Gönderen Konu: Problemli bir saç ekimi  (Okunma sayısı 11761 defa)

bakalim

• Sr. Member
Ynt: Problemli bir saç ekimi
« Yanıtla #90 : 13 Haziran 2020, 16:54:22 »
Bütğn kötülüklerin anası , ama bunda onun payı yok😉

Abi alkol kalp ve damarlara zarar verir. Arkadaş çok fazla kullandığını söylemiş, damarlarında yıpranma ve daralmaya kadar götürür. Çok sık alkol kullanımı damarları tıkar. Sigara damarları sertleştirir ve tıkar.
Fazla alkol kullanımı beyin damarlarını açar, kalbe giden damarları tıkar.
Yine de bizim söylediklerimiz manasız. Bu arkadaşın kalp ve damar cerrahisine gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #91 : 14 Haziran 2020, 02:19:52 »
Saç ekimi sonrası alın bölgesinde oluşan sıvıyla ilgili aydınlatabilir misiniz beni? Şuan alnımın alt-orta kısmında duruyor ve biraz ağrı yapıyor. Vücut bunu nasıl atacak çünkü hiç atılacak gibi durmuyor bende ki  :) bir de göz altlarına kadar inecek dedi doktor ama sanki hep aynı yerde duracak gibi hissediyorum. Biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 14 Haziran 2020, 02:21:50 »
Saç ekimi sonrası alın bölgesinde oluşan sıvıyla ilgili aydınlatabilir misiniz beni? Şuan alnımın alt-orta kısmında duruyor ve biraz ağrı yapıyor. Vücut bunu nasıl atacak çünkü hiç atılacak gibi durmuyor bende ki  :) bir de göz altlarına kadar inecek dedi doktor ama sanki hep aynı yerde duracak gibi hissediyorum. Biraz cahilim bu konularda kusura bakmayın.
Ödem dostum, kafan arkada yatarsan ve çok ayakta durmazsan hafif atlatırsın.1 hafta sürer normale yakınlaşması.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #93 : 14 Haziran 2020, 02:24:33 »
Göz altlarına iniyor mu peki? Sağol bu arada.
Ödem dostum, kafan arkada yatarsan ve çok ayakta durmazsan hafif atlatırsın.1 hafta sürer normale yakınlaşması.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #94 : 14 Haziran 2020, 02:28:53 »
Göz altlarına iniyor mu peki? Sağol bu arada.
Yatmadığın sürece iner .
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #95 : 14 Haziran 2020, 02:30:37 »
Anladım sağolun
Yatmadığın sürece iner .

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #96 : 14 Haziran 2020, 13:13:50 »

Yukarıdan aşağı doğru iniyor rahat ol. Alın bölgesinden göz altına doğru inmiş sonrasında yanaklarda şişmeler olacaktır. Toplamda 5-6 günde tamamen gitmişti diye hatırlıyorum benimkiler.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #97 : 14 Haziran 2020, 13:34:02 »
Geçmiş olsun.
Zaman herşeyin ilacı, vücud-bünye zamanla herşeyi düzeltiyor merak etme.
Bu durumla karşılaştıktan sonra düzeltme için aynı yeri tercih etmeni yanlış buluyorum ama saygı duyuyorum.
Bu arada bu durumla ilgili hem hukuk (tazminat) davası hem de ceza davası açabilirsiniz.
Bir avukatla görüşmenizi tavsiye ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #98 : 14 Haziran 2020, 14:12:16 »
Geçmiş olsun.
Zaman herşeyin ilacı, vücud-bünye zamanla herşeyi düzeltiyor merak etme.
Bu durumla karşılaştıktan sonra düzeltme için aynı yeri tercih etmeni yanlış buluyorum ama saygı duyuyorum.
Bu arada bu durumla ilgili hem hukuk (tazminat) davası hem de ceza davası açabilirsiniz.
Bir avukatla görüşmenizi tavsiye ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun.
Ekim merkezleri ekimden önce bir dosyaya imza attırıyorlar büyük ihtimal ekim sırasında oluşabilecek komplikasyonlardan sorumluluk kabul etmemek için arkadaşın başına talihsiz bir şey gelmiş ama ekim yaptırdığı yerin iyi bir yer olduğunu doktorun iyi olduğunu felan söylüyor. Büyük ihtimal ekimde ilk önce donörden saçlar anılıyor ya o kısımda kanama az oldu farkına varamadılar sonra ekim işlemine geçildiğinde kanamalar arttı ve önüne geçemediler ama kökleride almış oldular onları çöpe atmak istemediler ekime devam ettiler diye düşünüyorum.(Herhangi bir ameliyatda olsa ameliyattan önce bir dosya imzalıyorsun ve komplikasyonlar gelişebiliyor insanlar hayatlarını bile kaybedebiliyor bundan dolayı doktora dava açınca bir şey kazanılabileceğini sanmıyorum ama avukata sormakta fayda var)

