Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24440 defa)

Cartel21

• Ön hat takıntılı 🙂
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #136 : 02 Ekim 2020, 22:56:26 »
hocam bana sorarsın ön çizgi yüzün estetiği açısından en önemli bölge belli ki kafaya takıyorsun resmen kendimi gördüm sende 🙂 bana kalırsa yüz kere ektirirdim bende bu saçı kardeşim kimisi saçın iyi ne gerek var diyecektir ama yüzü gösteren önde ki saçlardır bana göre önden gerilediyse yüzün altın oranı gidiyor aynaya bakasin gelmiyor ön kısım karşıda ki insanın ilk dikkat ettiği yerdir bence ön hatta 2000-2500 greft ektir o zaman gör farkı dönor bölgeniz müsait açıklık az çokta güzel olur..
yüzü gösteren ön hat çizgisidir, ön hat gittiyse direkt kelsin 😁

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 02 Ekim 2020, 23:18:45 »
Sacinda yogunluk sikintisi yok, yasa bagli olarak on cizginin olgunluk halini almasi durumu var. gayet nomal bir durum yani.

Yasin cok genc, tavsiyem en az 2-3 sene daha beklemen ve gidisati gozlemendir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #138 : 02 Ekim 2020, 23:51:40 »
hocam bana sorarsın ön çizgi yüzün estetiği açısından en önemli bölge belli ki kafaya takıyorsun resmen kendimi gördüm sende 🙂 bana kalırsa yüz kere ektirirdim bende bu saçı kardeşim kimisi saçın iyi ne gerek var diyecektir ama yüzü gösteren önde ki saçlardır bana göre önden gerilediyse yüzün altın oranı gidiyor aynaya bakasin gelmiyor ön kısım karşıda ki insanın ilk dikkat ettiği yerdir bence ön hatta 2000-2500 greft ektir o zaman gör farkı dönor bölgeniz müsait açıklık az çokta güzel olur..
Dediklerinize %100 katılıyorum. Rahatsız oluyorum evet ama çok da aman aman rahatsız etmiyor bazen ön bölgeye ektiryim gitsin beni  5 10 sene götürsün mutlu bi şekilde diyorum bazen de bi kaç sene daha bekleyeyim diyorum kararsızım açıkçası. 4 senede bu kadar geriledi umarım hızlanmaz bu  yavaşlıkta devam eder dökülmem

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #139 : 02 Ekim 2020, 23:54:13 »
Sacinda yogunluk sikintisi yok, yasa bagli olarak on cizginin olgunluk halini almasi durumu var. gayet nomal bir durum yani.

Yasin cok genc, tavsiyem en az 2-3 sene daha beklemen ve gidisati gozlemendir.
Olgunluk çizgisi değil abi bu yoğunluğu gayet iyi güzel fakat tek sıkıntım ön çizginin  gerilemesi ve saça şekil verememem şakaklarımın fazla açık olması ve beni rahatsız etmesi.  Bende en az 2 sene bekleme taraftarıyım tavsiyeni dikkate alacağım abi teşekkürler tavsiye için.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 03 Ekim 2020, 01:30:12 »
Olgunluk çizgisi değil abi bu yoğunluğu gayet iyi güzel fakat tek sıkıntım ön çizginin  gerilemesi ve saça şekil verememem şakaklarımın fazla açık olması ve beni rahatsız etmesi.  Bende en az 2 sene bekleme taraftarıyım tavsiyeni dikkate alacağım abi teşekkürler tavsiye için.

Nereden biliyorsun olgunluk cizgisi olamdigini? :) Benim durumum hemen hemen senin gibiydi. 21-22 gibi basladi, 15 yilda 2 parmak kadar geriledi ama bunun cogunlugu ilk 5 senede oldu. Erkek tipi dokulme dedigimiz sey olsaydi, hem saclarin minyaturlesirdi, hem de tepeden acilmalar sinyallerini verirdi. Su anda boyle bir durumun yok (umarim da olmaz) ama ne olur ne olmaz diye 2-3 sene beklemede kalman ve gidisati gozlemen faydali olur.

