Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24588 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #121 : 07 Ağustos 2020, 00:17:35 »
1 seneye göre değişim bariz değil mi bana mı öyle geldi
Çok da bi fark yok ön çizgi bi tık daha geriledi ve gerilemeye devam ediyor engel olamıyorum bu gidişle ansızın karar alıp ön bölgeye ekim yatırabilirim bilmiyorum.

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #122 : 07 Ağustos 2020, 00:49:25 »
Bence şuan için gerek yok.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #123 : 07 Ağustos 2020, 02:07:46 »
Alnın genişleyince genç yaşta mutlaka huzursuz olmanız normal. Bunu genç yaşta yaşamayan pek anlayacağını zannetmiyorum. Ama gerçekten ekim için erken. Varolan saçların dökülmeyeceğinin garantisi olsa bir gün bile beklemeyin ektirin derdim. Ama maalesef şuan için sadece tahmini düşüncelerimizi aktarıyoruz. Bence varolan saçlar güçlü hızlı dökülme olacağına inanmıyorum. Açılan alan da olgunluk çizgisi olduğunu düşünüyorum. Bu kadar düzgün bir açılma olmazdı genetik dökülmelerde genelde şakaklarda çok daha fazla kayıplar yaşanıyor. Görüntü kötü değil şekil verilebilecek saçlar da var o yüzden beklemek en doğrusu.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 07 Ağustos 2020, 03:09:17 »
Arkadaşın dökülmesi bence olgunluk çizgisinden ziyade genetik dökülme. Henüz ekimlik değil bir kaç sene beklemekte yarar var. Simetrik döküldüğü için anormal durmuyor bu avantaj. Dökülme haritası tam oturmamış bu dezavantaj

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #125 : 07 Ağustos 2020, 09:57:19 »
Güncel.. dökülmeler arada hızlanıp  yavaşlıyor şuana kadar hiçbir ilaç kullanmadım kullanmayı da düşünmüyorum  fotoları dökülmemi daha net şekilde gözlemlemek ve yorumlarınız için atıyorum.
Nw2 ama inceden 3e doğru gidiyor.Frontal yani ön bölgede bariz bir incelme söz konusu.Kel123 ünde dediği gibi artık saçların olgunluk çizgisinde değil

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 07 Ağustos 2020, 10:33:04 »
Kel123 e bende katılıyorum ve olgunluk çizgisinde olduğunu düşünmüyorum. Dökülmeler devam ediyor  sağlı sollu bir de ön profilden fotoğraf bırakıyorum buraya.

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #127 : 07 Ağustos 2020, 10:34:34 »
Kel123 e bende katılıyorum ve olgunluk çizgisinde olduğunu düşünmüyorum. Dökülmeler devam ediyor  sağlı sollu bir de ön profilden fotoğraf bırakıyorum buraya.
Ektir bence.Hızlı değil zaten nw3e doğru yavaş yavaş gider 3-5 sene içinde.O süreçte psikolojik olarak yıpranacağına şansını deneyebilirsin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #128 : 04 Eylül 2020, 21:11:13 »
Tepedeki saçlarımda dökülme mi başladı yoksa saç çıkış yeri mi boş yere mi kuruntu yapıyorum? Yorumlarsaniz sevinirim.

DavyJones

• Hero Member
« Yanıtla #129 : 04 Eylül 2020, 22:42:35 »
Bayadir fotoğraf yüklemiyordu uzadı biraz ama hala dökülmeler devam ediyor fotoğraflar full ışık altında çekilmiştir saçların yanlarını 1e vurdum  saçların şuanki durumu nasıl sizce? Donör bölgesi kesimden mi seyrek gözüküyor yoksa gerçekten mi seyrek tam anlayamıyorum.
Böyle uzat kamufle et sorun yok işte

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #130 : 05 Eylül 2020, 03:06:26 »
Tamam simetrik görüntü kaybolmuş alın birax uzamış ama saçların ekimlik durumda değil yani. Saçı dökülmeyen insanlar bu saça baktığında döküldüğünü anlamaz bile. Açılınca ektirmek mantıklı bence. 27 gibi

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 05 Eylül 2020, 13:38:06 »
Tepe de hiç bir sorun yok için rahat olsun.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #132 : 07 Eylül 2020, 14:42:31 »
Güncel önden bu şekilde, saçları uzatma gibi bi niyetim var uzatsam 1 sene felan dökülmem artar mı? Yoksa şehir efsanesi mi uzun saçın daha çok dökülmesi..

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #133 : 07 Eylül 2020, 17:37:14 »
Bakımı zor olduğu için dökülüyor saçlar. İyi bakarsanız saçlarınıza uzun saçta dökülmez.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #134 : 02 Ekim 2020, 20:06:57 »
Herkese selamlar saçımın son durumu bu.  ön çizgi şakaklara doğru git gide  seyreliyor  ve şekil vermekte çok zorlanıyorum bunu şakakları ve ön çizgisi gerileyen insanlar bilir, ayrıyaten  saçlarımın full ıslak olduğu bir fotoğraf paylaştım tepe bölgesinde de ufak ufak seyrelmeler farkediyorum..  Dökülmem 17 yaşında başladı  ve 4  senede bu kadar açıldı sizce bu  saçlar beni kaç yaşına kadar götürür

Facebook Twitter Instagram