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #99 : 14 Haziran 2020, 15:45:14 »
Sağolun, ben o kadar mutsuz değilim, biraz iyimser biriyim sanırım :) o yüzden şuan için bir şikayetim olmayacak. Ekimle ilgili durum tam olarak son yorumdaki arkadaşın dediği gibi oldu.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 14 Haziran 2020, 16:25:24 »
Sağolun, ben o kadar mutsuz değilim, biraz iyimser biriyim sanırım :) o yüzden şuan için bir şikayetim olmayacak. Ekimle ilgili durum tam olarak son yorumdaki arkadaşın dediği gibi oldu.
Can bey sizin mutlu ve umutlu yaklaşımınıza hayran kaldım. Umarım bir sonraki müthiş bir ekim olacak. Ekim öncesi muhakkak tüm tetkikleri yaptırıp Alkol sigara gibi komplikasyon ihtimallerini artıran etkenlerden uzak durun.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 14 Haziran 2020, 19:28:52 »
Fiziksel ve mental gücünü takdir ediyorum kardeşim.
Herşey gönlünce olsun.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 15 Haziran 2020, 22:30:34 »
Ekim merkezleri ekimden önce bir dosyaya imza attırıyorlar büyük ihtimal ekim sırasında oluşabilecek komplikasyonlardan sorumluluk kabul etmemek için arkadaşın başına talihsiz bir şey gelmiş ama ekim yaptırdığı yerin iyi bir yer olduğunu doktorun iyi olduğunu felan söylüyor. Büyük ihtimal ekimde ilk önce donörden saçlar anılıyor ya o kısımda kanama az oldu farkına varamadılar sonra ekim işlemine geçildiğinde kanamalar arttı ve önüne geçemediler ama kökleride almış oldular onları çöpe atmak istemediler ekime devam ettiler diye düşünüyorum.(Herhangi bir ameliyatda olsa ameliyattan önce bir dosya imzalıyorsun ve komplikasyonlar gelişebiliyor insanlar hayatlarını bile kaybedebiliyor bundan dolayı doktora dava açınca bir şey kazanılabileceğini sanmıyorum ama avukata sormakta fayda var)

Valla hocam bu gözle bakmayın kesinlikle.
Nerelere imzalar atıyoruz, şuana kadar belki 1000 sayfa yere imza attık. Her imzaladığımız şey hukuken oldu bittiye getirecek bir evrak değildir. Gerekli tetkikleri yapmadan bi evrak var diye mahkemeler olumsuz sonuç çıkarmazlar, bilinen bir hastalık yokmuş mesela imza attın diye sen haksız sayılmazsın.

Umarım sıkıntısız atlatır süreci bu arkadaş.
Hatta varsa son fotoğrafları alalım, ödem ve şiş konusuna gelince ödem söktürücü ilaç vermiş olmaları lazım vermedilerse talep ediniz yalnız o da fazla kullanımda tansiyon düşürür dikkatli olun :)

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #103 : 18 Haziran 2020, 22:06:18 »
8 gün oldu ektireli, durum bu. Bayağı memnunum hiç saçım yoktu çok güzel bir duygu :)  şok dökülme tahminen ne zaman olur ve ne kadar sürer tekrar çıkması söyleyebilir misiniz? Hiç kel kalmak istemiyorum tekrar  :D :D

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #104 : 18 Haziran 2020, 22:06:55 »
8 gün oldu ektireli, durum bu. Bayağı memnunum hiç saçım yoktu çok güzel bir duygu :)  şok dökülme tahminen ne zaman olur ve ne kadar sürer tekrar çıkması söyleyebilir misiniz? Hiç kel kalmak istemiyorum tekrar  :D :D

Facebook Twitter Instagram