Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 24878 defa)

Talip Ulaşır

• Yeni üye
  • *
Hocam benim saçlarda aşağı yukarı sizinki gibi. 3 gün önce ektirdinm. 4400 greft çıktı. Arkadaşları boş bırakıp ön tarafa ağırlık verdirdim. Donörde sorun olmazsa 2. Ekimi yaptıracağım. Aslında saç ekimi bizim kafalar için biraz zor ve beklentiyi yukarıda tutmamamız gerekir. Ben çok araştırdım bizim durumda olanların ekimini. Yaklaşık 1 yılı geçiyor toplam süreç. Lütfen sizde sabredin. Ben sizi takip ediyor olacağım. Fotolarınızı bekliyorum.

yabulahan

• Full Member
Dostum tum yazismalarini okuyamadim ama acikligin da, on cizgin de benim durumuma benziyor. Ben cok daha takdim kafayi cizgiye, sonra yonlere vs konuma bakabilirsin. Ama sole soleyim cizgini gorunce ayni benimki dedim tarz olarak, ama benimkine gore daha cok begendim ve de on hat daha sik. Sen detayli bakinca illa hatalar goruyorsundur kafa senin cunku, ama bilincli de olarak asimetrik ciziyorlar, dogalligi yakalamak icin kafanin sagi solu da, vucudunda da, yuzunde de sag da solda esit oranda kil yok, kalbin ve dolasimin yonunden kaynakli. Bence hic kafani takma dicem ama sen yine de takacaksin, ama samimi sekilde sikligini da on cizgini de cok begendim. Asmed ve Koray hoca ozellikle dogallik ve homojenlikte cok basarilar. Mumkun oldukca sikmadan kendini sureci tamamlamaya calis ben cok takildim ama sonunda gayet memnunum. Senden bir farkim belki finansterid kullanmam ama o da gercekten iki ucu boklu degnek bir yandan yan etkileri, bir yandan katkisi ama yasin da genc bana gore, kullanmanin kesin artisi olurdu ama yan etkileri dusununce belki kullanmaman da hayirli olmustur. Sonuc olarak surec sonunda pisman olmayacagin bir sonuc elde edecegini dusunuyorum. Simdiden hayirli olsun.
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

hasanhair

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bu açıklığa sahibim, daha ektirmedim fakat  bu açıklığı kapatan tek firma olarak medeksi gördüm, dönoru hirpaliyorlar ama geniş açıklıkta iyi sonuçlar aldılar hep.

m7hendismi

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostum tum yazismalarini okuyamadim ama acikligin da, on cizgin de benim durumuma benziyor. Ben cok daha takdim kafayi cizgiye, sonra yonlere vs konuma bakabilirsin. Ama sole soleyim cizgini gorunce ayni benimki dedim tarz olarak, ama benimkine gore daha cok begendim ve de on hat daha sik. Sen detayli bakinca illa hatalar goruyorsundur kafa senin cunku, ama bilincli de olarak asimetrik ciziyorlar, dogalligi yakalamak icin kafanin sagi solu da, vucudunda da, yuzunde de sag da solda esit oranda kil yok, kalbin ve dolasimin yonunden kaynakli. Bence hic kafani takma dicem ama sen yine de takacaksin, ama samimi sekilde sikligini da on cizgini de cok begendim. Asmed ve Koray hoca ozellikle dogallik ve homojenlikte cok basarilar. Mumkun oldukca sikmadan kendini sureci tamamlamaya calis ben cok takildim ama sonunda gayet memnunum. Senden bir farkim belki finansterid kullanmam ama o da gercekten iki ucu boklu degnek bir yandan yan etkileri, bir yandan katkisi ama yasin da genc bana gore, kullanmanin kesin artisi olurdu ama yan etkileri dusununce belki kullanmaman da hayirli olmustur. Sonuc olarak surec sonunda pisman olmayacagin bir sonuc elde edecegini dusunuyorum. Simdiden hayirli olsun.

Abi senin konunu çok iyi takip ettim sonunda mutlu olmana çok sevindim…

ImPaLa

• Hero Member

güzel günlerde tara başgann bir ekim daha düşünüyordun sanırım hocam ?

yabulahan

• Full Member
Abi senin konunu çok iyi takip ettim sonunda mutlu olmana çok sevindim…

Tesekkurler arkadaslar, yani malesef yasadigimiz ulkede ahlakiyla is yapan insan, kurulus bulmak cok zor. Elestirilecek seyler var yok degil, arada takip ediyorum yaziyor bir arkadas Muttalip Hoca mikro motorla aldi keske soleselerdi diyor. Yani cok zor bu isler cok para verirsin Hoca yapsin diye, asistan yapar, 3 ekilir 5 denir gibi vs… Bunlarin onune gecmek cok zor Metin Sen, Rahmi Koc, Serhat Akin degilsen dicem onunda garantisi yok … Biz keller bu ihtimallerini dusurmek adina merkez secimi, hesap kitap icin dusundukce olan saclardan da oluyoruz. İsin sakasi bir yana,memnunum sonuc itibariyle. Mesgul etmemek adina arkadasin konusunu da diger arkadasin sorusunu da yanitlamak adina, ikinci ekim dusunuyorum Asmed de yine. Ama ilk ekimimi Koray hoca yaptigi icin mecbur 2. yi de ona yaptirmam gerektigini soledikleri icin, acikcasi simdilik beklemeyi tercih ediyorum. Hem henuz 16 ay oldu, hem de bir ihtimal zor ama belki Turk hastalara daha uygun fiyatlar gelme umidiyle. Sonuc olarak ekim yapan arkadasa tek tavsiyem sabir olur, her ne kadar kendince olumsuzluklar olsa da, icine sinmeyen durumlar da olsa, ben memnun kalacagina inaniyor ve umit ediyorum.
  • Ekim Tarihi: 21-24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4838
  • Yaşınız 48
  • Medikal Tedavi Finansteridi ekim oncesi sonrasi 20 ser gun kullanip 45. Gunde 1/2 procea olarak tekrar basladim solgar vm2000 biotin5000 omega3 kolajen tıp1-3

