Gönderen Konu: Panplus gold  (Okunma sayısı 26205 defa)

Kazım89

• Yeni üye
  • *
Ynt: Panplus gold
« Yanıtla #45 : 10 Mart 2020, 12:16:07 »
Ben daha önce kullanmıştım etken maddesi melatonin aslında diğer saydığınız maddeler yanında ilave gibi.. Melatonin ile ilgili saçın faydası üzerine makaleler var oralardan araştırabilirsiniz. Bir de akşamları kullanmanız gerekiyor mutlaka çünkü melatınin akşamları etki ediyor.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #46 : 10 Mart 2020, 12:42:02 »
Biliyorum usta öyle yapıyorum zaten. Sıkıp uyuyorum direk.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #47 : 31 Mart 2020, 03:23:06 »
Aylık güncelleme yapıyorum. Vertex ciddi anlamda elime batıyor. Xpecia + panplusın ciddi faydasını görüyorum diyebilirim. 6ay daha kullanacağım. Tecrübeyle sabit bırakınca bi şok dökülme yaşayacağımı biliyorum. Melatoninle ilgili bir kaç makale okudum. Cidden saça faydası var diyebilirim en azından benim saçıma var. Şakaklarda biraz açılmam oldu ama küçük saç çıkışları var. Bu şekilde 28e kadar idare etsin beni yeter 😀

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #48 : 31 Mart 2020, 03:26:29 »
Ön taraf şuan bu şekilde.

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #49 : 31 Mart 2020, 03:32:05 »
Yan etki olarak uçuşlar tüm dünyada olduğu gibi bende de biraz ertelendi. Xpecia yüzünden olduğunu düşünüyorum. Masttan sonra genital bölgede bi ağrı oluyordu. Yaklaşık 13gündür onu da yapmıyorum. Ereksiyon sorunu az da olsa var gibi ama Kafama takmıyorum. Bırakınca düzeleceğini düşünüyorum

SAKARYALI54

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 01 Nisan 2020, 12:43:47 »
ereksiyon xpecia dan dolaylı olduğunu düşünüyorum. bir ara bıraktıktan sonra şok dökülme yaşamışsın ondan sonra tekrar başlamışsın dökülmen cok mu yüksekti ?

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #51 : 02 Nisan 2020, 01:54:08 »
Fazlasıyla yüksekti. Ağlatacak şekilde. Melatonin de minoxille aynı etkiyi yapıyor. Biraz daha masum hali sadece. Tekrar başladığımda da döktüğü kısımlar oldu ama şuan elime batıyor. Ben bu tedaviyi uzun süre uygulamayı düşünüyorum bakalım. Gözü karartırsam haftada 2kez Dutas almakta aklımdan geçmiyor değil

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 02 Nisan 2020, 19:46:48 »
Takip

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #53 : 02 Nisan 2020, 23:13:37 »
Aynen reis. Kıtlamanı çayını al koltuğa yaslan ve izle 😀

Execuvite

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 02 Nisan 2020, 23:20:38 »
Aynen reis. Kıtlamanı çayını al koltuğa yaslan ve izle 😀

;D ;D ;D ;D

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #55 : 07 Nisan 2020, 01:38:28 »
Bir haftalık güncelleme yapıyorum. Saçlara renk geldi diyebilirim. Vertexte ve şakaklarda pek çok saç elime batıyor. Eski resimlerle kıyaslayabilirsiniz. Birde virüsten dolayı kivi ve keçi boynuzu pekmezi tüketiyorum  bir aydır. Saçlarada iyi geldiğini söylüyorlar onların da etkisi olabilir. Sonuç olarak uyguladığım tedaviyi öneriyorum. Ben memnunum şuanlık.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 09 Nisan 2020, 09:12:38 »
Merhaba ,
Bende dün hem losyonu hemde  hapını aldım. Bugün kullanmaya başlıycam. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla losyonu aksam kullanmak daha verımlı.. Yanlız kaç ml kullanılacağı yazmıyor kutusunda göremedım.. Sen kaç fıs sıkıyorsun sacına kullandıgın zaman ? 

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #57 : 10 Nisan 2020, 00:37:17 »
Dostum tüm kafa derisini ıslatacak şekilde olması gerekiyor. Yaklaşık 12 fıs falan sıkıyorum. Karanlıkta olman gerekiyor. En sağlıklısı sıkıp uyumak. Birde uyguladıktan sonra sağa yada sola tarakla masaj yap. Birde sakın aksatma ilk 3ay.

Requiemm

• Sr. Member
« Yanıtla #58 : 10 Nisan 2020, 12:30:23 »
tamamdır  saolasın

Greengoblin

• Full Member
« Yanıtla #59 : 23 Nisan 2020, 02:35:46 »
Durum güncellemesi yapıyorum. Kararma kapanma ve elime batma devam ediyor. Şuan xpecia + panplus losyondan gayet memnunum. Minoxidil + finasteridenin doğal halini yada light halini uyguluyorum diyebilirim. Umarım 4sene önceki saçlarıma kavuşurum. :)

Facebook Twitter Instagram