edildiğine. Ben 2 yıldır gunde bir kez aksamları 8 fis olarak kullanıyorum. Saç tellerim öyle kalinlasti ki normal saç çapının 3 4 katı oldu. Dönem dönem çok artıyor dökülme ama simdiye dek saçımin hacminde veya yoğunluğunda bir kayıp olmadı. Sakın saçına yağ filan sürme hem zahmetli hem faydasi yok hemde sende seboreik dermatit var yani yağlı egzama bende de 15 yıldır var mahveder kafa derini. Günde bir kez minoksidil aksamları 8 fis hem sebore hem sac sağlığı açısından haftada 2 kez konazol ve hap olarak saw palmetto ve kabak çekirdeği yağı içeren kapsul senin saçı coşturur çok başarılı olur benim fikrim bu minoksidili gunde bir ile iki kez uygulamak arasında bir fark yok. Hatta 1 yıllık kullanımdan sonra haftada 2 gun kullanmama hakkinda var karar senin

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 24 Ağustos 2019, 04:50:53 »
Eyvallah usta sağol. 24 yaşındayım. Elime bazen kısa saçlar geliyor. Yeni çıkanlar. Kalınlık durumu eskiye nazaran incelmiş şekilde. Hangi doktora gittiysem sen kel kalmazsın biraz seyrelir dedi. Tüm testler yapıldı. Ek olarak bende sebodermatit var. 1gün yıkamıyim kafamı pire istila etmiş gibi oluyor. Şampuanım bioxcin biotin 8 aydır falan bunu kullanıyorum. Önceden bioxcin siyah sarımsaklıydı. İlacı kullandıktan sonra bi kolestrolümde yükselme oldu. Ama şuanlık bi sorunum yok gibi. Sebo için konazol ve mantar ilacı vermişti aldım fakat hiç kullanmadım. Duruyor öyle. Yorumlarda saçı kuruttuğu çok fazla yazıyordu. Ben bu saça çok pis takıntılı biri oldum. Ailem bile azarlıyor artık. 17 yaşından beri dökülmem var. Ama hala bu şekilde. Tabi buna da şükür

Dışarıdan müdahale olmaksızın 30'a kadar saclarinin büyük çoğunluğu korunan kişilerde 30'dan sonra androjen seviyeleri düşeceği için anlamlı bir dökülme olmaz. Sac ekimi yapanlar bile 30'dan sonra yani saçın son sekli alındıktan sonra ekim yapmak isterler. Ama sen yaş itibariyle risk altındasın. Bence tedaviyi tamamen kesme yoksa sac kayiplarin canını sıkabilir. Elbette en doğru kararı sen verirsin Allah gönlüne göre versin

Facebook Twitter Instagram