Gönderen Konu: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME (GÜNCELLEME)  (Okunma sayısı 3945 defa)

Kelbey

• Sr. Member
Ynt: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME (GÜNCELLEME)
« Yanıtla #31 : 09 Nisan 2022, 18:56:19 »
RU58841 i yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum koruma açısından gayet memnunum kesinlikle eğer ki getirme imkanın varsa denemeni öneririm
RU58841
B VİTAMİNİ COMPLEX
D VİTAMİNİ
HAFTADA 2 İĞNELEME
HER DUŞTAN SONRA MASAJ

Paradox0

• Full Member
  • Vergisi ödenmediği için kaldırılmıştır.
« Yanıtla #32 : 09 Nisan 2022, 19:30:06 »
Maddi olarak getirtme imkanım var ama asıl sıkıntı nasıl satın alabileceğimi bilmemem. Siz nereden alıyorsunuz? Ve kullandığınızın orijinal olup olmadığını anlayabiliyor musunuz?
• Haftada 3x Finasteride 1.25 Mg
• Günlük Alpecin C1 Kafein Şampuan
[Norwood : 2]

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 11 Nisan 2022, 23:11:48 »
Minoksidile başlama derim. Bir kere başladın mı geri dönüşü yok. Hep kullanmak zorunda kalıyorsun. Ve inan bana bir süre sonra o kadar bıktırıyor ki lanet ediyorsun. Xpecia'nın masum olduğunu sanma. Sana tavsiyem 1-1.5mm dermaroller yap haftada 2 kere. Xpecia'yı ise günde 1 kullan. 20 yaş civarı ise finasa başlarsın.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #34 : 12 Nisan 2022, 04:57:36 »
Minoksidile başlama derim. Bir kere başladın mı geri dönüşü yok. Hep kullanmak zorunda kalıyorsun. Ve inan bana bir süre sonra o kadar bıktırıyor ki lanet ediyorsun. Xpecia'nın masum olduğunu sanma. Sana tavsiyem 1-1.5mm dermaroller yap haftada 2 kere. Xpecia'yı ise günde 1 kullan. 20 yaş civarı ise finasa başlarsın.
Teşekkür ederim tavsiyelerin için, finasteride sonucun çok iyi bu arada. 20 civarı bende başlamayı düşünüyorum. Saçın üst bölgesinin her yerden seyrelmesi diffuse thinning anladığım kadarıyla, bendede aynı şey var tek ön taraf değil bütün saç inceldi.

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
Ynt: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME
« Yanıtla #35 : 16 Nisan 2022, 11:46:10 »
Kardeş sen bu saçla 2 3 yıla nw6 olursun
Ben bunu anlamıyorum ya, bunu söylediğiniz de elinize ne geçecek ?

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #36 : 16 Nisan 2022, 12:09:25 »
Ben bunu anlamıyorum ya, bunu söylediğiniz de elinize ne geçecek ?
Korkutmak için değil dalga amaçlı yazmış, galiba aynı yaştaydık seninle var mı uyguladığın bir tedavin?

Alfa Ayaz

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #37 : 16 Nisan 2022, 12:15:03 »
Korkutmak için değil dalga amaçlı yazmış, galiba aynı yaştaydık seninle var mı uyguladığın bir tedavin?
Şimdilik sadece dermaroller ve saç masajı yapıyorum forumda bir abi önermişti ama yüksek ihtimalle bugün xpecia'ya başlayacağım hatta geç bile kaldım.

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #38 : 16 Nisan 2022, 12:20:35 »
Şimdilik sadece dermaroller ve saç masajı yapıyorum forumda bir abi önermişti ama yüksek ihtimalle bugün xpecia'ya başlayacağım hatta geç bile kaldım.
Bende yeni başladım ona 2 gün oldu.

Layerbox

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 13 Ağustos 2022, 23:11:43 »
son durum nedir

Paradox0

• Full Member
Ynt: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME (3 YIL SONRA)
« Yanıtla #40 : 21 Şubat 2025, 17:24:32 »
Selamlar, 20 yaşına girdim ve bu postun üzerinden 3 yıl geçti :) Vartex in durumu bu ve şakaklarda çok hafif daha geriledi. Saçlarımın genel olarak bir tık daha seyreldiğini söyleyebilirim. Norwood 2 konumundayım. Haftada 3 kez 1 mg Finasteride başlamayı düşünüyorum. Şu anda sadece aşağıda yazan tedavileri uyguluyorum. Neler tavsiye edersiniz?

brakarr

• Jr. Member
  • **
Ynt: 17 YAŞ GENETİK DÖKÜLME (3 YIL SONRA)
« Yanıtla #41 : 21 Şubat 2025, 22:03:13 »
Selamlar, 20 yaşına girdim ve bu postun üzerinden 3 yıl geçti :) Vartex in durumu bu ve şakaklarda çok hafif daha geriledi. Saçlarımın genel olarak bir tık daha seyreldiğini söyleyebilirim. Norwood 2 konumundayım. Haftada 3 kez 1 mg Finasteride başlamayı düşünüyorum. Şu anda sadece aşağıda yazan tedavileri uyguluyorum. Neler tavsiye edersiniz?
Hocam benimde saç dökülmem 17-18 gibi başladı. Fin-dut kullanmadım yaşım erken dedim yaş 20 olduğunda yine millet çok erken dedi diye kullanmadım. Şuan yaş 22 bak inanki şuan saçların seni kurtarıyor idare eder durumdadır falan ama bu saç daha fazla dökülecek hocam. Ben şimdi 22 yaşındayım keşke fin kullanmış olsaydım diyorum. O yüzden vakit kaybetmeden kullan amerikada 18 yaşındaki çocuklara doktorlar peynir ekmek gibi fin yazıyor burada 24 yaşa erken diyor herkes.
  • Yaşınız 20

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #42 : 24 Nisan 2025, 15:02:59 »
20 yaşına geldim ve haftada 3 gün bugün başlayacağım.

brakarr

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #43 : 25 Nisan 2025, 21:40:16 »
20 yaşına geldim ve haftada 3 gün bugün başlayacağım.
Ben 10 gündür dut kullanıyorum her gün. Haftada 2 dut falanda yapabilirsin fine göre daha iyi
  • Yaşınız 20

Paradox0

• Full Member
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2025, 08:34:58 »
Ben 10 gündür dut kullanıyorum her gün. Haftada 2 dut falanda yapabilirsin fine göre daha iyi
Önce bunu işe yarayıp yaramadığını test etmem lazım. İşe yaramazsa düşünebilirim, teşekkürler.

Facebook Twitter Instagram