Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24478 defa)

Jeu

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #151 : 08 Ekim 2020, 10:22:54 »
Çok teşekkür ederiz abi  :)

Salvador

• Hero Member
« Yanıtla #152 : 08 Ekim 2020, 10:28:04 »
Mesajlar silinmiş forum kurallarına aykırı davranan kişiler forumdan uzaklaştırılmıştır.

İyi forumlar ilgilenen rapor eden arkadaşlara teşekkür  ederim.

Kaya salvador🙏
Teşekkürler Hintell seni de yoruyoruz bu işin daha sistematik hali olsa çok iyi olur sen de yorulmazsin bazı sitelerde küfürlü mesajlar vs kabul edilmiyor onaylanmiyordu öyle bir şey olsa güzel olabilir
Unutma ki şüphe gerçeğe ulaşmanın ilk adımıdır

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 02 Kasım 2020, 12:05:37 »
Selamlar abilerim kardeşlerim bi sorum olacaktı sizce bu donörden kaç k greft çıkar ve kaç ekim kaldırır?
Donorün kısa ve uzun hallerini paylaşıyorum;

Subzero

• Hero Member
« Yanıtla #154 : 02 Kasım 2020, 13:40:09 »
Kardeşim konunu baştan sona okudum senin yaşadığın psikolojinin aynısını bende yaşıyorum senden iki yaş büyüğüm senin saçlar benimkinden daha iyi ben ektirme kararını 2 sene erteledim 25 gibi düşünüyorum ekimi bence en az 6000 greft ve fazlası var yani greftin ekim işini bence ertelemelisin şu an ektirsen mevcut saçından da kayıp yaşaman oldukça yüksek 25 26 gibi ortalar dökülürse kötü görünüm olur senin için hadi 26 da bı daha ektirdin bu sefer 30 larda tepe döküldü üçüncü bı ekim derken süreç yorar adamı en bence 25 ini bekle

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #155 : 19 Kasım 2020, 21:02:40 »
Konuyu 2019 da açmışım 2021e giriyoruz ve bende 22 yaşıma giriyorum gözlemlediğim kadarıyla 4 senedir saçlarım dökülüyor ve 2 senede bu hale geldi tepede açılma yok ve ben artık gerçekten çok yoruldum bu sorunla uğraşmaktan, her aynaya baktığımda hayata isyan etmekten, aynalardan kaçmaktan,  saatlerce forumda gezmekten, düşünmekten, dışarıya daha az çıkmaktan öz güvenimin günden güne yok olmasından, yaşıtlarımın gülüp eğlenirken benim bu aptal sorunla senelerce uğraşmam ve hala  uğraşıyor olmam o kadar  zoruma gidiyor ki.. belkide daha yolun başındasın vs diyceksiniz ama yemin ederim ruhen yaşlandım bu sorun günden güne psikolojimi bozdu işime,okul hayatıma odaklanamıyorum saç yüzünden  o kadar berbat bi psikoloji ki anlatamıyorum, bazen kapana kısılmış gibi hissediyorum çok çaresiz kalıyorum. Sadece içimi dökmek istedim..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #156 : 19 Kasım 2020, 21:19:42 »
 kardeşim neyine takıyorsun bu kadar.gider öne yeni bir çizgi cektirirsin baktın yarın öbür gün genel saçlar seyreliyor ilaca baslarsın.tepede açılma yok daha ne olsun he orda ilaç etkilide ekimde 2 kat fazla greft harcanıyor doneri yakalamak ve doğallığı sağlamak için.ve en uçta beslenme sorunu olabiliyor .seninde ekimin zor yanı önde doğal olmayan ekim kellikten beter ama ön ekimlerinde tecrubeli daha once guzel ornekleri olan bir merkez bul yuzunle uyumlu saç çizgisi  çizer ekerler.doğru yeri bulduktan sonra bu iş normalde kalp ameliyatı kadar onem verilmesi gereken iş ama doğru yeri buluncada diş cektirmek kadar kolay.karı kız ektiriyor artık adam ektiriyor ekimden çıkıyor kafası kanlı cafede cay içiyor ektirip ertesi gun ulu orta çalışan var.duzgun bir merkezde ektir.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #157 : 19 Kasım 2020, 21:21:31 »
Kardeşim yaşın çok çok genç ve  maşallah çok güzel saçların var. Benim saçlarım seninki gibi olsaydı asla ekmezdim. Sana şunu diyebilirim 2 sene olacak nerdeyse ama saçların  kalitesinden birşey kaybetmemiş. Günde 100 tel dökülmesi normaldir keza dökülenler de minyatür değildir çünkü gerçekten saçlarında incelme yok. Tahminim sen 30 35 e kadar çok az şakaklar biraz daha gider. Bence bu halde kalması da olası ama 30 una kadar bekle. Gerçekten saçların güzel. Şu saçlara sahip olmak için insanlar ne paralar döküyor.

