Selam dostlar,
Bugün sakal ekiminin 4.ayı - 120 günü doldu. Daha önceden forum arkadaşlarına söz verdiğim gibi periyodik aralıklarla resimlerimi paylaştım. Dört ayı doldurduğumdan dolayı AHD klinikten kontrol için randevu aldım . Birde çamsakızı çoban armağanı bir kutu baklavayla gittim.

4 ayda beklentilerim fazlasıyla gerçekleşti. Gittiğimde Hakan hoca ekimdeydi biraz bekledikten sonra mola vermiş o ara 10-15 dakika görüştüm. Şimdiye kadar ki sonuçtan oldukça da memnunum. En çok çekindiğim doğallıkti, doğallık konusunda şimdiye kadar hiç sıkıntı yaşamadım. sakal ektirdiğimi anlayabilen hemen hemen kimse yok. Tek pişmanlığım çenin altında boğaz kısmına da ektirseymişim diye kendi kendime sorun yapmıştım. Hocaya kısa sürede alt tarafa de ekim olurmu hocam diye sordum ( Çene altı boğaz kısmına). Hoca acele etmememi henüz erken olduğunu 9-10 ayı doldurduktan sonra ikinci ekimin daha doğru olacağını söyledi. Sonuçta arkadaşlar, bu ekim beklentimi tamamıyla karşıladı.Hocanın dediğine göre bir miktar daha artış ve kalınlaşma olacakmış. Ne diyeyim köse olan birisi için, bundan iyisi can sağlığı. Size bugün klinikte çekilen iki foto ekliyorum. Bu arada hocayla ön profilden birde hatıra fotoğrafı çektirdim.

Şimdiye kadar resimlerde gözüm kapalıydı, ama düşündüm neden çekineyim ki artık sakallarım var. Saklamıyacağım. Hakan hoca ve emeği geçen tüm ekibine teşekkür ederim. Hayırlı forumlar.