Saç Ekimi Sonuçları
Geçmiş olsun, Yalnız 80. Gün için Yine normal değil Bu kadar Saç, MaşAllah diyelim, Şoktan çok kurtulan Olmuş.. (^_^)
Geçmiş olsun umarim covidi en hafif sekilde atlatirsiniz.
Bence 80 gün için açık alana göre gelişim çok güzel . Bu arada covid için çok geçmiş olsun Sorun yaşamadıysanız covidden nasıl şüpelenip test yaptırdınız bilelim de hocam başımıza gelmesi an meselesi.
Çok geçmiş olsun dostum
Teşekkür ederim hintell. Saçın durumuyla ilgili yorumlarını da bekliyorum. Özellikle senin yorumlarını görmek güzel oluyor
Rica ederim Ben saç gelişimini sürece ve açıklığa göre çok başarılı buldum şimdilik umarım artarak devam eder. Sorunsuz giden bir süreç . Korona dışında:) bu arada nasıl geçti ne sorunlar yaşadın korona da? Ben sürekli test yaptırıyorum hala nasıl kapamadım anlamıyorum:) çember baya daraldı çünkü
Geçmiş olsun hocam öncelikle, alopecy ile aminexili hala dönüşümlü kullanıyormusunuz kullanıyorsanız memnunmusunuz herhangi bir yan etki oldumu kafada
90. Gün. Yüzümün tamamını çekmek istedim. Ayrıca farkı ortaya koymak için bir yıl öncesine ait fotoğraf ekledim. ayrıca virüsü de atlattım şükür.