Gönderen Konu: Esma-Serkan Tetik, 1705 greft, 01-02 Ocak 2020  (Okunma sayısı 17323 defa)

secretservice

• Hero Member
Ynt: Esma-Serkan Tetik, 1705 greft, 01-02 Ocak 2020
« Yanıtla #91 : 13 Haziran 2020, 13:19:50 »
güzel gidiyor, takviyeye devam.. bu açıklıkta bir ekimin kusursuza yakın sonuçlanması gerek.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 13 Haziran 2020, 13:36:31 »
Çok iyi atak yapmış, bir taraf 1-2 tık daha geriden geliyor normal. Ben seyrekliğin kapanacağını düşünüyorum.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 21 Kasım 2020, 17:48:55 »
Herkese tekrardan merhaba. Açıkçası gün sayısını unuttum çünkü 6. Ay dan sonra kayda değer bir gelişme olmadı, bende beklemeyi bıraktım. Ekim için kişisel görüşüm; ne iyi, ne kötü olduğu. Ekilenlerin büyük çoğunluğu cıktı lakin ben yine arzu ettiğim bir sonuca ulaşamadım. Sebepleri ise:
1-Ekilen greft sayısı mi, yoksa planlama mi bilmiyorum ama ben ekim öncesi gibi yine saçları kamufle etmek zorunda kalıyorum. Diyeceksiniz ki ekim zaten bunun için var; evet ekim ilüzyon bunun gayet farkındayım lakin ben zaten ekim öncesi de sacları bir şekilde kamufle edip kullanabiliyordum, açıkçası tekrar ayna önünde sacları kamufle etmek ile uğraşmak can sıkıcı.
2-Dhi dan mi kaynaklanıyor bilemiyorum lakin saçlar çok ince çıkıyor ve sacları geriye tarayınca seyrek duruyor.
3- Belli kısımlarda acayip verim almışken bazı kısımlar da ise acayip seyrek görüntü var. Bunu da anlamış değilim hani alim yapılan kısım ile mi alakalı acaba?
4- Saçların sakak birleşim kisimlari maalesef boş kaldı ki bu direkt planlama hatası. Bunu benim de farketmem lazımdı lakin harbiden kısa saçta çok göze batmıyor.(Sacları bir tek kısa kullanınca memnunum.)
5- Saçların yönleri de cok dik maalesef. Geriye tararken bu da problem oluşturuyor.

Özetle çok memnun kaldığım bir sonuç olmadı ve memnuniyetsizligimi Serkan Bey ile paylaştım o da elinden geleni yapacağını söyledi...
Dhi den son derece pişmanım ve benim gibi dar alan ekimi yapacak arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 21 Kasım 2020, 18:51:32 »
 şakak ekimi kolay bişi değil.sayı normal.bu tarz sık ekimler her babayiğidin harcı değil.insallah kalan zamanda bişiler olur
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 21 Kasım 2020, 19:13:22 »
Çok başarılı olması gereken daracık bir alan üzüldüm robi geçmiş olsun

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 23 Kasım 2020, 13:32:47 »
Ön çizgi çok güzel, sıklık ise gerçekten olması gereken sıklıkmış, ilk sayfada görünüyor zaten, yani planlama ile ilgili bir sıkıntı yok bence kesinlikle. Saç yönleriyle alakalı bir sıkıntı göremedim, belki kısa olduğu içindir. Ama gel gelelim bu ekim daha iyi olmalıydı. Herhangi bir seyreklik kalmamalıydı, başarı oranını % 50 falan görüyorum. Ekim için çok avantajlı bir açıklığın vardı, yazık oldu. Son durum ne? Serkan bey ile konuştunuz mu?

