Gönderen Konu: ritim bozukluğu olan biri ekim yaptıra bilirmi  (Okunma sayısı 287 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: ritim bozukluğu olan biri ekim yaptıra bilirmi
« Yanıtla #1 : 07 Nisan 2024, 23:08:31 »
yapılır ama öncelik olarak gerekli tetikleri isteye bilirler kaliteli yerlerde saç ektir
mesala asmed saç ekim boyunca kalp  ritmini takip ederek saç eker

asmed dilek çakır 1 euro greft
asmed dr koray erdoğan 3 euro

Global Moderator

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Nisan 2025, 10:31:50 »
ritim bozukluğu var ekim yaptırmak istiyorum ama adrelanin kullanıldığı için ekimden korkuyorum.
ritim bozukluğu olup daha önce ekim yaptıran bir arkadaşımız var mı? ekim sırasında kalp atışları nasıl oluyor bilgilendirebilirler mi
Merhabalar Savaş bey benim de ritim bozukluğu vardı 3 gün önce Ahmet Tosun da sac ekimi yaptırdım klinik olsun ekimde destegini sağlayan kardiyoloji doktoru olsun hersey güzel geçti kesinlikle Ahmet Tosun ile görüşmeni tavsiye ederim.
  • Ekim Tarihi: 09.04.2025
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet TOSUN The hair Clinic
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia 2x1, multi vitamin mens 2×1 , Biotin Forte 1×1 ,corosprin, prozinc şampuan ( Biberiye yağ Gün aşırı masaj )

Kimim ben

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 12 Nisan 2025, 13:47:02 »
Bende basit duzeyde ritim bozuklugu var. Daha cok panik atak var. Anestezi aninda hafif nabzin artiyor, heyecan yapma gecici oluyor.

Oncesinde kardiyolojiye gidip bu duruma iliskin derdini anlatmanda fayda var.

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 13 Nisan 2025, 08:57:12 »
Günaydın reis kesinlikle öyle yapmalısın kardiyoloji doktoruna gidip durumu anlatmalısın operasyon da ve sonrasında kullanılacak ilaçları da öğrenip doktor a göstermende fayda var. Bende de aynı şikayetler vardı çok şükür Ahmet Tosunda 4 gün önce ekimi yaptırdım. Süreç hakkında yaşadıklarımı konumda anlattım bakmanı tavsiye ederim. Tekrardan sana da geçmiş olsun
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36
  • Medikal Tedavi Xpecia 2x1, multi vitamin mens 2×1 , Biotin Forte 1×1 ,corosprin, prozinc şampuan ( Biberiye yağ Gün aşırı masaj )

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 13 Nisan 2025, 22:05:43 »
Anksiyeteye bağlı taşikardi tarzında ise ekim öncesi dideral iyi olabilir ama  genede bir doktora danışman lazım.

brezilya98

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 19 Nisan 2025, 12:10:11 »
ritim bozukluğu var ekim yaptırmak istiyorum ama adrelanin kullanıldığı için ekimden korkuyorum.
ritim bozukluğu olup daha önce ekim yaptıran bir arkadaşımız var mı? ekim sırasında kalp atışları nasıl oluyor bilgilendirebilirler mi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=38180.msg683188#msg683188

Bu konuyu inceleyebilirsin reis.

savaş yürekli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 02 Mayıs 2025, 21:39:59 »
Bu Ekim denemem olmuştu, nabızı düşürmek için didarel ve serum olarak diazem verdiler fakat nabız düşmemişti, ritim bozukluğunuda böyle öğrenmişmiş oldum. Ekim yaptırmayı çok istiyorum ama korkuyorum. Yakın zamanda tekrardan bi uzmana  gideceğim onay verirse ekimi yaptıracağım

1stanbul89

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 02 Mayıs 2025, 21:46:06 »
Bende de ritim bozukluğu var 22 23 gun önce Ahmet Tosun da ekimi yaptırdım ve cok memnun kaldim.Kardioloji doktoru kontrolünde olması ayrı bir guven veriyor insana. Ahmet Tosun ile görüşmenizi tavsiye ederim tekrardan geçmiş olsun kral
  • Greft Miktarı 5259
  • Yaşınız 36

savaş yürekli

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2025, 21:48:32 »
Ekim tecrübenizi okudum, ilgi ve alakalını memnuniyet verici. Kardoloji uzamanına göründükten sonra kendileriyle iletişime geçebilirim. Sizede ilginiz için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram