Gönderen Konu: Xpeciayı neden kullanıyoruz?  (Okunma sayısı 67407 defa)

pusat06

• Jr. Member
  • **
Ynt: Xpeciayı neden kullanıyoruz?
« Yanıtla #166 : 25 Mart 2020, 13:50:46 »
Zamanında minoxidil ve xpecia ikilisi ile lise çağlarıma dönmüştüm. Seyreklikler ve şakak bölgelerim kapandı. Tabii ki buna sadece minoxidil de sebep olmuş olabilir ama xpecianın da katkısı olduğunu düşünüyorum. O zamanlar cinsel yönden bazen yan etki görüyordum. Ekimden sonra sadece xpeciaya başladım yaklaşık 3,5 ay oldu ve cinsel yanısıra herhangi bir yan etki görmüyorum. Cinsel yan etkiye minoxidilin sebep olduğu kanısına vardım. Verteks dahil ekim bölgesi dışındaki alanlara elimle dokunduğumda diken şeklinde batmalar hissediyorum. Daha önce böyle bi durum yoktu. Yani ben cansız tüylerin canlanarak saça dönüştüğünü ve var olan saç tellerimin de kalınlaştığını düşünüyorum. 6 ay günde 2 tablet şeklinde devam edip daha sonra günde 1 tablete düşürerek kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 25 Mart 2020, 15:25:33 Gönderen: pusat06 »

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #167 : 25 Mart 2020, 14:15:20 »
Zamanında minoxidil ve xpecia ikilisi ile lise çağlarıma dönmüştüm. Seyreklikler ve şakak bölgelerim kapandı. Tabii ki buna sadece minoxidil de sebep olmuş olabilir ama xpecianın da katkısı olduğunu düşünüyorum. O zamanlar cinsel yönden bazen yan etki görüyordum. Ekimden sonra sadece xpeciaya başladım yaklaşık 3,5 ay oldu ve cinsel yanısıra herhangi bir yan etki görmüyorum. Cinsel yan etkiye minoxidilin sebep olduğu kanısına vardım. Zaten kendisi tam anlamıyla DHT bloker. Verteks dahil ekim bölgesi dışındaki alanlara elimle dokunduğumda diken şeklinde batmalar hissediyorum. Daha önce böyle bi durum yoktu. Yani ben cansız tüylerin canlanarak saça dönüştüğünü ve var olan saç tellerimin de kalınlaştığını düşünüyorum. 6 ay günde 2 tablet şeklinde devam edip daha sonra günde 1 tablete düşürerek kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum.

Minoxil in öyle bir yan etkisi yok : )

pusat06

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #168 : 25 Mart 2020, 15:17:09 »
xpecianın da yok :)

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #169 : 25 Mart 2020, 19:02:23 »
xpecianın da yok :)

Işte mesele Burda kimisine göre var kimisine göre yok xpecia resmen finasterid olmuş çoğu kisinin gözünde ben finasterid ile alıyodum bir aralarda hoşuma gitmedi bir kutu kullanıp bıraktım forumda yeni yeni xpecia hakkında libido dusurur cinsellik vs yan etki yaşayanlar var oysa gıda takviyesi diye geçiyor tuhaf : )

garammasala

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #170 : 27 Mart 2020, 15:48:35 »
Xpecia kullanıyorum ve ciddi yan etkilerini gördüm (1 aydır sabah akşam 1'er adet), Ben de yan etkilerden dolayı şu an sabah yarım akşam yarım alıyorum.

Yan etki bünyeden bünyeye belki değişim gösteriyordur ama ben gerçekten belirtilen yan etkilerin tümünü gördüm.

Şimdi dozajı düşürüp yan etkileri bir hafta daha gözlemleyeceğim, devam ederse maalesef tamamen bırakacağım.

XPECİA dışında da Xpecia Forte Spray kullanıyorum (sadece akşamları 6 fıs), xpecia'yı bırakmak zorunda kalmam durumunda önerebileceğiniz başka takviyeler nelerdir arkadaşlar?

