Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 24800 defa)

Bal Porsuğu

• Hero Member
son durum nedir ?

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhabalar operasyondan önce size vaad edilen ne idi hocam. Şayet beklentinizi karşılamadıysa revize veya ücret iadesi talep edin. Çok büyük para ödemişsiniz,  Türkiye şartlarında herkesin gidebilceği bir yer değil asmed ekonomik olarak Geçmiş olsun

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Güncel fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba rica etsek

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
güncel foto pls

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
 Merhaba dostlar tek tek cevap yazamadım ilgi ve alakanız için temennileriniz için çok çok teşekkür ederim. Süreç için moral motivasyon olarak çok yardımcı oldunuz.
 Şahsi yorumum kapatıcılıktan memnun değilim fotoğrafta güzel gözüküyor ama malesef manuel olarak tarama şekliyle vs ben kapatıcı hale getiriyorum. Tepeden ışık vurduğun da, sabah uyandığım da, açık alanlar da, asansör gibi yerler de ya da tepeden ışık vuran kapalı bir alanda inanılmaz bariz kafa derim belli oluyor. Bir kaç arkadaş vasıtasıyla tanıştığım, başka ekim işi yapan doktorlar ile görüştüğümde malum Asmed'in ekimlerine ücret dolayısıyla çok düşkünler özellikle incelemek istiyorlar, kesinlikle 5000 kök olmadığını 3500 - 4000 kadar başarılı sonuç alındığını belirtiyorlar öyle göz kararı değil yoğun bir inceleme sürecinden sonra bunu söylediler yani ortada ekilen ve çıkmayan başarısız 1500 adete yakın saç kökü mevcut bu da operasyonu yaklaşık %65-70 oranında başarılı olduğunu gösteriyor. Ayrıca bu operasyonun Asmed'in ekimi olduğuna inanmak istemediler.
 Tabi şunu da belirttiler donör bölgeden mükemmel bir şekilde alım yapıldığını ve kendilerinin bile bu homojenliği sağlayamacaklarını da belirttiler 2 bilinen saç ekim doktoru bunu söyledi. Bu konuda Asmed'in hakkını yemek istemem galiba operasyon ile %100 memnum olduğum tek konu homojen alım yapılması doğallık konusuna gelince de tarama işlemi vs yaparsam doğal durduğunu düşünüyorum.
 Bunun haricin de yine bildiğiniz üzere markete dahi girsem herkesin ortak yorumu abi neden bu kadar yukarıdan ekim yapıldı şeklinde oluyor.
 Gelelim merak edenlere verdiğim paraya değdi mi diye soracak olursanız kesinlikle çok daha iyisi olmalıydı. Hala sindiremediğim konu ise bu kadar ücret ödeyip Koray Hocanın 8 ay da bir kere bile merak edip sonuçları istememesi parayı Asmed'e ödedim ama başka ekim merkezlerinin doktorları ekim sonuçlarına Koray Hoca'dan daha ilgili davranıyor. Muhtemelen kendisi şu an yatında dünya turu falan yapıyordur.
 Ekimi merak eden arkadaşlar için 8 ay 10 günlük sonuçları aşağı bırakıyorum.

Kayser Soze

• Hero Member
Hocam, bu açıklığın tek ekimle kapanması çok düşük ihtimaldi. Asmed dahi olsa yüklü meblağda versen bu açıklığın kapatılmaması anormal değil.
Ancak, önlerden geriye doğru sık bir görüntü ve tepenin seyrek olması daha kabul edilebilirdi. Bu yönüyle de eksik olmuş.

Asmed donör yormadan alım yaptığı için ikinci ekime girme fırsatı da sunuyor. Bence fiyat performans olarak daha makul bir merkezde ikinci bir ekimi gerçekleştirebilirsin. Ben yerinde olsam öyle yapardım
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37
  • Medikal Tedavi Xpecia

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Önemli olan sizin memnuniyetiniz en önemli olan konu bu.Onun dışında 5060 graftlik bir Ekim daha memnun edici olmalıydı daha iyi kapatıcilik yakalanabilirdi.Revize isteyebilirsiniz 12 ay sonunda.

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Önemli olan sizin memnuniyetiniz en önemli olan konu bu.Onun dışında 5060 graftlik bir Ekim daha memnun edici olmalıydı daha iyi kapatıcilik yakalanabilirdi.Revize isteyebilirsiniz 12 ay sonunda.
Tamamen 12 ayın dolmasını bekliyorum talep edeceğim.

Soulfly

• Sr. Member
Hocam sizi ben anlıyorum saç ekimi kişi için beklenti ama sonuç ise açıklık ve saç durumuna göre değerlendirilmeli. Asmed de süper güçlere sahip bir saç ekim merkezi değil işini en iyi şekilde yapan bir merkez evet böyle bir açıklığa vr sürece bakarsak bence sonuç başarılı sizin beklentinizde ancak 2 ekimle karşılanır.