Chn

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bence bu açıklık için saçların çıkışını desteklemek için minoksil kullansaydınız iyi olurdu
Açıklık çok fazla döngüyle sokacağı bir saç da yok
saçların beslenmesini ve başarı şansını arttırır diye düşünüyorum

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Tek tek dönemiyorum mesajlarınıza ama genel olarak olumlu yorumlarınız için teşekkür ederim. Gelişmeleri sizlerle paylaşmak istedim. Derdimle dertlendiğiniz için ayrıca teşekkür ederim. Son durumu incelemeniz için fotoğrafı aşağıya bırakıyorum.
 Bugün saçlarımı kestirdim. Süreç olarak tam 6 ay oldu ne eksik ne fazla geçen ay dermatoloji doktoru Saide hanımla görüştüğüm de Prp ye devam etmemi söyledi açıkçası Prp nin bir faydası olduğunu düşünmüyorum. Sağolsun iyi olsun diye uğraşıyor fakat sonuçtan şu ana kadar hiç memnun değilim. Yer yer boşluklar var oralar da yeni saç çıkışı olduğunu gözlemlemedim. Önler de tek tük büyümeye yakın minik saçlar var.

Sizlere sorum özellikle Asmed'te saç ekimi yaptırmış olan ve klinik işleyişini iyi bildiğini düşündüğüm Hintel arkadaşım. Demet hanım ile görüştüğüm de Koray Hoca'nın ancak bir sene sonra kontrol için çağırdığını belirtiyor. Gelişmeler bu şekilde devam ederse Koray Hoca başarısız olduğunu düşündüğüm operasyon için tekrar bir işlem yapar mı? Kesinlikle ilk ekim Asmed kalitesinde olmadı bununla birlikte gerçekten iyi bir meblağ ödedim. Buna istinaden revize işlem yapılmasını talep etmek istiyorum. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim.?

Günlük takviye rutinim Saide hanımın tavsiyesiyle
Neurkrin Man / Sabah akşam 2 adet
Xpecia tablet / Sabah akşam 2 adet
Bu takviye edici gıdalar birlikte kullanımda sorun olur mu sizce?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
12.ayda daha iyi olur saç yapın çok ince finas minoxla destekle
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

KELWİN

• Full Member
Mutlaka fin minox ve vitaminlerle destekleyin daha gelişim devam edecek

Destroyer

• Jr. Member
  • **
Hocam ekiminiz için olumsuz yorum yapmayacağım ama bu paraları nasıl veriyorsunuz bu ekim merkezlerine? Kullanılan yöntem ve alınan sonuç üç aşağı beş yukarı aynı. Aynı sonucu eminim 30-40 bin lira verseniz de alırsınız. Bana göre 350 400 bin liralar bu sektör için tam bir soygun.

Sercan Yalçın

• Full Member
6 aylik gelisim icin cok geride bence cikislar cok daha iyi olmaliydi benim 4. Ayimda komple kafam kapanmisti neredeyse belki kan dolasamin yavastir o yuzden geriden geliyor olabilir surecin
  • Ekim Tarihi: 02.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Medeks hair center
  • Greft Miktarı 4.500
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi Finasterid

reeree

• Yeni üye
  • *
Dostum benim şahsi tavsiyem çok fazla yorumlara takılmaman yönünde. Bu iş her bünyede farklı ilerleyen bir iş. Sen dermatolog tavsiyesiyle yapılan yönlendirmelere uy ve sabırlı ol. Önceki açıklığa göre saçının şu anki durumu bana göre gayet iyi ve belli ki daha çok gelişim göreceksin. Bu saç burada kalmaz. Ekim çok homojen olmuş saçlar çıktıkça onu görüyorum. 2-3 ay sonra farklı şeyler konuşuyor oluruz diye düşünüyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bos açıklığın çok fazla donör saçların içince ve gelişim normal.
Ve sürecin yarısındasın daha gelişim olacak ama bu açık ve donör ile sonuç olarak sırma saç olmayacaksın. İki ekimle böyle açıklıklar kayde değer iyi sonuçlara ulaşır ama bu ekim 12 ay sonunda güzel gelişecektir. Tabi kişi bu sonuçtan memnun olur mu ? Beklenti meselesi.

Şu an asmed le görüşmen sana bir şey kazandırmaz bir şey de yapılamaz beklenmen gerek sonuç alınca memnun olmazsan görüşürsün zaten.

Saçların ince kalınlaşması için finasterid gerekli kullanmıyorsan en başında da söylemiştim sanırım kullanıp kullanmadığını hatırlamıyorum tabi
Global Moderator

atomcu

• Yeni üye
  • *
Hocam açıklığımız bence benzer. Benim gittiğim klinik de açıklık fazla olduğu için ön çizgiyi geriden almamız lazım dedi. 2 haftayı geçti şu an. aynı sana söylenenler gibi bana da herkes neden biraz daha öne almadın çizgiyi şakaklar çok geride diyorlar.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37185.0

Facebook Twitter Instagram