Saç Ekimi Sonuçları
Ekiminiz hayırlı olsun inşallah harika bir sonuç elde edersiniz.Saçın şok dökülmeden kurtulması iyi bir şey mi ?Forumda hep görüyorum ama iyi mi kötü mü bilemedim
Maşallah 120 güne göre gelişim harika. Umarım çok daha iyi olur. Hayırlı olsun hocam
Hocam hayırlı olsun maşallah çok iyi olmuş ön profilden saçı havaya kaldırıp bi resim ekleme şansınız varmı ?
Hocam çok teşekkür ederim Asuman hanıma ektiren biri olarak 90. Günüme yaklaşıyorum sizin saç bana büyük umut veriyor bence saçı kaldırdığınızda dahi çok doğal ve sık görüntü var umarım benim saçlarda sizin saçların yolundan ilerler 😊
Saçı yikadiktan sonra ıslak haliyle yukarı kaldırmaya çalıştım. Zeynelx ve Cartel21 istemişti Dediğim gibi arka ve ön taraftaki saç uzunlukları homojen değil henüz. Bu nedenle ön tarafı ancak bu kadar gösterebiliyorum şimdilik. İlerleyen zamanlarda daha net belli olur sanırım. Umarım bir fikir veriyordur Selamlar..
Gercekten muhtesem bir gelisme olmus sizin saci gorunce kendi saclarimdan umudumu kestim aramizda 1 ay var ama bende sactan eser yok daha gercekten harika ekim olmus her seyi ile iscilik on cizgi simetrisi harika.
Abicim teşekkür ederim öncelikle. 76. gün fotoğraflarına baktım da şimdi inan bana benimki de aynı gibiydi. En fazla bir tık daha iyi. 60. gün fotoğraflarıma bakarsan ondan bir farkı yoktu yani. 90-120 arasında ciddi fark oldu. Aramızda nerdeyse 1,5 ay var ve sürecin daha erken bence. Özellikle önümüzdeki 1 aylık süreçte farkı hissedersin. Ayrıca herkesin süreci aynı gitmiyor malum. Kimi 3-4 ayda sonucu alıyo nerdeyse, kimi 6-7 ayı buluyor. Karamsarlığa hiç gerek yok yani, hayırlısı olsun inşallah dilediğin gibi biter süreç. Saygılar.