Gönderen Konu: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021  (Okunma sayısı 21309 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: ASMED B GRUBU /4000 GREFT /YAŞ 43 / 15.12.2021
« Yanıtla #195 : 19 Temmuz 2022, 11:05:32 »
Aslında boş olan bölgede daha iyi saç çıkması mantıklı değilmiydi  ,,,bende onu anlamadım gitti , eteresan bir durum olduğu için detaylı paylaşım yapmaya çalışıyorumki  herkes faydalansın

Orada sanki bir beslenme sorunu var abi ama süreç sonunda oranın da ormana dönüşeceğini düşünüyorum ben çünkü saçlar çok kalın ve kaliteli maşallah. Vertex ekimi gibi düşün orayı olumsuz olma inşallah revizeye bile gerek kalmaz :)

obi

• Full Member
« Yanıtla #196 : 19 Temmuz 2022, 11:08:08 »
boşluk hariç çok güzel olmuş yalnız benim anlamadığım nekroz olmadığı halde o bölgeden neden saç çıkışı olmadı cidden ilginç geldi doğrusu.
hatta o bölgede çıkışlar olmuş ama uzamamışlar gibi görünüyor yukarda slade23 ün dediği gibi ekim önceside o kısım boşmuş doğrusu ilginç bir durum.

Hocam dediğin gibi durum çok enteresan aslında  bu yüzden derdimi anlatmaya çalışıyorum . Problemli bölgede saçlar çıkmadı değil çıktı ( Tahminime göre şuana kadar problemli bölgede ekilelerin %60 Çıktı ) . Fakat çıklanlarda dökülme oldu

özetlersem Problemli sol Bölgede ;

- Şoktan kurtulan ve uzayanlar 90-100 gün arasında döküldü , sorasında döküleler yavaşta olsa uzamaya başladı hatta ilave saç çıkışlarıda oldu tam herşey yoluna gidiyorken 5. ayın sonunda tekrar dökülme oldu ..6. aydan sonra dökülenler tekrar uzamaya aşladı yeni çıkışlarda devam ediyor.  Sanki saç tutunmaya çalışıyor ama olmuyor gibi bir olay

9. Ayda tekrar dökülme olmassa yırtarım diye düşünüyorum . olursa  revize sünnettir diyeceğiz

obi

• Full Member
« Yanıtla #197 : 19 Temmuz 2022, 11:23:07 »
Orada sanki bir beslenme sorunu var abi ama süreç sonunda oranın da ormana dönüşeceğini düşünüyorum ben çünkü saçlar çok kalın ve kaliteli maşallah. Vertex ekimi gibi düşün orayı olumsuz olma inşallah revizeye bile gerek kalmaz :)

Beslenme sorunu da olabilir  anlamadım gitti , dökülme olmasa problem olmayacakta 3 aylık periodlarda  dökülüyor  yukarıda yazdığım gibi 9. ayı atlatırsam yırtarım  ;D

obi

• Full Member
« Yanıtla #198 : 19 Temmuz 2022, 11:41:58 »
Benim fikrim 12 ay ya da 15 çünkü diğer alanda saçlar gelişimini tamamlamadan ikinci bir ekim ve bu da şoka sebep olur saç gelişimini tamamlamadan doğru olmaz. Çünkü daha yolu var gelişecek saçların baya .Diğer alanlarda saçların otursun gelişimini tamamlasın öyle  hem bakarsın o bölgede gelişimde olur daha 7 ay dasın. Ve zaten 50 100 greftlik bir alan.

Tabi asmed karar verecek bu duruma ben şahsen kendim için bu şekilde düşünürüm

Şunuda ekliyim bütün alanda sağlıklı saçların çıkması o landa böyle bir sorun olması cild ile alakalı bir problemde olabilir ekim le alakalı olması yanında. bunuda değerlendireceklerdir. Tabi farazi konusuyoruz bütün olasılıkları değerlendirmek gerek.

Kısacası süreç tamamlanması ve sonra hareket etmek benim için doğru olan.

Saçta o bölgede çıkış olup dökülüyorsa o bölgede bir cild sorunu olması büyük ihtimal enterasan bir durum

Mesala o bölgede ekim öncesi diğer alana göre daha fazla dökülme var genelde eşit dökkülür saçlar
Neyse bakalım asmed doğru zamanda müdehale edecektir sürece göre

Açıkcası üstadım bende anlamadım gitti, her şey normal gelişti  mesela o bölgenin ön çizgisi gayet güzel çıktı  sağı solu da iyi oldu fakat orada saçlar tutunmaya çalışıyor.