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 23 Kasım 2020, 13:45:38 »
Alana göre bence başarı oranı çok düşük saç yönleri de kendi saçlarından uyumsuz duruyor garip bir görüntü olmuş geçmiş olsun.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #98 : 23 Kasım 2020, 22:47:15 »
şakak ekimi kolay bişi değil.sayı normal.bu tarz sık ekimler her babayiğidin harcı değil.insallah kalan zamanda bişiler olur
11 ay oldu Hocam, kalan 1 ayda değişim olursa ekim tarihine geçerim:))

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 23 Kasım 2020, 22:47:50 »
Çok başarılı olması gereken daracık bir alan üzüldüm robi geçmiş olsun
Teşekkürler başkan, yapacak bir şey yok...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 23 Kasım 2020, 22:53:08 »
Ön çizgi çok güzel, sıklık ise gerçekten olması gereken sıklıkmış, ilk sayfada görünüyor zaten, yani planlama ile ilgili bir sıkıntı yok bence kesinlikle. Saç yönleriyle alakalı bir sıkıntı göremedim, belki kısa olduğu içindir. Ama gel gelelim bu ekim daha iyi olmalıydı. Herhangi bir seyreklik kalmamalıydı, başarı oranını % 50 falan görüyorum. Ekim için çok avantajlı bir açıklığın vardı, yazık oldu. Son durum ne? Serkan bey ile konuştunuz mu?
Abi iki birleşim yeri de boş, kısa iken hakikaten farkedilmiyor ama uzayınca bariz ortaya çıkıyor. Sac yönleri de biraz dik maalesef ama uzayınca bir şekilde kamufle ediyorum. Serkan Bey seni üzmeyiz dedi ve öyle kaldı muhabbet... Zaten pandemi süreci pek bir şey yapamam, sonrasında tekrar iletişime geçmeye calısıcam. Ekim ile ılgili tek olumlu taraf, Ekim merkezinin bu zamana kadar bana olan tavrı oldu. Ama hâlâ çekincelerim var dhi ile ılgili. Açıkçası pişmanım bugün olsa asla dhi ektirmezdim...

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 23 Kasım 2020, 22:54:16 »
Alana göre bence başarı oranı çok düşük saç yönleri de kendi saçlarından uyumsuz duruyor garip bir görüntü olmuş geçmiş olsun.
Eyvallah başkan yorum için, başarı çok da düşük değil aslında ama yeterli değil maalesef.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #102 : 23 Kasım 2020, 22:57:52 »
Malesef ekim öncesine nazaran çok bir fark olmamış hocam yalnız benim merak ettiğim planlama sınırlarına ne olduğu Yani nerdeyse çizgi çok az öne bile gelmemiş ilginç geldi doğrusu bence ekilen çoğu saç çıkmamış eski saç çizgisi sınırları aynen duruyor.

robie_fowliver

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 23 Kasım 2020, 23:12:33 »
Malesef ekim öncesine nazaran çok bir fark olmamış hocam yalnız benim merak ettiğim planlama sınırlarına ne olduğu Yani nerdeyse çizgi çok az öne bile gelmemiş ilginç geldi doğrusu bence ekilen çoğu saç çıkmamış eski saç çizgisi sınırları aynen duruyor.
Yok Hocam o kadar da değil:)
Ilk sayfada var öncesi, karsilastirirsan farkı göreceksin. Bence ekilenlerin çoğu cıktı ama çıkmayan kısım, dar alan ve donor kalitemi karşılaştırınca maalesef yeterli bir sonuç olmadı.

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #104 : 23 Kasım 2020, 23:16:20 »
Yok Hocam o kadar da değil:)
Ilk sayfada var öncesi, karsilastirirsan farkı göreceksin. Bence ekilenlerin çoğu cıktı ama çıkmayan kısım, dar alan ve donor kalitemi karşılaştırınca maalesef yeterli bir sonuç olmadı.

Tekrar baktımda hocam üç numaralı traşlı fotoda net anlaşılıyor evet saçlar o bölgelerde çıkmış ama bu durumda bence ekim planlaması hatalı templeler daha çok doldurulmalıydı sanki .
bu şekilde ekim öncesine nazaran çok bir fark yokmuş gibi görünüyor.

Facebook Twitter Instagram