Kel12.02.2018

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #171 : 29 Mart 2020, 18:40:01 »
yararını gördünüz mü peki 2.5 yılda?
Açıkçası ekim olduktan sonra kullanmaya başladığım için ne derece etkili olup olmadığını bilemiyorum. Şuan 1 ay oldu kullanmıyorum, saçlarda negatif bir durum yok ama yan etki bağlamında batsetiğim herşey geri geldi. Başka ilaçta kullanmıyordum. Sadece bunu kullanıyordum ve bıraktıktan bir hafta sonra yan etkiler sona erdi. Kısacası uzun vade de kullanalacak bir ilaç değil.

secretservice

• Hero Member
« Yanıtla #172 : 08 Nisan 2020, 18:45:20 »
takip

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #173 : 15 Nisan 2020, 19:40:29 »
akşam alınca vücutta uyuşma yapıyor, hala akşam almaya korkuyorum.

mr.emre

• Hero Member
« Yanıtla #174 : 15 Nisan 2020, 23:35:03 »
Yaklaşık 3 ay olacak, saça hacim veriyor finansterid gibi bir bölgeyi kapatmıyor henüz erken gerçi, kullanmaya devam edersem yazarım yine
Life Hair 4300 Greft: https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12182.0

Şampuan:

Prozinc Plus

zorbey25

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #175 : 01 Mayıs 2020, 23:56:58 »
Bu konuyu uzun zamandır araştırıyorum

Xpecia artık banada güven vermiyor finasterid gibi yan etkiler yapmaya başladığını gözlemliyorum forumda.

Onun yerine içerik olarak çok daha kaliteli gece ve gündüz 2 hap şeklinde kullanılan Kerozan kulanın arkadaşlar.  İçerik olarak gayet kaliteli B6 da mevcut.

Kısaca xpecia artık kimseye önermiyeceğim.

Hocam iyi günler.Bu kerazon tableti günde 1 defa kullansam olur mu.Yani bir gün sabah için olanı diğer gün akşam için olanı.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2020, 00:24:04 Gönderen: zorbey25 »

Weslera

• Full Member
« Yanıtla #176 : 28 Mayıs 2020, 10:45:43 »
Bu konu hakkinda kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum. 5 ay boyunca sabah/aksam olmak üzere Xpecia kullaniyordum. Corona nedeni ile Türkiye'ye gelip, Xpecia alamadim ve mecburen benzeri bir takviye olan Foligain (icerik ekte) kullanmaya basladim (yine sabah/aksam).
Bu konuda bahsedilen tüm yan etkileri ben de yasadim. Cinsel isteksizlik, vs vs.. Foligain'i henüz 20-25 gündür kullanmama ragmen asagidaki arkadasin hayata yeniden tutundugunu görebiliyorum. :D
Xpecia cidden bagimsiz bir laboratuvara gönderilip, icerigi arastirilmali.

anonymous0

• Sr. Member
« Yanıtla #177 : 17 Haziran 2020, 10:04:19 »
Uzun bir aradan sonra xpecia yi dun sabah kullandım, fakat bu sabah yataktan kalktığımda tüm kaslarim ağrıyordu. Daha önce de bunu gözlemlemiştim. Bence en büyük yan etkisi bu.

DHT nin kas sistemi için önemli olduğunu biliyoruz.
DHT yi bsskilayarak uyarmak ne kadar mantıkli.

Vücuda kalıcı veya geçici zararı olabilir mi?

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #178 : 17 Haziran 2020, 10:45:55 »
 Xpecia masum bir ilaç değil bende kullandım yanetki gördüm ve bıraktım. Tüm gün yorgunluk, halsizlik, vucütta ağrı, menide sıvılaşma, libido düşmesi derken hemen bıraktım.
 Solgar saw palmettoya başladım bakalım bu nasıl olacak.
 Xpecia'nın içerisinde finasterid olduğunu düşünüyorum kullanmayı düşünenlere tavsiye etmiyorum. Yorumlara bakıyorum da insanlar proscar kullanırken bile bu yanetkileri yaşamamış. Xpecia tüm bunları nasıl yapabiliyor kim bilir içerisinde bilmediğimiz başka neler var.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #179 : 17 Haziran 2020, 10:49:29 »
Bu konu hakkinda kendi tecrübelerimi aktarmak istiyorum. 5 ay boyunca sabah/aksam olmak üzere Xpecia kullaniyordum. Corona nedeni ile Türkiye'ye gelip, Xpecia alamadim ve mecburen benzeri bir takviye olan Foligain (icerik ekte) kullanmaya basladim (yine sabah/aksam).
Bu konuda bahsedilen tüm yan etkileri ben de yasadim. Cinsel isteksizlik, vs vs.. Foligain'i henüz 20-25 gündür kullanmama ragmen asagidaki arkadasin hayata yeniden tutundugunu görebiliyorum. :D
Xpecia cidden bagimsiz bir laboratuvara gönderilip, icerigi arastirilmali.
ben bunu kullaniyorum icerigi bay iyi gibi

Facebook Twitter Instagram