Fikir yürütüyorum neden olabilir  ? o bölgede  dediğin gibi cilt problemi olabilir , kan taşıyan damar oluşumunda problem olabilir , yada kanal açılırken ya çok derine ve ya yüzeye yakın  açılmıştır kökler beslenemiyordur .vb..
Herkes ya orada saç çıkmadı yada şoktan kurtulanlar  kalıp uzamadı sanıyor ama doğrusu şu ekilenlerin  çoğu çıktı ve uzadı sadece  belli uzunluğa gelmeden çıkanlar dokülüyor .. Yani her  3 aylık periodlarda şok dökülme  yaşıyorum  artık hedef 9. ay  ;D

ASMED ilede randevu problemimi çözdüm  Perşembe kontrole gideceğim Artık onlar bakıp mantıklı bir açıklama yaparlar ..

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #199 : 19 Temmuz 2022, 11:44:12 »
Boşluğun haricindeki bölgelerde gelişim gayet iyi. Saçta genel bir seyreklik olması yerine sadece belli bir alanın seyrek olması revizenin daha kolay yapılmasını sağlar diye düşünüyorum. Şahsi fikrim revize için acele etmemeniz yönünde çünkü revize yapılırken sizi tatmin etmeyen yerler olursa oralara da küçük dokunuşlar yapılır. Ayırca revize öncesinde boşluk bölgeyi biraz canlandırmak için prp yaptırın derim.   Asmed'de ekim süreci a'dan z'ye o kadar iyi işliyor ki hastalar ekimden sonraki süreçte de aynı ilgili ve alakayı bekliyor doğal olarak. Bence bu konuda Asmed'in bir şey yapması lazım. Özellikle revize ihtimali yüksek olan hastalara daha hızlı dönüş yapılması gerektiğini düşünüyorum.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #200 : 19 Temmuz 2022, 12:06:22 »
Boşluğun haricindeki bölgelerde gelişim gayet iyi. Saçta genel bir seyreklik olması yerine sadece belli bir alanın seyrek olması revizenin daha kolay yapılmasını sağlar diye düşünüyorum. Şahsi fikrim revize için acele etmemeniz yönünde çünkü revize yapılırken sizi tatmin etmeyen yerler olursa oralara da küçük dokunuşlar yapılır. Ayırca revize öncesinde boşluk bölgeyi biraz canlandırmak için prp yaptırın derim.   Asmed'de ekim süreci a'dan z'ye o kadar iyi işliyor ki hastalar ekimden sonraki süreçte de aynı ilgili ve alakayı bekliyor doğal olarak. Bence bu konuda Asmed'in bir şey yapması lazım. Özellikle revize ihtimali yüksek olan hastalara daha hızlı dönüş yapılması gerektiğini düşünüyorum.

hocam zaten kurumun önerside o yöndeydi 5-7 Ay minox ile ilgili bölgeyi caladırmak minox yetersiz olursa prp veya mezoterapi ile canladırmak.
walla takıldığım noktada oydu kendiler 7. ayda kontrole geleceksin diyorlar . Hatta sordum foto göndersem olurmu  yok geleksin dediler.  sonra yazdım böyle böyle demiştitiniz randevu oluşturalım tamam hemen geri döneceğiz  dediler dönülmedi  , sonra yazdım isterseniz foto göndereyim siz bakın ne yapılması gerekiyorsa prp mezoterapi  ben yaptırabilirim benim için problem değil . yok gün içinde döneceğiz , e dönülmüyünce  deli olurum . çok yoğun olabilirsin dersinki en erken önümüzdeki ay şu tarihler olabilir size hangisi uygun vs preblem değil ,Burada kurum isminin hiç önemi yok aslında  banka çağrı merkezi telde. 10 dakika bekletsin onada sinir olurum çalışmam bir daha , en iyi hizmeti kim veriyorsa ona giderim.

Sonuç olarak randevu konusunu çözüme kavuşturduk ... açıkcası ibraz fevride yapım var pire için yorgan yakabilirim  ;D

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #201 : 19 Temmuz 2022, 18:08:23 »

Patron , 7. Ay fotolarını görmedikleri için revizemi olacak yada olmayacak bilgileri yok. Bakıp ne yapılması gerektiğine karar verecekler . ilk aşamda Prp veya Mezoterapi gibi bir uygulama yapabiliriz demişlerdi ( Gördükten sonra buna karar verilecekmiş ) ..

