Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24494 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #165 : 19 Kasım 2020, 21:59:50 »
 o tuyleşmişler gider.22 yasında herkes saçı tam ister.yeni bir ön çizgi yaparlar yuzune gidicek bir çizgiyi ayarlarlar.saçın cılızlar haric iyi.baktın ilerde gene dokuluyor ediyor hap kullanmazsan alırsın dermoller bloker bir losyonla devam edersin yoluna.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #166 : 19 Kasım 2020, 22:06:48 »
o tuyleşmişler gider.22 yasında herkes saçı tam ister.yeni bir ön çizgi yaparlar yuzune gidicek bir çizgiyi ayarlarlar.saçın cılızlar haric iyi.baktın ilerde gene dokuluyor ediyor hap kullanmazsan alırsın dermoller bloker bir losyonla devam edersin yoluna.
Arkadaşlar agresif diyor ama bana göre o kadar fazla agresif değil dökülmem ön çizgiden sadece sol taraf geriliyor sağ tarafta 2 senedir gerileme yok tepe de de herhangi bi açılma yok. Zaten genetik olarak saç dökülmesi seneler önce  başlamış biri için  2 senede bu kadar dökülme normal gibi ama bilemiyorum. Dediğiniz gibi yurt dışına çıkmadan 2000-2500 greftlik bi ekim düşünüyorum ileride ne olur pişman olur muyum bunu yaptırdığıma onu da bilemiyorum ama yaptırmadığım her gün daha kötü hissediyorum  belki bi gün hiç beklenmedik bi zamanda konu açarım ekim yaptırdım diye bilemiyorum..

grimmjow54

• Sr. Member
« Yanıtla #167 : 20 Kasım 2020, 00:05:01 »
Bence kendi kendini yiyorsun. Peki şöyle düşün ektin şakaklara bir de oldu 25 te agresif dökülmen hızla başladı. Ekilen bölgenin arkası seyreldi hatta ekilenlerden de kayıp yaşadın. O zaman bu görüntüne minnet okutursun. Tamam saç önemli ama senin öyle psikolojini bitirecek bir durumun yok. Yerinde olsam en azından 26 27 ye kadar beklerdim.

Tabi sen bilirsin.

davud123

• Hero Member
« Yanıtla #168 : 20 Kasım 2020, 00:58:48 »
Belirsizlik yoruypr seni knk bnce toppik kullsn 25 e kadar falan cünkü ekimden spnra agresif dökğlme baslatsa üzülürsün

Mrl Ertkn

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #169 : 21 Kasım 2020, 14:55:44 »
Ön çerçeve  Choi Ekim güzel olur

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #170 : 28 Kasım 2020, 20:10:14 »
4 sene önceki saçlarım.. yaş 17

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #171 : 28 Kasım 2020, 20:13:54 »
 o zamanda alnında açılma varmış.şimdi saçlarda matlaşma var.once şu saçları nasıl korucan ilk onceliği buna ver onemli bu.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 28 Kasım 2020, 20:17:00 »
o zamanda alnında açılma varmış.şimdi saçlarda matlaşma var.once şu saçları nasıl korucan ilk onceliği buna ver onemli bu.
Alnımda açılma yoktu benim alnım her zaman açıktı zaten yapı olarak. Fin asla kullanmayacağımı belirtmiştim belki yaş biraz ilerlerse o zaman kullanırım ama şuan değil

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #173 : 28 Kasım 2020, 20:45:36 »
 bloker losyon veya dermoller şu bu saçı guclendiriciler deneyebilirsin prp veya bu tarz şeyler deneyebilirsin .arastır işte.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 21 Aralık 2020, 20:59:50 »
Normal şekilde dökülme yaşasam sorun etmiycem de şu işaretlediğim yerler ne alakaysa döküldüğü için yüzün tüm simetrisi kayboluyor  alın çok geniş gözüküyor ve saç hicbir şekle girmiyor. Var mı işaretlediğim yeri dökülen? Çünkü  hiç görmedim daha önce  ve son kez görüşlerinizi almak istiyorum yurt dışına çıkıp geri dönmeme gibi bi durumum mevcut ve ben gitmeden ön tarafa ekim yaptırmak istiyorum yaptırsam ileride çok pişman olur muyum? Dökülme normal şekilde devam ediyor

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #175 : 21 Aralık 2020, 21:45:22 »
Çoğu kişinin böyle dökülmesi olabiliyor saç ekimi yaptıran kişilere bak çok fazla var. Asuman hanım ve Koray Erdoğan oralara ekim yaptırıyor. Benim saçım norwood 3 ama oralar dökülmedi mesela kişiden kişiye değişiyor

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #176 : 07 Ocak 2021, 13:32:25 »
bu kısımları dökülen var mı? Dupa dökülme mi yaşıyorum?

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #177 : 07 Ocak 2021, 13:43:36 »
Daha öncede cevap verdim normal dökülmesi oraların bazı kişilerin faulden direk tepeye uzanır saçları seninki de öyle olacak muhtemelen zamanla Asuman hanım ve asmed ekimlerine bak çoğunda şakak ekimi var. Dupa filan değil yani, donör den anlaşılır dupa olup olmadığı.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #178 : 07 Ocak 2021, 13:47:12 »
Daha öncede cevap verdim normal dökülmesi oraların bazı kişilerin faulden direk tepeye uzanır saçları seninki de öyle olacak muhtemelen zamanla Asuman hanım ve asmed ekimlerine bak çoğunda şakak ekimi var. Dupa filan değil yani, donör den anlaşılır dupa olup olmadığı.
Yani bu da nw 4 nw 5 göstergesi midir? Yoksa faulden dökülüp de nw 2 nw 3 kalan var mıdır?
Saçların son hali budur;

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 07 Ocak 2021, 13:51:24 »
Yani bu da nw 4 nw 5 göstergesi midir? Yoksa faulden dökülüp de nw 2 nw 3 kalan var mıdır?
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15323.msg311041#msg311041
Şu saç ekimine bak istersen bu abimiz norwood 3 ama uzun süre 3 yıl filan finasterid kullandı bu süreçte tabi. Yani kesin olarak norwood seviyesi belli olmaz. Finasterid kullanmak istemediğini yazmışsın ama bu kadar çok kafaya takarken açıkçası saç ekimi de düşünüyorsan bu genç yaşta kullanman gerekir diye düşünüyorum. Hayat senin hayatın tabi

Facebook Twitter Instagram