Gönderen Konu: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge  (Okunma sayısı 24762 defa)

Siddhartha

• Hero Member
fotoğraflar hep ön profilden, tepeden foto atarsan seyrek olduğu çıkar zaten.  saçları geriye taramakta gür gibi gösterir.. memnunsanız sıkıntı yok ama işte türkiyedeki ekimciler sıklığı tam yakalayamıyor,  ön profilden güzel gözüküyor tepeden seyrek gözüküyor..
Tepeye zaten ekim yapilmamis.
Dogru bir planlaama olmus.
Ikinci ekim ile tepeyi kapatirsa sac sikintisi kalmayacak bir ekim olmus ve planlama bence.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Pöh3443

• Full Member
Devamı
Hayirli olsun saclar güle güle tara.
Takviye ilac kullandinmi?

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ikinci ekim ile tepeyi kapatirsa sac sikintisi kalmayacak bir ekim olmus ve planlama bence.

tepe derken vertexten bahsetmiyorum.   ekilen alanın tepesinden bahsediyorum.  ön profilden güzel duruyor, tepeden bakarsan  saç derisi dipler gözükür. en güzel kapatma şekli saçları geriye yatırma şekli öylke biraz daha gür gözükür.. şeffaf bir sonuç için ön profilden resim atıldığı kadar tam tepedende bir resim koyulmalı bence.

Csils

• Full Member
İlaç kullanıyor musunuz ve size herhangi ilaç tavsiyesinde bulunuldu mu?

Finas tavsiye ediliyor, ama kullanmadım.
D vitamini 38mg, solgar biotin 1000 mg ve xpecia ya yakın Bi ilaç kullanıyorum

Csils

• Full Member
Sürecin harika kardeşin samed çok bekletme kızarıklık yapıyorsa kurulukta yapabilir

Hindistanceviz yağı, zeytin yağı ve bir kaç doğal yağ daha içeren şampuan kullandım süreçte. Yine ona geçiş yaparım

Csils

• Full Member

Tepe bölgesine az da olsa ekim yapılmasını istedim, ama en doğrusu 2.seansa bırakmak dediler. İnşallah ikinci Bi ekim için donör yeterli olur
« Son Düzenleme: 30 Mart 2020, 10:21:47 Gönderen: Csils »

Siddhartha

• Hero Member
Tepe bölgesine az daha olsa ekim yapılmasını istedim, ama en doğrusu 2.seansa bırakmak dediler. İnşallah ikinci Bi ekim için donör yeterli olur

En dogrusu da o hocam iki ekimle olacak is bu zaten. Tek ekimle hem vertex hem on ve tepe zor pek de sahit olmadim.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Csils

• Full Member
Hayirli olsun saclar güle güle tara.
Takviye ilac kullandinmi?

Çok teşekkürler.
Kullanıyorum evet , d vitaminide var. Solgar biotin 1000mg, günde 1 tane.

Diğer takviyenin ismi hair&nails. Türkiyemizde varmı bilmiyorum.
Fotodaki rakamların yarısı, günlük 2 tane tavsiye ediliyor ben tek alıyorum. Xpecia ya yakın diye düşünüyorum-teyit edecek arkadaşlar varmı?
« Son Düzenleme: 31 Mart 2020, 11:55:00 Gönderen: Csils »

Csils

• Full Member
En dogrusu da o hocam iki ekimle olacak is bu zaten. Tek ekimle hem vertex hem on ve tepe zor pek de sahit olmadim.

Aynen öyle, biraz zahmetli olsada forumu takip ettikçe neyin doğru olup olmadığını zamanla öğreniyoruz. Ki başka görüştüğüm ekim merkezleri max greft ile bu işi bir günde bitireceklerdi sözde.

Csils

• Full Member
Ynt: Dr. Serkan Aygın Clinic / 29 Ekim 2019 / 3600 greft / ön bölge
« Yanıtla #100 : 30 Mart 2020, 01:41:51 »
fotoğraflar hep ön profilden, tepeden foto atarsan seyrek olduğu çıkar zaten.  saçları geriye taramakta gür gibi gösterir.. memnunsanız sıkıntı yok ama işte türkiyedeki ekimciler sıklığı tam yakalayamıyor,  ön profilden güzel gözüküyor tepeden seyrek gözüküyor..

Bugün ilk eklediğim fotoyu görmediniz sanırım. Tam tepeden çekildi, saçlar yatık ve islak.

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 30 Mart 2020, 11:54:52 »
Bugün ilk eklediğim fotoyu görmediniz sanırım. Tam tepeden çekildi, saçlar yatık ve islak.

gördüm hocam benim ekimimde bu sizin gibiydi. ön profilden güzel duruyor ama tepeden bakınca yine saç dipleri saç derisi gözüküyor. ben ekim başarısız demiyorum , türkiyede merkezler ancak bu kadar yapabiliyor beni tam memnun etmemişti..

Csils

• Full Member
« Yanıtla #102 : 30 Mart 2020, 23:46:22 »
gördüm hocam benim ekimimde bu sizin gibiydi. ön profilden güzel duruyor ama tepeden bakınca yine saç dipleri saç derisi gözüküyor. ben ekim başarısız demiyorum , türkiyede merkezler ancak bu kadar yapabiliyor beni tam memnun etmemişti..

Sürecim devam ediyor, sonucu güzel olur inşallah

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 31 Mart 2020, 08:15:16 »
Dostum bu açıklığa sürecin gayet süper zaten kople ful saç beklenilmez önlere daha sık arkalara daha seyrek ekilir ve 1 seans zaten sana yetmez ekilenlerin hepsi çıkmış biraz daha kalınlaşırsa süper olur ve ileri de 1 sıklaştırma daha harikalar yaratırlar. Ekimin açık alana göre çok başarılı
Global Moderator

Csils

• Full Member
« Yanıtla #104 : 31 Mart 2020, 11:52:19 »
Dostum bu açıklığa sürecin gayet süper zaten kople ful saç beklenilmez önlere daha sık arkalara daha seyrek ekilir ve 1 seans zaten sana yetmez ekilenlerin hepsi çıkmış biraz daha kalınlaşırsa süper olur ve ileri de 1 sıklaştırma daha harikalar yaratırlar. Ekimin açık alana göre çok başarılı

Teşekkürler Hintell kardeşim, aynen dediğin gibi. Birazda gerçekci olmak lazım, 18lik saç beklentim yok, şimdiden gayet memnunum. Ama işte, beklentiler farklı olabiliyor

Facebook Twitter Instagram