O kararı sizin hasta danışmanınız vermiyor, bence doktor bey ile beraber bakıp karar verebiliyorlar. Düşünün Asmed'de bize yapılan kee bot taramasından sonra akşam oturup planlama üzerine çalışıyorlar. Aslında tahmin edilenden daha yoğunlar. Bir de süreci senelik takip ediyorlar özellikle siz ne kadar hızlı saçlarınız çıksın istesenizde 1 yıla bağlı kalıyorlar. Sonuçta olumsuzluk olursa düzelteceklerdir ve gerçekten ufak bir bölüm zaten çok rahat çözülür. Boş yere ekstradan canınızı sıkmayın Asmed sorunu bir şekilde çözer. Ayrıca biz forum da üstün körü bilgilerimizle değerlendiriyoruz süreci, siz bence Koray Hocanın yorumlarını dikkate alın. Zaten olmasa bile 1 sene beklerler süreci o yüzden hiç canınızı sıkmayın.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #202 : 20 Temmuz 2022, 19:00:06 »
O kararı sizin hasta danışmanınız vermiyor, bence doktor bey ile beraber bakıp karar verebiliyorlar. Düşünün Asmed'de bize yapılan kee bot taramasından sonra akşam oturup planlama üzerine çalışıyorlar. Aslında tahmin edilenden daha yoğunlar. Bir de süreci senelik takip ediyorlar özellikle siz ne kadar hızlı saçlarınız çıksın istesenizde 1 yıla bağlı kalıyorlar. Sonuçta olumsuzluk olursa düzelteceklerdir ve gerçekten ufak bir bölüm zaten çok rahat çözülür. Boş yere ekstradan canınızı sıkmayın Asmed sorunu bir şekilde çözer. Ayrıca biz forum da üstün körü bilgilerimizle değerlendiriyoruz süreci, siz bence Koray Hocanın yorumlarını dikkate alın. Zaten olmasa bile 1 sene beklerler süreci o yüzden hiç canınızı sıkmayın.

Teşekkürler ,

obi

• Full Member
« Yanıtla #203 : 21 Temmuz 2022, 17:22:28 »
Selamlar,

Bugun ASMED' e kontrole gittim, Koray bey ve Dermotolog hanım detaylı şekilde inceledi , Genel saç gelişimin ( sorunlu bölge hariç )  gayet güzel gidiyor ,saç yapında çok iyi normal şartlarda  çok iyi sonuç olması gerekir dedi .. Sorunlu bölge için Benim vaka anladığım kadarıyla çok karşılaşan bir durum değil ,Neden kaynaklanıldığına istinaden yorum ; Vucutda bazen ismini hatırlayamadığım bir madde belli bölgelerde birikim yapabilirmiş , buda dışardan delen mudahalelere karşı vucudun kendisiyle savaşmasına sebebiyet verirmiş ,birikim olan noktalarda ekim yapılan saçların tutanmasını güçleştiriyormuş . ( sürekli çıkıp dökülme olayı ). Bu yüzden sorunlu olan sol bölgeye tedavi uygulaya karar verildi.  1 hafta PRP , diğer hafta Farklı bir ilaç uygulayarak ( Hatırlamıyorum ismini merkezde uygulayacaklar ) süreci yakından takip edecekler. Tedavinin ne kadar süreceği sorunlu bölgenin vereceği tepkiye göre karar verilecekmiş.
Her hafta tedaviden sonra foroğraflayıp karşılaştırma yapacaklarmış.  Şayet istenilen yada beni tatmin etmeyen bir sonuç olursa Koray Bey oraya sıkılaştırma yaparız dedi

Sorunlu bölgenin merkezde çekilen zoom in fotoğrafını görebilirsiniz

Sonuç olarak toparlarsam, Randevu olayında sıkıntı yaşamış olsamda, Bugunde  Doğrularıda söylemek gerekirse, hizmet ,ilgilenme. , bilgilendirilme, inceleme  takip , hassasiyet  10 Numaraydı .. İşte Feraset, işte cesaret işte adam gibi adamlık

Benim vaka değişik olduğu için detaylı şekilde paylaşım yapmaya çalışşıyorum

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #204 : 21 Temmuz 2022, 17:55:12 »
hadi insallah olacak bu is, resimde görüldügü gibi ortalik tüy kayniyor demekki gelisemeden dökülüyor.

emin ellerdesin dostum icin ferah olsun , az daha sabir

obi

• Full Member
« Yanıtla #205 : 21 Temmuz 2022, 18:13:41 »
hadi insallah olacak bu is, resimde görüldügü gibi ortalik tüy kayniyor demekki gelisemeden dökülüyor.

emin ellerdesin dostum icin ferah olsun , az daha sabir

inşallah hocam,  walla bugune kadar hep iyi olacak düşüncesindeydim ,  aynen devam ediyorum . Bugun sorun olasada her şekilde çözümlenecek güvenini de alınca artık karada olum yok bana ;D

