Saç Ekimi Sonuçları
Gayet güzel bir ekim şok 15 17 arası hafif hissedilir normal durum
Ekiminiz gercekten baya sık olmuş
Merhaba arkadaşlar bana ekimden sonra bi reçete verildi içinde coraspirin antibiyotik vitemin olan hepsini aldım bana o zaman 20. Günden sonra başlanacak dendi ama ilaçlardaki antibiyotiği biraz geç oldu anlamam neden 20. Gün die sorguladım aradım sordum ekimden sonra başlamalısınız dendi ve ben kullanmadım şimdi tedirgin oldum bilgisi olan varmı
Yanlış anlaşılma olmuş antibiyotiğe ekimin ertesi günü başlanamınız lazımdı enfeksiyon riskine karşın. verdikleri vitaminlere 20. günden sonra başlamanız gerekiyordu. Herhangi bir enfte durum yoksa şu anda antibiyotik kullanmayın.
Hocam dökülmen çok hızlı gibi gelmedi. Normal bir dökülmen var, ben 34. Gündeyim senden biraz fazla dökülme var. Benim de 18. günde başlamıştı hala devam ediyor, burda bir arkadaşın 33. Günde şok dökülmesi bitmişti
Şok dökülme çok hızlı dökülüyor korktum 🤔
Korkma kardesim bende orda ekim yaptirdim konumda var şok dokulme 40 gune bazen daha fazla bile surer kafani takma hatta sert davranarak masaj bile yap ama tirnaklama yapma ne kadar dokulurse dokulsun cikacak zamanla
Saç ekimin gayet güzel görünüyor. Hayırlı olsun kardeşim...
Teşekkürler hintel Finansterd siparişi verdim onu kullanacağım pahalı ama olsun beraberinde heir forte kullansam mi