Gönderen Konu: Özgür KOLDAŞ//4400 Greft//23.10.2019// Resimli ve Detaylı Anlatım  (Okunma sayısı 21070 defa)

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız için inşallah sizde meönun kalırsınız
Tüm askerlere hayırlı tezkereler aynen askerlikten yana şansım güldü  ;D

geronimo

• Full Member
Çok teşekkür ederim hocam güzel yorumlarınız için inşallah sizde meönun kalırsınız
Tüm askerlere hayırlı tezkereler aynen askerlikten yana şansım güldü  ;D
Teşekkür ederim 20 gün sonra ben de aranızda olacağım bir yanda umut bir yanda endişe :)

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
Samet hocanın güvenli ellerne teslim edebilirsiniz bende öyle endişeli çekinirdim düşündüğümden öok kolay ve güzel oldu ;)

geronimo

• Full Member
Samet hocanın güvenli ellerne teslim edebilirsiniz bende öyle endişeli çekinirdim düşündüğümden öok kolay ve güzel oldu ;)
Başka bir doktorun ellerine teslim edeceğim randevumu aldım ama inşallah sonuç güzel olsun da neresi olduğu önemli değil :)

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
Pardon ben scorpion ile karıştırdım kusura bakma :) seninkide istediğin gibi olur inşallah dostum :)

geronimo

• Full Member
Pardon ben scorpion ile karıştırdım kusura bakma :) seninkide istediğin gibi olur inşallah dostum :)
Teşekkür ederim inşallah dostum sağol :)

secretservice

• Hero Member
maşallah reis süreç güzel ilerliyor

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
Eyvallah dostum teşekkürler

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
162.gün sonuçtan şimdilik memnunum dahada artış olacağını söyledi Samet hoca bekliyoruz bakalım önümüzdeki günlerde nasıl olacak

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Resimler karanlık ancak seyreklik yine de belli oluyor...gün ışığında resim paylaşmanız daha yararlı olur...

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Fotoğrafı çektiğin açılar çok iyi ama karanlık çıkmış, belki de telefonun kalitesinden. Bir de aynı açılardan gün ışığında çeker misiniz?

Simsek6606

• Jr. Member
  • **
Gün ışığında bu şekilde. Ayrıca Saçlarımın diplerine baktığımda daha kısa ve zayıf saç tellerini görebiliyorum bi kaç ay daha geçtikten sonra biraz daha düzene girip sıklaşacağını düşünüyorum

ozkaninho

• Full Member
Gün ışığında bu şekilde. Ayrıca Saçlarımın diplerine baktığımda daha kısa ve zayıf saç tellerini görebiliyorum bi kaç ay daha geçtikten sonra biraz daha düzene girip sıklaşacağını düşünüyorum
malum 7-8 aya kadar çıkışlar devam eder. 160. Gün itibariyle bu görüntüye kötü diyemeyiz veya tamam oldu bu iş de diyemeyiz. Tahminimce 210. Gün saçlarının o bölümünü de kapanmış göreceğiz

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Süreç gayet iyi daha 2 aya yakın çıkış olur ve kalınlaşmasıyla tatmin eder.

Facebook Twitter Instagram