Gönderen Konu: Dökülme süresi  (Okunma sayısı 8061 defa)

sackonusundasoru

• Yeni üye
  • *
Ynt: Dökülme süresi
« Yanıtla #15 : 03 Ekim 2019, 01:50:26 »
Yok öyle başta döküyor falan şeyler hikaye kullandığın andan itibaren ne kadar dökülüyorsa o kadar dökülüyor 1. Ayda saç teli kalınlaşıyor dökülme azalıyor ben kullandığım aralar ilk 1 hafta deneme süresi kıldım baktım saç dökmüyor olduğu gibi sonra saçımı kazıtıp kullandım etkisi daha arttı saç dökülmem günlük 100 den 5 6 tele geriledi 6.ayda bırakıp finasterid kullandım ilk ay saç daha iyi oldu sonra bıraktım yan etkisinden dolayı saç dökülmesi başlamadan önceki haline döndü günlük 100 teli buluyor dökülmem bende başladım minoxa

Finasteride devam mi hocam peki?

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #16 : 03 Ekim 2019, 19:14:02 »
Kardeşim o dökülenler çıkıyor minoxil kullanırken benim de ilk aylarımda dökülme baya artmıştı kayıplar zayıf kökleri de güçlendirerek geri döndü, eskiden foruma sürekli girer girer bakardım ama şu an dökülmem durduğu için daha seyrek giriyorum siteye o derece etkili oldu bende yani :) devam et bence.

Aynen başlamıcaktım ama başladım 1 hafta oldu şu an güzel gidiyor çok dökülme varmış gibi görmüyorum ama biraz daha seyreldi herhangi bir yan etki görmezsem kullanabileceğim yere kadar kullanmayı düşünüyorum.
Akşamları 10 fıs minoxidil-(Başlangıç 26 Eylül 2019)

Sawpoo Şampuan
Konazol Şampuan (haftada 2 gün)

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 03 Ekim 2019, 22:32:44 »
Finasteride devam mi hocam peki?
Hayır bıraktım kullandığım sürece şakaklarda saç fışkırdı sonra yan etkilerinden dolayı bıraktım şakaklarda çıkanlar döküldü tekrar şakaklarım bildiğim kapanmış tı tekrar finasteride başlamayı düşünseydim doz 0,50 mg alırdım yan etkisi çok olmazdı

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 23 Ekim 2019, 00:36:14 »
Ben 4 yıldır düzenli minox kullanıyorum ve saçlarım 4 yıl öncesiyle aynı, döngü olayı sadece bir kere oldu onda da tekrar eski haline geldi gerçekten düzenli kullanacaksan ben tavsiye ederim

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 23 Ekim 2019, 02:06:20 »
Ben 4 yıldır düzenli minox kullanıyorum ve saçlarım 4 yıl öncesiyle aynı, döngü olayı sadece bir kere oldu onda da tekrar eski haline geldi gerçekten düzenli kullanacaksan ben tavsiye ederim

Minoksidili nasıl kullaniyorsun hocam? Gunde bir mi iki mi? Kullanım sıklığını azalttin mi daha sonra? Azalttiysan haftada kac kez kullaniyorsun?
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #20 : 23 Ekim 2019, 09:23:45 »

Ben de ne olursa olsun mantığıyla başladım zaten 1 ay oldu devam edicem sonuna kadar artık Spencer arkadaşımızın yaptığı gibi sadece akşamları 8 fıs olarak kullanmayı düşünüyorum 5 fısı her yere yediremiyorum.

Sawpoo Şampuan

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 23 Ekim 2019, 13:08:52 »
Minoksidili nasıl kullaniyorsun hocam? Gunde bir mi iki mi? Kullanım sıklığını azalttin mi daha sonra? Azalttiysan haftada kac kez kullaniyorsun?
İlk bir yıl sabah akşam 5 fıs kullandım sonraki 3 yıl ise sabahları 5 fis olarak kullanıyorum akşam yatmadan önce de mutlaka saçımı  yıkıyorum,  marka olarak kirkland kullanıyorum, türk yapımı olana güvenmediğim için 

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 23 Ekim 2019, 15:48:35 »
İlk bir yıl sabah akşam 5 fıs kullandım sonraki 3 yıl ise sabahları 5 fis olarak kullanıyorum akşam yatmadan önce de mutlaka saçımı  yıkıyorum,  marka olarak kirkland kullanıyorum, türk yapımı olana güvenmediğim için

26 aydır gunde bir kez aksamları 8 fis kullanıyorum. Haftada 2 günü es geçiyorum. Yani 5 gün kullanıyorum. Biraz daha böyle devam edip kullanım sıklığını biraz daha düşürmek istiyorum.

Furymen

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 23 Ekim 2019, 22:03:34 »
Kırkland kullanıyorsan tabi iyi gelir türkiyede üretilenler tırt çıkıyor kullanacaksan kırkland kullanacaksın minoxun atası budur ama gel gelelim ki çok pahalı :(

ahmetbird

• Full Member
« Yanıtla #24 : 24 Ekim 2019, 00:32:26 »
https://www.vitaministe.com/Kirkland-Minoxidil-Sac-cikarici-6-Aylik-Solusyon,PR-3925.html

Aslında bu sitede normal bence 6 aylık 500 lira tanesi 85 lira desek alopexy-t zaten 60 lira daha kalitelisi için 25 lira fark konulabilir. Belki bu şişem bitince kirklande geçerim gerçekten dediğin gibi arasında kalite farkı varsa

Sawpoo Şampuan

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 24 Ekim 2019, 04:47:17 »
Alopexy t kullanıyorum ben fiyatı 90 lira oldu. Minoksidiller arasında zerre fark yok. Hepsi %5 minoksidil içeriyor.

Skywalker

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 25 Ekim 2019, 19:25:11 »
Alopexy t kullanıyorum ben fiyatı 90 lira oldu. Minoksidiller arasında zerre fark yok. Hepsi %5 minoksidil içeriyor.
Bence var hocam minoxidil olan marka %5 yerine %1 koyduğu için ceza yemişti bir ara, ama şimdi nasıldır bilmiyorum belki şu an aralarinda fark yoktur ama işi mı şansa bırakamam

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Ekim 2019, 19:35:41 »
Bence var hocam minoxidil olan marka %5 yerine %1 koyduğu için ceza yemişti bir ara, ama şimdi nasıldır bilmiyorum belki şu an aralarinda fark yoktur ama işi mı şansa bırakamam

Onu yapan minoxil markasıydı

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #28 : 28 Haziran 2020, 14:49:40 »
Arkadaşlar minox 9 ay oldu devam niteliğinde paylaşıyorum en büyük sıkıntı şakaklar yine tabi genel olarak bi yoğunluk düşüşü de mevcut saçlarımı yeni yıkayıp kuruttuktan sonra çektiğim fotoğraflar şu şakaklar konusunda yardım istiyorum biraz ve de eskiden saçlarım çok hızlı uzardı şu an arka ön sağ sol farketmez her taraf çok yavaş uzuyor bu neyden kaynaklı olabilir?

Tuncerm019

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 28 Haziran 2020, 14:52:44 »
ve şakaklar

Facebook Twitter Instagram