Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24474 defa)

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #46 : 09 Eylül 2019, 21:49:56 »
düzgün bir yerde çizgiye bin greft at kurtul bu kadar stres yapmana gerek yok bence .ektirme erken diyenlerede aldırış etme 1000 greftten bir şey kaybetmezsin ama çizgiyi çok öne aldırırsan o zaman riskli olur işte .çok az çizyiyi öne aldır yarım cm kadar en fazla işini yeterince görecektir zeten saçlar uzayınca.
yalnız unutmadan sakın var olan saçlarının arasına ekim yaptırma olna saçındanda olursun benden söylemesi.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 09 Eylül 2019, 21:52:52 »
düzgün bir yerde çizgiye bin greft at kurtul bu kadar stres yapmana gerek yok bence .ektirme erken diyenlerede aldırış etme 1000 greftten bir şey kaybetmezsin ama çizgiyi çok öne aldırırsan o zaman riskli olur işte .çok az çizyiyi öne aldır yarım cm kadar en fazla işini yeterince görecektir zeten saçlar uzayınca.
yalnız unutmadan sakın var olan saçlarının arasına ekim yaptırma olna saçındanda olursun benden söylemesi.
Şahin hoca bana böyle bi çizgi çizdi bana çok yukarıda geldi ama nasıl sence?

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 09 Eylül 2019, 21:56:42 »

şahin hoca işi biliyor gerçektende benimde tam düşündüğüm çizgi .bunun aşağısına çekersen risk doğar çünkü kendi saçınla aynı sıklıkta ekim sonucu ortaya çıkması mümkün değil yani çk öne aldırırsan sırıtır mutlaka buda doğal olmayan görüntüye neden olur.şahin beyin çizdiği çizgiye göre hareket edersen çıkanlar çok sık olmasa bile kendi saçınla uyum sağlar ve kamufle olur .

son gohan

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 09 Eylül 2019, 22:29:09 »
güzel bu çizgi kanka aşağısı hos durmaz

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #50 : 09 Eylül 2019, 23:20:55 »
Saçların güzel Emoshe . Ektirmek istiyorsan zaten forumda kendin için yeteri kadar tecrübeli oldun bilgilisin bence sadece duygular biraz kıpır kıpır :) Demek istediğim kötü bir görüntün yok , kimse seni aynada gördüğün gibi görmüyor algılamıyor , kimse sana bakıp saç ön çizgisi gerilemiş ayyyy ıyyyy demiyor umurlarında bile değil . Saçların güzel bu kadar dert etme diyorum , akranların gibi git kızlara yaz , sen buraya yazıyon :)

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #51 : 09 Eylül 2019, 23:57:15 »
Saçların güzel Emoshe . Ektirmek istiyorsan zaten forumda kendin için yeteri kadar tecrübeli oldun bilgilisin bence sadece duygular biraz kıpır kıpır :) Demek istediğim kötü bir görüntün yok , kimse seni aynada gördüğün gibi görmüyor algılamıyor , kimse sana bakıp saç ön çizgisi gerilemiş ayyyy ıyyyy demiyor umurlarında bile değil . Saçların güzel bu kadar dert etme diyorum , akranların gibi git kızlara yaz , sen buraya yazıyon :)
Abi zaten önemli olan başkasının değil benim kendimi düşünmem ve iyi hissetmem ve bu sıkıntıyı çözmeden iyi hissedeceğimi sanmıyorum..

Cassowary

• Sr. Member
« Yanıtla #52 : 10 Eylül 2019, 00:09:29 »
Abi zaten önemli olan başkasının değil benim kendimi düşünmem ve iyi hissetmem ve bu sıkıntıyı çözmeden iyi hissedeceğimi sanmıyorum..
Valla sen de haklısın kendini iyi hissedeceksin , şunu demek istedim biraz rahat ol sadece küçük bir düzenleme sadece . iyi bir doktorla çok güzel sonuç alabilirsin stres yapma bu kadar demek istiyorum . 

