Gönderen Konu: THE HAIR CLINIC AHMET TOSUN 6500 SAFIR FUE- DHI 1 AĞUSTOS 2023 (3. SEANSIM)  (Okunma sayısı 24938 defa)

erich von

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ahmet tosun forumdan datakip ettiğimiz üzere başarılı bir saç ekimci şaşırılacak bir durum yok önemli olan doğru bir saç ekim merkezi seçme bu gün 60 bin tl bir telefon bile alınamıyorken böyle saç ekim sonucu alan merkezler var
ama hala daha ucuzunu seçmek için insanlar mağdur oluyor bu işin daha ucuzu yok hatta bu fiyat bile şaşılacak derecede ucuz artık 60 bin tl biz erkeklerin en büyük sorunu olan psikolojimizi bozan durumu çözmek olarak bakarsak
kendinize değer verin bu arkadaş gibi doğru merkezler seçin  hala şu nasıl bu nasıl diye soru soran insanlar var kardeşim işte bu işi adam gibi yapan merkezler 10 geçmiyor macera aramayın daha senelerdir görüyoruz şu forumda

aslanaslan25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok ama çok başarılı bir ekim. Tüm olumsuzluklar üstüne böyle bir sonuç. Güzel günlerde tara saçlarını Hocam

yusufff.1990

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnanılmaz güzel bir sonuç. Sonuçlarını beğeniyorum. Başarılarının devamını dilerim

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafadan bu sonuç çıktıysa ben arkama yaslanim bekliyim :)

mert232025

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu kafadan bu sonucu elde eden, her vakada tartışılmasız başarılı olur bence. Bundan bir sonuç alınamaz dediklerimizden muazzam sonuçlar çıkıyor. Başarılarınızın devamını dilerim

fenerrryolu2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Kliniği başarısından dolayı tebrik ederim. Bu kafadan değil bu sonucu elde etmek, bir çok merkez işlem bile yapmaz. Büyük risk almış ve çokkkkk başarılı bir iş çıkartmış. Çok çok güzel bir sonuç

cihannn.25

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Diyecek söz bulamıyorum. Çok çok başarılı bir ekim. Çok güzel bir iş çıkartmış klinik.

chester

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Çok çok başarılı bir ekim

Mert Kaan Can KARATAŞ

• Yeni üye
  • *
Yani bu donörden ,hem donörü mahvetmeden hemde bu saçı çıkarmak baya baya başarı .Ekiminiz maximum sonuç ,çok sevindim .
Ama sakalı kısa kesince hali nasıl ,sakaldan alınanlar belli mi ,iz var mı fotograf paylaiabilir misiniz

Musti2984

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İnanılmaz güzel bir sonuç.

haldun1985

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu nasıl bir sonuçtur arkadaş... 3.seans ekim, daha öncesinde başarısız ekim, yetersiz donör, nekrozlu alan... tüm olumsuzluklara rağmen bu kadar mükemmel bir sonuç. Maşallah. Çok çok başarılı bir ekim

tmrözdmr

• https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36520.0
  • Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ahmet hocam sen ne yapmışsın böyle. Maşallah. Diyecek söz bulamıyorum. Muazzam bir sonuç
  • Ekim Tarihi: 19.10.2024
  • Ekim Merkezi ismi ahmet tosun

alii1310

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
İnanılmaz güzel bir sonuç. Maşallah. Çok çok güzel bir işçilik. Keşke tüm klinikler bu kadar özenli yapsa işini

ankara24

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam senin konu beni çok etkilemişti. Bu klinik bu kafadan bu sonucu elde ettiyse bende tatmin edici bir sonuç alırım diye düşünüyorum

kartalll2025

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Etkilemicek gibi de değil, bu donörden bu sonuç nasıl çıktı diyor insan. Muazzam bir sonuç. Allah nazarlardan saklasın

Facebook Twitter Instagram