Saç Ekimi Sonuçları
Bende sevinirim ama tepe 1 ekimle çok iyi bir sonuç için zor bölge beklentizi yükseltmeyin tepe için tabi gene güzel olsun ayrı konu.
80. Gün için hareketlilik fazla, bu önümüzdeki 10 gün ve sonrasında hızlı gelişecek bence, 120 ve 150' de zaten vertex' in bi kısmı hariç, tamamen kapanır diye düşünüyorum, belki vertex' te kapanır, şans, MaşAllah Güzel gidiyor.. (^_^)
Bu arada gelecek ay askere gidicem. 28 gün bedelli olarak. Yanıma kerozan ve alopexy spreyi almam gerekiyor. Bu konu da tavsiyesi olan varsa paylaşırsa sevinirim 😄
Oldukça erken gelişim göstermiş.Önünüzde gelişim için hala çok uzun bir süreç varken bu kadar iyi bir görüntü gerçekten çok başarılı.Umarım artarak devam eder,güzel sonuca gebe bir ekim.
Çok iyi görünüyor, yanları kısaltınca daha güzel bir görüntü oluşacaktır zaten, askerde saçlarını sürekli kısa tutarsan dökülme az olur, Bol sabırlar.. (^_^)
Çok iyi kararmış kendini belli etmiş, vertex biraz seyrek kalır gibi ama malum fazla ekilmemiş, ön ve orta çok sık olur. Donör çok sağlam daha 2-3 ekim çıkacak kadar depon var.
Süreç gayet başarılı ilerlemiş önümüzdeki süreçlerde çok güzel olacağı belli hayırlısı olsun
Teşekkürler Hintell 120. Gün askerlige başlıyorum. 150. Gün de askerlikten çıkmış olucam. Süreçle ilgili tüm fikirlerimi o zaman paylaşıcam. Herkesin umduğunu bulmasını diliyorum. İyi forumlar