Bu açıklığın farkında olmanız gerek hocam

Bu alana göre şu görüntü bence başarı demek ben durumu sizin beklentiniz dışında teknik durumla değerlendiriyorum.

Sonuç beklentilere göre şekil almıyor duruma göre şekil alıyor. Daha gelişecek tabi saçlarınız süreciniz devam ediyor.

Ayrıca böyle bir açıklık için 5 bin greft alıp donör alanı bu kadar kaliteli kullanıp 2 ekim şansı size yaratıp ikinci ekimlede harika bir sonuç elde edeceğiniz için Asmed karar kılmak ile bence çok şanslısınız.

Saç ekimi sonucu kişinin açıklığı saç ortalaması ve saç kalınlığı olarak farklılık gösterir.

burakkurtel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ben bu açıklık için sonucun kötü olduğunu düşünmüyorum tabi kişisel beklentiler forumda daha ön planda ama biraz da durumu bu açıklığa göre değerlendirmemiz gerekir.

Umarım 12 ayda biraz daha dolar ve sizi biraz daha mutlu eder.

başpınar07

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım gelişim devam eder, 12. hatta 18. aya doğru daha tatmin edici bir sonuç alırsınız.
Merak ettiğim husus ise şu; merkez size sonuç hakkında uyarı yaptı mı?
Yani tamam, açık alan fazla, ekim başarısı kişiden kişiye de değişebilir ama, bir ekim 350 bin TL veriyorsam, ya bu ekim merkezi baştan bu iş olmaz diyecek, ya da en iyi sonucu alacağım.
Ekim merkezlerinin hepsinin aynı olduğunu iddia etmiyorum, ama 80 bine ekim yapan yerle 350 bine ekim yapan yerin arasında ki bu kadar farkı yaratacak olan nedir?

Rome0

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Umarım gelişim devam eder, 12. hatta 18. aya doğru daha tatmin edici bir sonuç alırsınız.
Merak ettiğim husus ise şu; merkez size sonuç hakkında uyarı yaptı mı?
Yani tamam, açık alan fazla, ekim başarısı kişiden kişiye de değişebilir ama, bir ekim 350 bin TL veriyorsam, ya bu ekim merkezi baştan bu iş olmaz diyecek, ya da en iyi sonucu alacağım.
Ekim merkezlerinin hepsinin aynı olduğunu iddia etmiyorum, ama 80 bine ekim yapan yerle 350 bine ekim yapan yerin arasında ki bu kadar farkı yaratacak olan nedir?

O fark kişiden kişiye değişiyor sanırım.çok uyguna çok güzel sonuç alanlar da var büyük paralar verip olumsuz sonuç alanlar da var.Bu konuyu şimdi gördüm mesela 35 bine saç ekiyorlar sonuca bakın.

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34528.0

kemalbora

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sizi ben anlıyorum saç ekimi kişi için beklenti ama sonuç ise açıklık ve saç durumuna göre değerlendirilmeli. Asmed de süper güçlere sahip bir saç ekim merkezi değil işini en iyi şekilde yapan bir merkez evet böyle bir açıklığa vr sürece bakarsak bence sonuç başarılı sizin beklentinizde ancak 2 ekimle karşılanır.

Bu açıklığın farkında olmanız gerek hocam

Bu alana göre şu görüntü bence başarı demek ben durumu sizin beklentiniz dışında teknik durumla değerlendiriyorum.

Sonuç beklentilere göre şekil almıyor duruma göre şekil alıyor. Daha gelişecek tabi saçlarınız süreciniz devam ediyor.

Ayrıca böyle bir açıklık için 5 bin greft alıp donör alanı bu kadar kaliteli kullanıp 2 ekim şansı size yaratıp ikinci ekimlede harika bir sonuç elde edeceğiniz için Asmed karar kılmak ile bence çok şanslısınız.

Saç ekimi sonucu kişinin açıklığı saç ortalaması ve saç kalınlığı olarak farklılık gösterir.
Sonucun nesi başarılı Soulfly, ben bu sonuçta başarı falan göremiyorum. Sıradan 25-30 bine eken bir yere gitsen bundan kötü olmazdı. Beklenti beklenti, açıklık fazla deyip durmayın insanın 200-300 bin verip beklentisi bu olabilir mi. Olmamış, ektikleri çıkmamış demek bu kadar mı zor.

Noone35

• Full Member
Şahsi görüşüm bu kadar geniş ekim alanlarında forumda adı geçen ortalama üstü yerlerin hemen hemen hepsi bu sonucu yakalar yada yakın bir sonuç alır diye düşünüyorum hatta çok daha iyiside olabilirdi. Asmedin olayı 3000 4000 greft arası ön bölge ağırlıklı ekimlerde kusursuza yakın sonuç almaları.
Siz bu ekime 70 80 bin verseniz sonuç sizin için başarılı sayılabilirdi ancak konuşulan paralara bu sonucun tatmin etmemesi normal bence.

Facebook Twitter Instagram