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #206 : 21 Temmuz 2022, 18:33:37 »
sorunun çözülmesine sevindim zaman zaman hepimiz için işlerin yolunda gitmediği ya da yığıldığı dönemler olabilir o yüzden biraz daha sakin kalmak lazım boşa stres yapıyoruz çoğu konuda :)

ben bölgesel bir saçkırandan şüphelenmiştim ama gayette gelişiyor aslında maşallah tedavilerle de geriden de gelse çok efsane bir sonuç olur inşallah o bölgede de diğer kısımlar bence efsane olmuş zaten
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

obi

• Full Member
« Yanıtla #207 : 21 Temmuz 2022, 19:37:29 »
sorunun çözülmesine sevindim zaman zaman hepimiz için işlerin yolunda gitmediği ya da yığıldığı dönemler olabilir o yüzden biraz daha sakin kalmak lazım boşa stres yapıyoruz çoğu konuda :)

ben bölgesel bir saçkırandan şüphelenmiştim ama gayette gelişiyor aslında maşallah tedavilerle de geriden de gelse çok efsane bir sonuç olur inşallah o bölgede de diğer kısımlar bence efsane olmuş zaten

Teşekkürler Hocam , Haklısın sakin kalmakta fayda var

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #208 : 21 Temmuz 2022, 21:01:50 »
Selamlar,

Bugun ASMED' e kontrole gittim, Koray bey ve Dermotolog hanım detaylı şekilde inceledi , Genel saç gelişimin ( sorunlu bölge hariç )  gayet güzel gidiyor ,saç yapında çok iyi normal şartlarda  çok iyi sonuç olması gerekir dedi .. Sorunlu bölge için Benim vaka anladığım kadarıyla çok karşılaşan bir durum değil ,Neden kaynaklanıldığına istinaden yorum ; Vucutda bazen ismini hatırlayamadığım bir madde belli bölgelerde birikim yapabilirmiş , buda dışardan delen mudahalelere karşı vucudun kendisiyle savaşmasına sebebiyet verirmiş ,birikim olan noktalarda ekim yapılan saçların tutanmasını güçleştiriyormuş . ( sürekli çıkıp dökülme olayı ). Bu yüzden sorunlu olan sol bölgeye tedavi uygulaya karar verildi.  1 hafta PRP , diğer hafta Farklı bir ilaç uygulayarak ( Hatırlamıyorum ismini merkezde uygulayacaklar ) süreci yakından takip edecekler. Tedavinin ne kadar süreceği sorunlu bölgenin vereceği tepkiye göre karar verilecekmiş.
Her hafta tedaviden sonra foroğraflayıp karşılaştırma yapacaklarmış.  Şayet istenilen yada beni tatmin etmeyen bir sonuç olursa Koray Bey oraya sıkılaştırma yaparız dedi

Sorunlu bölgenin merkezde çekilen zoom in fotoğrafını görebilirsiniz

Sonuç olarak toparlarsam, Randevu olayında sıkıntı yaşamış olsamda, Bugunde  Doğrularıda söylemek gerekirse, hizmet ,ilgilenme. , bilgilendirilme, inceleme  takip , hassasiyet  10 Numaraydı .. İşte Feraset, işte cesaret işte adam gibi adamlık

Benim vaka değişik olduğu için detaylı şekilde paylaşım yapmaya çalışşıyorum

Tedavi deneyerek toparlama süreci deneniyorsa mutlaka Koray Hoca halen o bölge için umutludur demektir. Zaten olmazsa ufak bir sıklaştırma yapacaklarını da söylemişler. Yani her türlü sorununuz çözülür :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

obi

• Full Member
« Yanıtla #209 : 22 Temmuz 2022, 10:05:34 »
Tedavi deneyerek toparlama süreci deneniyorsa mutlaka Koray Hoca halen o bölge için umutludur demektir. Zaten olmazsa ufak bir sıklaştırma yapacaklarını da söylemişler. Yani her türlü sorununuz çözülür :).

Aslında hiç sorun etmiyorum etmedimde açıkcası, zaten her türlü çözeceklerini söylediler .. şöyle söyleyim   Koray hoca bile umutsuz olsa, tek ben kalsam son ana kadar yinede umutlu olacağım :) . Çünkü öyle hissediyorum  Hisslerimde de kolay kolay yanılmadım . 16 Yaşıdayken hislerime güvenerek  ozaman Kazıkazan diye milli piyangonun bir şeyi vardı . en büyük ikramiyeyi bulmuştum  ozamanın parasıyla 250 milyon muydu   neydi

Facebook Twitter Instagram