Gönderen Konu: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft  (Okunma sayısı 35017 defa)

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
Ynt: SAKAL EKİMİ Hakan Doğanay 2500 Greft
« Yanıtla #195 : 22 Kasım 2020, 13:53:07 »
Kardeşim maşAllah harika sonuç almışsın, sakal yakıştı sana, güle güle kullan, Sana doğuştan sakal sahibi biri olarak naçizane bir tavsiyem var, Boğaz kısmını bazen senin şu anki Ekim sonucundaki gibi keserim, hatta bu şekilde kesen çok fazla kişi vardır..

Boğaz kısmındaki sakallar sıcak havalarda veya bazen soğuk havada farketmez, sivilce kaşıntı, giydiğin kıyafetlere (boğazlı kazak ceket vb..) göre batma rahatsızlık verme gibi Durumlar oluşturur, böyle zaten güzel oldu, ve ben şanslı olduğunu ve o kısımlara sakal yaptırmamanı tavsiye ederim, ama Senin seçimin tamamen, Allah gönlüne göre versin yinede.. |-onayisareti-| (^_^)
Teşekkürler, doğuştan sakal sahibinin bakış açısından düşünmemiştim. Ama yine de fikrinize saygım var ve değerlendireceğim

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #196 : 22 Kasım 2020, 16:55:16 »
Teşekkürler, doğuştan sakal sahibinin bakış açısından düşünmemiştim. Ama yine de fikrinize saygım var ve değerlendireceğim

Bol şans.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #197 : 23 Kasım 2020, 13:13:31 »
Hakan Doğanay'ın saç ekimlerini beğenmiyorum ama sakal ekimleri çok hoşuma gidiyor. Sakal çizgisinden doğallığına her şey çok iyi. Ben çok beğendim. Güle güle kullan kardeşim.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #198 : 23 Kasım 2020, 14:12:59 »
Hayırlı olsun doğal olmuş ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Behcet

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #199 : 23 Kasım 2020, 20:25:54 »
Hayri hocam bu ekim için ne kadar ücret ödedin acaba? sabit fiyat mı yoksa greft başı mı ücret?

Birde sakalını ektirdikten sonra hemen eve dönüş yapabildin mi otelde kalmaya gerek var mı? Ve korona maskesi taktınmı ekimden sonra?

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #200 : 24 Kasım 2020, 19:04:06 »
Hayri hocam bu ekim için ne kadar ücret ödedin acaba? sabit fiyat mı yoksa greft başı mı ücret?

Birde sakalını ektirdikten sonra hemen eve dönüş yapabildin mi otelde kalmaya gerek var mı? Ve korona maskesi taktınmı ekimden sonra?
Konunun başlarında yazmıştım ama galiba gözünden kaçmüş,  Hakan Hoca ekibine yaptırdım, 9000 TL ödedim, Hakan Hocaya bütçem yetmemişti iki kati falan fark ediyordu galiba. İki operasyon odası var günde 1 ekim Hakan Bey alıyor 1 ekimde ekibi yapıyordu. Ama planlamayı çizimi falan Hakan Bey yapmıştı. Ekibine yaptırma karaımda Hakan Beyin şu sözleri etkili olmuştu : "Bu çocuklar sağlık personeli ve ben sıfırdan eleman aldım kendim yetiştirdim. Dışarıda bu işi öğrendim diyen eleman almıyorum, benim öğrettiğim dışında başka bir çalışma şekli bilmezler ve muhatabın benim" demişti.
İkinci soruna gelince, Antalya da olduğum için otelde değil evimde kaldım.  Evde olduğum için ilk günler maske takmadım. 3. gün yıkamaya giderken maske taktım hiç bir sorun olmamıştı.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #201 : 24 Kasım 2020, 20:50:04 »
sakal ekimlerinde doğal bir sonuç elde etmek zor olasına rağmen sizin sonucunuz çok doğal görünüyor tebrikler kardeşim.

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #202 : 24 Kasım 2020, 20:54:52 »
Hocam bi 0 kes te  görelim nasıl olmuş iz varmı kıyamıyon sende sakala

Mouseblood

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #203 : 25 Kasım 2020, 03:04:03 »
evet tras olsan da cilde baksak artık:)

EliWood

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #204 : 03 Aralık 2020, 08:11:49 »
traş hocam :))

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #205 : 03 Aralık 2020, 10:46:29 »
Sakal ekinini çok beğeniyorum sakal sorunum olsa Hakan hocaya giderdim gerçi saç konularıda harika ilerlemekte saç da ektirirdim kendisine.

O yüzden senden ricam arada süreç bitsede konuya sakal resimlerini at güncelle bu sorunu yaşayanlar için forumda yeterli  erguman yok konu önemli.
Global Moderator

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #206 : 15 Aralık 2020, 22:03:08 »
Sakal ekinini çok beğeniyorum sakal sorunum olsa Hakan hocaya giderdim gerçi saç konularıda harika ilerlemekte saç da ektirirdim kendisine.

O yüzden senden ricam arada süreç bitsede konuya sakal resimlerini at güncelle bu sorunu yaşayanlar için forumda yeterli  erguman yok konu önemli.
Hintel forumda emeğin çok fazla bana desteklerini de unutmadım. Nihayet 6.AY doldu arkadaşlar. Geçmişi de hatırlamak amacıyla sakal ekimi öncesi ve 6. ay  fotolarını birleştirdim.  Ben sakal sorunumu çözdüm. Darısı diğer arkadaşlara.Hakan Doğanay ve ekibine  de çok teşekkürler.

hayri

• Jr. Member
  • **
    • Doganay Sakal Ekimim
« Yanıtla #207 : 15 Aralık 2020, 22:09:13 »
donör bölge de de hiç bir sıkıntı yok merak eden arkadaşlar için

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #208 : 15 Aralık 2020, 22:19:01 »
güle güle kullan kardeşim çok güzel sonuş bakalım 12 ay da nasıl olacak paylaşıma devam
Global Moderator

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #209 : 15 Aralık 2020, 23:27:45 »
Çok iyi ya. O hafif seyreklik öyle doğallık katmış ki, çok beğendim.

Facebook Twitter Instagram