Kıymetini bil. Sen tamamen kel olsan anlarım özgüvenim gitti dersin ama gayet de şekil verebileceğin bir şekilde uzatarak ya da tarama ile şakakları kapatabileceğim kalın telli dolgun saçların var. Bu şekilde kafaya takarak var olan güzelim saçlarını da dökersin. Sana tavsiyem xpecia vs.  takviye kullan saçlarına uygun bir uzatma tarama şekli bul. Ekim olayına falan girme. 

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #158 : 19 Kasım 2020, 21:29:01 »
Kardeşim yaşın çok çok genç ve  maşallah çok güzel saçların var. Benim saçlarım seninki gibi olsaydı asla ekmezdim. Sana şunu diyebilirim 2 sene olacak nerdeyse ama saçların  kalitesinden birşey kaybetmemiş. Günde 100 tel dökülmesi normaldir keza dökülenler de minyatür değildir çünkü gerçekten saçlarında incelme yok. Tahminim sen 30 35 e kadar çok az şakaklar biraz daha gider. Bence bu halde kalması da olası ama 30 una kadar bekle. Gerçekten saçların güzel. Şu saçlara sahip olmak için insanlar ne paralar döküyor.

Kıymetini bil. Sen tamamen kel olsan anlarım özgüvenim gitti dersin ama gayet de şekil verebileceğin bir şekilde uzatarak ya da tarama ile şakakları kapatabileceğim kalın telli dolgun saçların var. Bu şekilde kafaya takarak var olan güzelim saçlarını da dökersin. Sana tavsiyem xpecia vs.  takviye kullan saçlarına uygun bir uzatma tarama şekli bul. Ekim olayına falan girme.
Şakaklar o  kadar geniş bi şekilde döküldü ki yüzüme asla uymuyor bu saçlar çok ama çok kötü duruyor uzatmayı denedim , kısa da kullandım ama hiçbir türlü yüzüme uygun bi şekil almıyor ve çok kötü duruyor bende isterim 30a kadar bekleyip ekim yaptırmak ama olmuyor 2019da konusunu açmışım yıl olucak 2021 2 senedir hala bu stresi çekiyorum dediğin gibi zaten yavaş yavaş dökülüyor  ön çizgi şakak ekimi yaptırsam bu beni  mutlu etmez mi?  Oradan bakınca bu saçta ne var ki veya millet bu saç için ne paralar ödüyor diyebilirisniz ama önemli olan benim aynaya baktığımdaki mutluluğum, rahatsızlık duymamam değil mi abi?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #159 : 19 Kasım 2020, 21:32:47 »
Defalarca kez dedim.Fine başlamalısın diye.Saç çıkarmıyor belki ama yavaşlatıyor(gerçi benim 18 ay oldu hala açılıyor).
Buraya ilk geldiğin günü hatırlıyorum 2019un şubat ayı felandı sana nw1.5sun demiştim o günden bu güne 1 norwood kaybettin ve 3e sınır dayamış durumdasın.
Ekim yaptırsan bile malesef açılma agresif olduğundan nw4-5 olma riskin var bu yüzden fin olmasada belli bir takım tedavilere başlama zamanın geldi .

