Merhabalar... Bi sene önce arenamedte 4800 kök ekimi oldum. Olmadı maalesef. Ikinci 2 için serkan aygın kliniği (aydın değil) ile konuştum 2500 kök planladık ve yurt dişindan gelecem diye 1550 euro fiyat talep ettiler neyse geldım operasyon Bi gün önce asistan dedki gel Dr muayene yapacak ve operasyon sürece anlatacak. Geldım Dr srekan geç kaldı neyse geldı beni ilk gördupmde dedki nerde yaptım arenamed dedim dedki o zaman git onlar düzelsin. Dökünmeyin onu asistana dedi
Sonra onunla konuşmak istedim hani ne yapabilirim falan asistana bir baktı demeki gönderin onu. anladım kadarıyla benim dönorım Bı boşluk var ismini etkilenmemek için beni almak istemedi . Neyse çıktim moralim bozuldu hatta ağladım bu kadar uzaktan geldım o kadar masraf çıktı neden bu kötü muamele neyse dedimki ben Ekim için geldim boşuna dönmeycem Bi kaç merkez ile konuştum yer yoktu en sonda arenamed ile konuştum düzelme için gelecem dedim iki gün sonra randuvu aldım gittim ekidim. . (ikinci Ekimi arenamed ücretsiz yaptılar) yorumlarınız bekliyorum