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 10 Eylül 2019, 08:37:41 »
Valla sen de haklısın kendini iyi hissedeceksin , şunu demek istedim biraz rahat ol sadece küçük bir düzenleme sadece . iyi bir doktorla çok güzel sonuç alabilirsin stres yapma bu kadar demek istiyorum .
Tamamdır abim 🤞🏻

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 10 Eylül 2019, 09:37:59 »
Psikolojik olarak çok yoruldum.. her ne kadar dökülme az gözükse de ön çizgi bozulduğu için saç doğru dürüst şekil almıyor çok kötü gözüküyor dökülmem aktif olarak durmadan devam ediyor ve her geçen gün biraz daha kelleştiğimi hissediyorum. Hergün aynanın karşısında saatler geçirmekten gerçekten çok sıkıldım ve bunaldım. Ön kısıma ekim yaptırmak istiyorum bekle derseniz malesef bekleyemem. Gerekirse 2 3 ekim yaptırırım. Ektirsem ileride çok pişman olur muyum hintell abi özellikle senden yorum bekliyorum ama bu şekilde de yaşamak  ızdırap.. ektirmek istiyorum.
Bence ekim yaptırmamalısın.Minyatürleşmen devam ediyor şakaklardan ya da bana öyle geldi.Şimdi ektirirsen 1 sene sonra nereye kadar açılacağını bilemediğimiz için ekimin başarısız olabilir.
Saçına şekil verdiğinde yanlar seyrek duruyor mu ?eğer önler gibi gür değilse bekle bende senin gibiydim sonra genç yaşta ektirip dökülmesi devam edenleri gördükten sonra vazgeçtim

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 10 Eylül 2019, 10:00:39 »
Bence ekim yaptırmamalısın.Minyatürleşmen devam ediyor şakaklardan ya da bana öyle geldi.Şimdi ektirirsen 1 sene sonra nereye kadar açılacağını bilemediğimiz için ekimin başarısız olabilir.
Saçına şekil verdiğinde yanlar seyrek duruyor mu ?eğer önler gibi gür değilse bekle bende senin gibiydim sonra genç yaşta ektirip dökülmesi devam edenleri gördükten sonra vazgeçtim
Zaten para biriktireyim derken 1 seneyi bulur ektirmem ama beklemiycem yani varsın dökülsün çok greft harcamadan bi ekim gerçekleştiricem

persi_ali

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 10 Eylül 2019, 12:32:15 »
Artık benim için bu problem ciddi ciddi hayatımı etkilemeye başladı ruhen çok rahatsızım iyi hissetmiyorum yaşım 21 22 olucam özgüven kalmadı  şu yaşadığım psikoloji  bi Allah bilir bir ben. Ankaraya gidip Şahin hocaya ektirmek istiyorum ileride dökülecek biliyorum ama  en azından ön taraflar dolu olsun ileride dökülürse  2. Bi ekim düşünürüm bu psikolojiden anca ektirirsem çıkabilirim gibi geliyor (saçında bisey  yok gibi yorumlar yapmayınız lütfen) ektirsem ileride  diğer saçlar dökülünce çok sorun yaşar mıyım? Ama ektirmezsem de her gün mutsuz olucam çok kararsızım bu yüzden erteliyorum sürekli içinde bulunduğum durumdan çıkamıyorum yardım eder misiniz :(

Kardeşim. İyi bir cildiye doktoru bul (Saç uzmanı) nette araştır. Tahlil yaparak senin dökülmenin sebebini bulsun önce sonrasında önleyip tedaviye geçebilirse ekime gerek kalmaz. EKim son çare olsun. Geçmiş olsun.

hyperKel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 10 Eylül 2019, 14:15:19 »
Kardeşim. İyi bir cildiye doktoru bul (Saç uzmanı) nette araştır. Tahlil yaparak senin dökülmenin sebebini bulsun önce sonrasında önleyip tedaviye geçebilirse ekime gerek kalmaz. EKim son çare olsun. Geçmiş olsun.

yok öyle bir şey  :) sebebi genetik dökülme başka ne olabilir ki buna tıp dilinde androgenetik aleopesia deniyor.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #58 : 10 Eylül 2019, 18:17:00 »
Gittim  1 sene önce  genetik dökülmen var dedi minoxidl verdi sonra araştırdım ve kullanmadım o ilacı.  2 3 senedir saçlarım dökülüyor  hiçbir ilaç kullanmadım fin vs kullanmayı da düşünmüyorum  dökülen saç kafada durmaz anca erteleriz. Maddi olarak hazır olduğumda  gidip ektiricem beklemiycem

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #59 : 10 Eylül 2019, 20:47:37 »

Bana göre bu şekilde saç çizgisi yapılacaksa ufak bir temple ekimi de gerekebilir. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram