Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24451 defa)

unverm

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #91 : 20 Ocak 2020, 22:48:31 »
Stres yapıp zorla dökecek saçları. Vitamin falan biseyler kullan da rahatlat kendini, saçlarına fayda sağladığını dusunup kafan rahat olur.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 20 Ocak 2020, 23:47:37 »
Saç dökülme tipimiz aynı biliyorsun.
Bence geçen seneye kıyasla makul ufacık bir açılma ya da seyrelme olabilir bu gidişle 30da anca nw3 olursun dediğim doğru çıkıyor

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #93 : 20 Ocak 2020, 23:57:46 »
Saç dökülme tipimiz aynı biliyorsun.
Bence geçen seneye kıyasla makul ufacık bir açılma ya da seyrelme olabilir bu gidişle 30da anca nw3 olursun dediğim doğru çıkıyor

Sanmıyorum justin fotolar yanıltır.. şuan zaten nw  2 - - 2.5 arasında bişeyim  10 sene  götüreceğini sanmıyorum

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 21 Ocak 2020, 00:04:34 »
Kardeşim sende saç sıkıntısı varsa millet kafayı kessin atsın..
Herkesin kendince dökülme tipi dökülme evresi vardır zaten saç sıkıntım olmasa bu sitede olmazdım.. benim de  2.5 senedir saçlarım dökülüyor  ve saçlarım 17 yaşında  böyleydi umarım şimdi biraz daha  net gözüküyordur dökülme..

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #95 : 21 Ocak 2020, 00:20:49 »
Sanmıyorum justin fotolar yanıltır.. şuan zaten nw  2 - - 2.5 arasında bişeyim  10 sene  götüreceğini sanmıyorum
Ben 2 sene önce norwood 2-2.5 arasındaydım şu an nw2.75 gibiyim ama 3 e doğru açılma var.
Kritik soru şu saçın önünde incelme ya da küçükme varmı şakak bölgende seyrelme varmı yoksa sıkıntı yoktur varsa .....yavaş yavaş gg olabilirsin ama bence saçının kıymetini bilecek kadar zamanın var

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 21 Ocak 2020, 00:47:12 »
Ben 2 sene önce norwood 2-2.5 arasındaydım şu an nw2.75 gibiyim ama 3 e doğru açılma var.
Kritik soru şu saçın önünde incelme ya da küçükme varmı şakak bölgende seyrelme varmı yoksa sıkıntı yoktur varsa .....yavaş yavaş gg olabilirsin ama bence saçının kıymetini bilecek kadar zamanın var
İncelme veya küçülme yok direk kopuyor  gidiyor öyle bişey gözlemlemedim.  Min 2 sene daha idare edip ön kısma ektirmek istiyorum düşüncem bu yönde yurt dışına çıkacağım çünkü geri dönememe ihtimalim var bu yüzden ekim yaptırıp gitmek  istiyorum bi nevi mecburiyetten dolayı..

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 31 Mart 2020, 14:23:14 »
Saçların son hali..Bu aralar çok fazla dökülmeye başladı mevsimsel dökülmeler mi sizce? Bu zamana kadar hiç fin xpecia vs kullanmadım başlamalı mıyım yoksa dökülen dökülsün ektir kafasına mı girmeliyim? Birde 31 saç dökülmesini hızlandırır mı bu konuda görüşlerinizi alabilir miyim?

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 31 Mart 2020, 14:39:40 »
Bence vertexte seyrelme yoksa bosuna takiyosun varsa fin iyi olur tabi korkmuyosan

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #99 : 31 Mart 2020, 14:49:21 »
Vertexde şuanlık bi açılma seyrelme yok gibi

Amazon Ormanlari

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 31 Mart 2020, 15:09:34 »
Evet saglam gibi duruyo bence saclarin cok guzel ilerde de ekime uygun olacaksin ben olsam simdilik kendime stres yapmaz sakaklar bayagi ilerledigi zaman on tarafa ektirirdim. Gayet guzel idare edersin senelerce

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 31 Mart 2020, 19:25:33 »
Evet saglam gibi duruyo bence saclarin cok guzel ilerde de ekime uygun olacaksin ben olsam simdilik kendime stres yapmaz sakaklar bayagi ilerledigi zaman on tarafa ektirirdim. Gayet guzel idare edersin senelerce
Teşekkürler yorum için. Diğer sorular hakkında da yorum yapacak kimse yok mu??

Mt123

• Full Member
« Yanıtla #102 : 31 Mart 2020, 19:33:01 »
Kardeş saçla alakalı bir sorunun yok psikolojik var bence takıntı yapmışsın onu yendiğinde yeterli olur kendini üzme o yüzden

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 31 Mart 2020, 20:08:52 »
Sakın bu kafaya ekim yaptırmayın, mevcut saçlarınız zarar görür ve doğallığınız gider, ayrıca gereksiz yere donörü harcanır. Bıçak altına yatması, ağrısı sızısı da cabası.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #104 : 31 Mart 2020, 21:29:12 »
Kardeş saçla alakalı bir sorunun yok psikolojik var bence takıntı yapmışsın onu yendiğinde yeterli olur kendini üzme o yüzden
Saçla  ilgili sorunum olmasa saatlerce bu sitede zaman harcamam diye düşünüyorum..

Facebook Twitter Instagram