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #160 : 19 Kasım 2020, 21:36:17 »
Defalarca kez dedim.Fine başlamalısın diye.Saç çıkarmıyor belki ama yavaşlatıyor(gerçi benim 18 ay oldu hala açılıyor).
Buraya ilk geldiğin günü hatırlıyorum 2019un şubat ayı felandı sana nw1.5sun demiştim o günden bu güne 1 norwood kaybettin ve 3e sınır dayamış durumdasın.
Ekim yaptırsan bile malesef açılma agresif olduğundan nw4-5 olma riskin var bu yüzden fin olmasada belli bir takım tedavilere başlama zamanın geldi .
Fin kullanıp yavaş yavaş döküleceğine ve kendime zarar vereceğime kullanmam dökülen dökülür ve ekim yaptırırım. Yakın zamanda yurt dışına çıkıp bir daha Türkiyeye gelememe durumum var bu yüzden yurt dışına çıkmadan ön bölgeye ekim yaptırmak istiyorum ileride de ne olur orasını bilemem gerekirse 2 ve 3. Ekimi de yaptırırım. 2000-2500 greft harcasam ve bu beni 25-30 yaşına kadar  götürmez mi?

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #161 : 19 Kasım 2020, 21:39:45 »
Fin kullanıp yavaş yavaş dökülecek diye bir şey yok belli bir zaman dökülmeyi tamamen durdurma şansı var belki çok daha iyi alternatif tedaviler çıkacak kendimize süre tanımış oluruz ya da en güzel yaşlarını daha iyi saçla geçirirsin emin ol 28 yaşında şu saça sahip olsan bu kadar sıkıntı yapmazdin ama 22 olunca yapılıyor bende sana benzerim ve yapıyorum

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #162 : 19 Kasım 2020, 21:42:56 »
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=7332.msg161167#msg161167
Bu ilk açtığın konu o zamanlar nw1.5sun.(Benimde minoxtan verim aldığım zamanlar bende nw1.5-2 arasındaymışım).
Dökülme agresif fin olmasa bile minox şart

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #163 : 19 Kasım 2020, 21:45:04 »
Fin kullanıp yavaş yavaş dökülecek diye bir şey yok belli bir zaman dökülmeyi tamamen durdurma şansı var belki çok daha iyi alternatif tedaviler çıkacak kendimize süre tanımış oluruz ya da en güzel yaşlarını daha iyi saçla geçirirsin emin ol 28 yaşında şu saça sahip olsan bu kadar sıkıntı yapmazdin ama 22 olunca yapılıyor bende sana benzerim ve yapıyorum
Evet dediğinize katılıyorum 28 olsam bu kadar takmazdım ama 22 olunca fazlasıyla sıkıntı stres oluyor.  Fin kullanmadım kullanmam da fazlasıyla zararlı hele ki bu genç yaşlarda.  Ketoral şampuan vs kullanıyorum şimdilik ama ne kadar etkili bilmiyorum ve dökülmem agresif mi bazıları agresif diyor bazıları yavaş diyor anlayamıyorum.

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #164 : 19 Kasım 2020, 21:56:23 »
Evet dediğinize katılıyorum 28 olsam bu kadar takmazdım ama 22 olunca fazlasıyla sıkıntı stres oluyor.  Fin kullanmadım kullanmam da fazlasıyla zararlı hele ki bu genç yaşlarda.  Ketoral şampuan vs kullanıyorum şimdilik ama ne kadar etkili bilmiyorum ve dökülmem agresif mi bazıları agresif diyor bazıları yavaş diyor anlayamıyorum.
Bana göre agresif sayılır çünkü 1.5 -2 sene önce çok daha iyiymiş norwood 1.5 filanken 2.5 olmuşsun aile genetigin nasıl sen kime benziyorsun bunlarda önemli. Mesela ben 17 yaşında norwood 2ydim arkadaşlarım o Zaman şakakların açık derdi yaşım oldu 23 2.5-3 arasiyim senin ki bir tık daha agresif duruyor. Yabancı forumlarda filan uzun yıllardır finasterid kullanan insanlar var ve sağlıklı şekilde yaşadıklarını söylüyorlar Türkiye de ünlülerden Alişan kendi açıkladı 17-18 yıldır kullanıyorum diye şu an gayet sağlıklı bir çocuğu var. Kullan demiyorum ama araştır kararını ver maalesef elimizdeki tek şey şu anlık bu. Saç ektirsende kurtuluş olmuyor aile genetigin norwood 5-6 dir açılma devam eder yine rahatsız olursun. Ekilen saçlarında seyrelebilir zamanla.

Facebook Twitter Instagram