Selamlar,
Bugun ASMED' e kontrole gittim, Koray bey ve Dermotolog hanım detaylı şekilde inceledi , Genel saç gelişimin ( sorunlu bölge hariç ) gayet güzel gidiyor ,saç yapında çok iyi normal şartlarda çok iyi sonuç olması gerekir dedi .. Sorunlu bölge için Benim vaka anladığım kadarıyla çok karşılaşan bir durum değil ,Neden kaynaklanıldığına istinaden yorum ; Vucutda bazen ismini hatırlayamadığım bir madde belli bölgelerde birikim yapabilirmiş , buda dışardan delen mudahalelere karşı vucudun kendisiyle savaşmasına sebebiyet verirmiş ,birikim olan noktalarda ekim yapılan saçların tutanmasını güçleştiriyormuş . ( sürekli çıkıp dökülme olayı ). Bu yüzden sorunlu olan sol bölgeye tedavi uygulaya karar verildi. 1 hafta PRP , diğer hafta Farklı bir ilaç uygulayarak ( Hatırlamıyorum ismini merkezde uygulayacaklar ) süreci yakından takip edecekler. Tedavinin ne kadar süreceği sorunlu bölgenin vereceği tepkiye göre karar verilecekmiş.
Her hafta tedaviden sonra foroğraflayıp karşılaştırma yapacaklarmış. Şayet istenilen yada beni tatmin etmeyen bir sonuç olursa Koray Bey oraya sıkılaştırma yaparız dedi
Sorunlu bölgenin merkezde çekilen zoom in fotoğrafını görebilirsiniz
Sonuç olarak toparlarsam, Randevu olayında sıkıntı yaşamış olsamda, Bugunde Doğrularıda söylemek gerekirse, hizmet ,ilgilenme. , bilgilendirilme, inceleme takip , hassasiyet 10 Numaraydı .. İşte Feraset, işte cesaret işte adam gibi adamlık
Benim vaka değişik olduğu için detaylı şekilde paylaşım yapmaya çalışşıyorum