Gönderen Konu: Ektirmeli miyim?  (Okunma sayısı 24491 defa)

Mehmetali32

• Hedef Az ama Devamlı Tedavi saç yapıyım derken kaş çıkarmadan
  • Hero Member
Ynt: Ektirmeli miyim?
« Yanıtla #180 : 07 Ocak 2021, 14:40:56 »
bu kısımları dökülen var mı? Dupa dökülme mi yaşıyorum?
   Gğzel kardesim yakısıklı kardesim kafaya neden bu kadar takıyorsun hep boyle aynalara telefondan kamera cekmeye devam edersen daha kotu olursun psikolojik stres kendine yapma zamana bırak 25 yasından sonra on tarafa ekim yaparsın olmadı ileriki yaslarda bir daha ekim yaparsın olumsuz dusunme gencsin hala onunde bir gelecek var her zaman saclrınla oynama  fotogaflarını cekme  takıntılık yapıyorsun kendinide uzuyorsun bizleride senin yazdıklarını okudukca negatif etkileniyorum  sabırlı olllll  hayat mucadelesine devam  gece cok gec uyuma  ek vitaminler al kullan dokulurse dokulsun bu sac isi caresiz haaa tedaviyi yapacaksın zamana bırakacaksın kendini uzme bak elin ayagın duzgun seni sacsız dusunuyorum o kafaya emin ol sac olmasa bile yakısır cok guzel bir siman var  hep boyle olumlu ol  .....

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #181 : 07 Ocak 2021, 14:45:17 »
   Gğzel kardesim yakısıklı kardesim kafaya neden bu kadar takıyorsun hep boyle aynalara telefondan kamera cekmeye devam edersen daha kotu olursun psikolojik stres kendine yapma zamana bırak 25 yasından sonra on tarafa ekim yaparsın olmadı ileriki yaslarda bir daha ekim yaparsın olumsuz dusunme gencsin hala onunde bir gelecek var her zaman saclrınla oynama  fotogaflarını cekme  takıntılık yapıyorsun kendinide uzuyorsun bizleride senin yazdıklarını okudukca negatif etkileniyorum  sabırlı olllll  hayat mucadelesine devam  gece cok gec uyuma  ek vitaminler al kullan dokulurse dokulsun bu sac isi caresiz haaa tedaviyi yapacaksın zamana bırakacaksın kendini uzme bak elin ayagın duzgun seni sacsız dusunuyorum o kafaya emin ol sac olmasa bile yakısır cok guzel bir siman var  hep boyle olumlu ol  .....
Abi çok teşekkür ederim  güzel düşüncelerin yorumun için.  27sinde muayene için gideceğim  doktor ön bölgeye ekimi uygun görürse  yaptırıp  fine başlayıp biraz da olsa kurtulmayı düşünüyorum bu dertten, uygun görmezse de dediğin gibi yapacagım artık.

sinan1924

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #182 : 17 Ocak 2021, 15:07:41 »
Kardeşim canım kardeşim baştan itibaren hepsini okudum bütün yorumları benim canımı sıktın biliyor musun ilk fotoğrafında hiçbir şey yoktu burda yok nowrod 1 olmuş yok söyle olmuş yok böyle olmuş diyor ben sana bir şey diyeyim mi senin genetik dökülmen falan yoktu buraya resim ata ata iki sene kafaya taka taka zorla dökmüşsün ilerletmişsin sen var ya tam bir sopalıksın yemin ediyorum sana .abicim kafayı mı yedin sen ya sürekli kafaya takarsan ne olacak zannediliyorsun genetik dökülme falan yoktu. Ben 33 yaşındaydım saç çizgimde egzamdan dolayı biraz geri çekilme oldu genetik dökülme falan yoktu daha yeni ektirdim gecen cuma ektirmeden evvel aslında gerek yok dedi ama yaş 33 olunca kabul etti senin yaşta gitseydim ekmezdi. 10 sene önceki saç cizgime geri döndüm bak yaş 33 diyorum .beni şimdilik boşver sana geleyim dedim ya ilk fotoğrafta benim de saçlarım böyleydi lan bir gün saçlarım geriye mi gidiyor diye aynaya bakmadım ya benim de alnım geniş ne yaptım uzattım saçları kapalı komple bir de arada bir sıfıra vururdum hiçbir şeyi kapaya takmazdım o zaman saç çizgim geride değildi ben aylarca aynaya bakmazdım deli bir hayat yaşadım tabiki üzüldüm insanız tabi o ayrı benim bir de 10 seneden fazla bir egzama sorunu vardı kaşıntılı saç derisi ne illet bir şey bunu çeken bilir valla o sebeple geri çekilme oldu saç çizgimde son iki yılda belirgin çekilme oldu ben de ektirmek istedim ama senin gibi sürekli aynaya falan bakmadım .baktım genetik dökülme yok sebep ne egzama saç kısa olunca kaşıntı yok saç çizgisi de biraz geride yüzümdeki altın oranı bozuyor diye yaşım da müsait olduğu için ektirmeye karar verdim hepsi bu. Biraz sitem edecem ya sizin nesil niye böyle anlamıyorum sadece sen de değil böyle şeylere kafa taka taka hayatı ıskalıyorsunuz bu güzel yaşlar geri gelmez senin dökülme sorunun genetik değil tamamen psikolojik başka da bir izahı yok bunun anne baba tarafındaki kellik ölçü de değil bazen iki taraf saçlı olur çocuk kel olur geçmiş kuşaklara çeker bazen kel olurlar çocuk sırma saçlı olur belli olmaz genetik şans iste. Ağacı nem insanı gam çürütür sen de psikolojiyi bozdun zorlaya zorlaya kenarları açtın canım sıkıldı çocuk ya :( bundan sonra iki de bir foto atma vur sıfıra kendini nadasa bırak kendine gel saçlar sıfır olunca kafaya takmazsın sonra da abilerin dediği gibi biraz yaşını bekle derim bak sana yemin ediyorum senin ki bana göre genetik olmadığı için rahatla bir meşgale bul o dökülen bir kısım saçlar da gelebilir vallahi bak moral motivasyon çok önemlidir sana boş laf gibi gelebilir ben de senin gibi kafaya taksam benim de kafamda saç kalmazdı illa genetik olmasına gerek yok yani senin içten içe psikolojik sorun yaşamanı istemiyorum artık lütfen kendine gel biri demişti hatta burda yazacağını kızlara yaz diye doğru valla yakışıklı çocuksun git bir kız arkadaşı edin psikolojin düzelsin

