Gönderen Konu: Yaş 23 4200 greft Ekim Çorlu Trendhair Sedat At  (Okunma sayısı 3751 defa)

Trojan4181235

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Yaş 23 4200 greft Ekim Çorlu Trendhair Sedat At
« Yanıtla #31 : 18 Nisan 2024, 03:15:41 »
Herkese selamlar tam 11 ay oldu ektireli saçımı 1 kaç değişik ışıkta çektim sürecin sonuna geldim sayılır  :)

tab

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 04 Ekim 2025, 20:29:49 »
Hocam merhabalar ekiminiz gayet başarılı duruyor güncel hali var mı ? Ben de bu merkezde ekim yaptırmayı düşünüyorum güncel halinizi bu sebeple merak ettim

makkim

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 05 Ekim 2025, 00:29:30 »
Şu ekim bilindik bir yerde yapılsaydı sen o zaman yorumları gorseydin 😃 bence muhteşem olmuş hayırlı olsun

tab

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 10 Ekim 2025, 18:29:10 »
Hocam güncel halinizi atar mısınız ben de Sedat beyle çalışmayı düşünüyorum

Trojan4181235

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : Bugün, 12:22:37 »
Geç gördüm kusura bakmayın. Aşşa yukarı 3 yıl oldu sanırım ben şuan çok memnunum kimse anlamıyor ekim olduğunu ben söylemessem. şuana kadar hayatimda verdiğim en önemli karar ektirmekti.  :)her böyle saçlarıma baktığımda veya aklıma geldiğinde içimden dua ederim Sedat bey ve ekibine  :) insanın hayatını inanilmaz
Etkiliyor saç hayatım çok değişti

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
« Yanıtla #36 : Bugün, 15:35:10 »
Merhaba bende 23 yaşındayım benimde hayatımı çok etkiledi saç yanlarım ve ensem sığ ekim yapmayı düşünüyorum ama bazıları genç yaşta yaptırırsan dökülür diyor aynı zamanda dökülme tipim de şuan tam belli değil 3.5 ay finadterid yazan konumu inceler misin birde ekimden bu zamana finasterid veya minoxidil kullandınmı prp biotin

Trojan4181235

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : Bugün, 17:33:47 »
Ben de saç ektirmeden önce birsürü şey denedim ; düzenli saç lazeri, düzenli prp, internetten araştırdığım kadarıyla düzenli yağlar vs kafama sürdüm şampuanlar kremler ama bunlar bence bir para tuzağı.

Minoxidil 2 seneye yakın kullandim ve gerçekten saçlarım gürleşti ama yan etki yaptığı için bıraktım onu ve saçlarım eskisinden kötü oldu. Finasterid kullanmak istemedim kötü yan etkileri olduğu için onu da eledim.

Geriye sadece saç ekimi yaptırmak kaldı evet 23 yaş banada erken dediler ama şuan 26 yaşındayım ve şuan dökülme vs yok. Senin fotoğraflarına baktim öyle çok bir kellik göremedim Bi süre daha Finasterid veya minoksil kullanıp ekimi geciktirebilirsin yada güzel bir. Saç kesimi ile o açık yerleri kapatmak mantıklı olabilir.

Kullanıcı2333001

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : Bugün, 17:45:54 »
Anladım senin saçlar çok iyi olmuş ekimden sonra dökülmediğine göre dökülme aşamasında en sonki şekli almış zaten ve aşırı bi açıklığın yok peki saçların dökülmeye ne zaman başladı ve ne zaman açıklık durdu daha fazla açılmadı birde minoxidili bıraktıktan ne kadar süre sonra ektirdin

Facebook Twitter Instagram