Burak06

• Full Member
« Yanıtla #141 : 03 Ekim 2020, 02:00:49 »
Bende aynı snn gibiydim.23 yaşımda sapasağlamdı saç.Yas 24 e gelince ön çizgide acilma olmadı ama sakaklar yavastan gitmeye basladı.Suan yaş 25 tepede avuç ici kadar acilma ve sakaklarda 1 parmak kayıp var.Birazda seyrelme var.Simdi 1 aya yakındir finans ve xpecia kullanıyorum.Insallah toparlar finansla.1 sene sonra yas 26 olunca tekrar bakacam duruma ona göre ya 26 da ekim yada 27 fln düşünüyorum.Nacizane tavsiyem sana beklemen.Cunku 25-26 gibi ne olacağı artik az cok kestirebiliyorsun.Sahin hoca sana 2000 greft demiş büyük ihtimal telefonda dedi sana onu.Banada telefonda 3000 greft ekimle hal olacağını söylemişti.Fakat bana yasin biraz daha var dedi.2 sene daha beklemeni öneririm dedi.Sahin hoca ben 25 yasinda olduğum halde yapmadiysa sana 22 yasinda ekim yapacağını zannetmem.Suan icin bence cok problemin yok on cizgi sakak biraz gitmis o kadar.Sacini uzun kullan mevcut olan durumu koru ve 25 e kadar fln bekle benim tavsiyem.Tabi kendin bilirsin

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 03 Ekim 2020, 13:46:44 »
Ama bu arkadaş genç. Benim onun yasında fulldu sacım. Vertex dokulme sinyalini 27de verdi. Erkek tipide olabilir

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #143 : 03 Ekim 2020, 14:07:43 »
Erkek tipi olduğuna eminim babam ve amcamın saçıda dökülmüş durumda olgunluk çizgisi değil bu

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #144 : 06 Ekim 2020, 20:28:09 »
Bu görüntü çok canımı sıkıyor

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 06 Ekim 2020, 22:21:37 »
Erkek tipi olduğuna eminim babam ve amcamın saçıda dökülmüş durumda olgunluk çizgisi değil bu

Eminsen, o zaman acilmanin nerelere, ne boyutlara varacagini gormek icin beklemelisin.

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #146 : 07 Ekim 2020, 03:26:32 »
Son atılan fotodan olgunluk çizgisi olmadıgı anlasılıyor. Erkek tipi dökülme bu

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #147 : 07 Ekim 2020, 15:55:20 »
Son atılan fotodan olgunluk çizgisi olmadıgı anlasılıyor. Erkek tipi dökülme bu
Ben demiştim 2 sene önce.Kendisinin 1.5 senelik konumda fotoları bulunuyor.O zaman demiştim kullanman lazım nw2 bölgenin gerisi seyreliyor diye..
Dinlemedi emre.....
Şu an nw2.5 civarı.3e doğru incelmesi var ve geri dönüşü yok malesef.
İlk açtığı konusunu hatırlıyorum forum üyeleri baskı yapmıştı bu saçta bir şey yok diye o zamanlar nw1.5 civarıydı 2019 şubat olması lazım.
Fin önemli bir ilaç cidden belki işe yarardı emrede.
Ha bende o kadar işe yaradımı ? Eh korumayı başardım
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2020, 16:22:48 Gönderen: My Precious »

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #148 : 07 Ekim 2020, 17:44:12 »
amq davarı senin ben tipini sikiyim özürlü gibisin aynı saçlar da gitmiş iyice enayinin :D
@hintell bu kullanıcıyı ne zaman banlayacaksın çok merak ediyorum ana avrat küfür yiyorum hakaret yiyorum hala banlamıyorsun sana bu kadar sövseydi çoktan banlardın bu elemanı hala neden banlanmıyo cevap verin bana?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #149 : 07 Ekim 2020, 20:58:43 »
bu arada para biriktirir biriktirmez ön bölgeye 2000 greft ektrecegim fazlasıyla yıpratmaya başladı  psikolojik olarak dökülmeler zaten yavaş oluyor ön hatta 2000 greft ektirsem uzun süre beni mutlu eder diye düşünüyorum

Facebook Twitter Instagram