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #183 : 03 Şubat 2021, 17:05:47 »
Tepe ve  sacın arka tarafı seyreliyor mu yoksa ışıktan dolayı mı? Ve donör kaç ekim kaldırır  kaç greft çıkar?

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #184 : 03 Şubat 2021, 20:02:15 »
Geçmiş olsun öncelikle anladığım kadarıyla siz bu işi takıntı haline getirmissiniz ve obsesyon yaşıyorsunuz sanırım ve rahatlamak için ( kompulsif olarak ) birinin size Ekim için ok vermesini bekliyorsunuz . Her insanda belli düzeyde OKB ve anksiyete bozukluğu olabilir fakat siz abartmissiniz . Forumda bu tip üyeler fazlaca mevcut sakın alinmayin . Geçen gün saç ekiminde ölme ihtimali isimli bir konu vardı .

Dostum saçların harika açılma vs yok hayat geçiyor, insanlar hayatı yaşarken sen saçım açıldı , tepe döküldü yıllarını heba etme . Koy götüne gitsin dökülse bile ektirirsin. Dışarıda her 10 erkekten 5i en az saç sorunu yaşıyor . Çok kafana takiyorsan psikolojik destek alabilirsiniz .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #185 : 03 Şubat 2021, 20:11:15 »
 ışıktan.ufak bir genetik olayı var sanırım.dermollerle guclendir saçını ne bilim mezoterapi falan tabi tedavilerde devamlılık sart.ellerinle onunu açtığın resimde onlere genetik vurmuş.ama şimdilik can sıkıcı bişi yok.yeterki genetik dokulmen agresif olmasın.zamanında el atmışsın olaya tbrler
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #186 : 03 Şubat 2021, 22:51:32 »
Tepe ve  sacın arka tarafı seyreliyor mu yoksa ışıktan dolayı mı? Ve donör kaç ekim kaldırır  kaç greft çıkar?

Donörünüzün zekatını verseniz 3 kişiye ekim yapılır. Rahat olun.

Saçlarınızla ilgili dökülme probleminiz yok. Muhtemelen de uzun seneler olmayacak. Ama nofear114'e katılıyorum. Bence destek almalısınız. Bu konuda çok ciddi obsesyon gelişmiş ki bu sosyal yaşamınızı da olumsuz etkiliyor olmalı.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #187 : 04 Şubat 2021, 14:48:23 »
Saçlarda bişey yoksa bu donördeki seyrelme ne o zaman flashla çektim

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #188 : 05 Şubat 2021, 13:12:33 »
Dupa olma ihtimali  var mı arkadaslar?

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #189 : 05 Şubat 2021, 13:31:35 »
Hayır dupa böyle değil sende erkek tipi kellik var ve retrograde yani geri çekilme var.

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #190 : 05 Şubat 2021, 13:39:42 »
Bunları  da ekleyeyim  daha net anlaşılsın dökülmen yok diyenler için

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #191 : 05 Şubat 2021, 13:40:48 »
Hayır dupa böyle değil sende erkek tipi kellik var ve retrograde yani geri çekilme var.
Retrogade ekim için sıkıntı yaratır mı dupa gibi?

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #192 : 05 Şubat 2021, 14:51:46 »
Yav ne dupası retrogadesi.O bölge mbp olan herkesde seyrek gözükür zaten benimde öyle yıllardır.Senin ne yanda nede arkada sorunun var dökülmen daha o kadar ilerlemedi henüz nw2 felansın

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #193 : 05 Şubat 2021, 17:12:13 »
Saçlarda bişey yoksa bu donördeki seyrelme ne o zaman flashla çektim

Hangi seyrelme?

Jeu

• Hero Member
« Yanıtla #194 : 05 Şubat 2021, 17:18:47 »
Hangi seyrelme?
Tepeden aşağı olan seyreklik belli oluyo zaten