1 YIL 10 AY SONRASIEkimin neredeyse 2. yilina yaklastik ve son durum bu şekilde. Sonuçtan hala cok ama cok memnunum iyi ki ektirmisim iyi ki Asuman Hairda ektirmisim.
Şu anda ilac-sampuan vs. olarak kullandığım sadece prozinc plus sampuan var onu da fazladan aldigim icin kullaniyorum. Onun haricince baska bir sey kullanmiyorum. Xpecia tableti birakali 2-3 ay oldu. Artık saldım yani iyice
Tepe bölgeleri ekimden once dökülüyodu zaten yine bayagi bi döküldü iyice kel kaldı o kısım. Onun için 2.ekim şart oldu artık

2.ekimde de tercihim Asuman Hair olacak kesinlikle. Eger ekipten birileri okuyorsa da selam olsun. Ekim sadece kökü ordan alıp öne takmak değil. Benim bu ön yanlara dogru bolgelerde de ekim yapilmisti o zaman kendimce sorgulamistim buraya ne gerek falan diye de simdi bakiyorum orasi olmasa bayagi farkli duracakti. İşlerini gercekten iyi yapmışlar. 2 sene gecmesine ragmen hala cok memnunum.
Ayrıca bu foruma da çok tesekkur etmek istiyorum. Burasi olmasa şu an cokca olumsuz elestiri alan bir yere ektirecektim sirf orda tanidik var diye. Butun yoneticilere forumu kuranlara fikirlerini paylasan uyelere tesekkurler cok faydali bir forum gercekten de.
Umarım herkes istedigi gibi sonuc alir cunku saç gercekten müthiş özgüven katiyor insana.