Gönderen Konu: ASMED KORAY ERDOĞAN & DİLEK ÇAKIR / 5060 GREFT / YAŞ 35 / AÇIK ALAN / 19.06.2024  (Okunma sayısı 24812 defa)

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam sonuç üzücü .. Her ekim merkezinde böyle sonuçlar olabiliyor malesef.. Giden greftler saçlar çıkacak mı diye merakla beklenen süreç vs her bakımdan zor. Sizin bir kaybınızda ödediğiniz yüksek ücret. Size tavsiyem ücret iadesi talep etmeniz olacaktır. 5060 grefte en azından saçların tarayabilir ve derinizin belli olmaması lazımdı. Geçmiş olsun

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ücret iade talebi veya ücretsiz revizyon talebine ekim merkezinin vereceği cevabı çok merak ediyorum.gelişmelerden haberdar et dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
ücret iade talebi veya ücretsiz revizyon talebine ekim merkezinin vereceği cevabı çok merak ediyorum.gelişmelerden haberdar et dostum.

Bu ekim sonucu olumsuz değil neden ücret iadesi versinler? Böyle bir alanı 1 ekimle zaten harikalar yaratamzsın.
Global Moderator

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu ekim sonucu olumsuz değil neden ücret iadesi versinler? Böyle bir alanı 1 ekimle zaten harikalar yaratamzsın.

bende bu taleple gidildiği zaman olumlu geri gönüş olacağını zannetmiyorum ve o nedenle merak ettim.

yine de planlama kötü bence.alan çok geniş.ön hatta sık çalışılmalı tepe bölümüne hiç greft harcanmamalıydı. ön bölüm sık olsaydı tamam bu bana yeter diyecekti belki de.ki ekim yapılan dostumuz da sonuçtan pek memnun kalmamış.neticede maddi ve manevi büyük emekler var.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
bende bu taleple gidildiği zaman olumlu geri gönüş olacağını zannetmiyorum ve o nedenle merak ettim.

yine de planlama kötü bence.alan çok geniş.ön hatta sık çalışılmalı tepe bölümüne hiç greft harcanmamalıydı. ön bölüm sık olsaydı tamam bu bana yeter diyecekti belki de.ki ekim yapılan dostumuz da sonuçtan pek memnun kalmamış.neticede maddi ve manevi büyük emekler var.

Anladım dostum

Planlama kötü değil doğru planlama tepeye ekilmemiş zaten sanırım duruş pozizyonundan sana öyle gelmiş.

Tepeyi ikinci ekime bırakıp ikinci ekim için orta tepe şeklinde yapar asmed bu na benzer açıklıklar için
Global Moderator

molinua

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
işte onun 2,5-3 parmak önüne kadar sınır çizilip oraya kadar çalışılsa daha güzel olurdu diye tahmin ediyorum.ekim yapılan kişi duruma göre oraya 2. ekim ister veya istemezdi.şimdi 2. ekim şart gibi duruyor.

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
greft hesaplayan bir program yok mudur saydırsak tepe de kaç tel var diye böyle farazi yorumlarla bir yere varılmıyor.
Mesela şu ekimle hemen hemen benzer açıklık benzer sayıda greftler.
1- https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31388.0
Şu da asumanın 3800 sonucu burada da başlangıçta ön tarafın yarısı bosmuş.
2- https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30958.165
« Son Düzenleme: 22 Mart 2025, 14:02:40 Gönderen: VanHelsing »

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Açık alan çok fazla donör yeterli diilmiş saçlar çok ince kesinlikle asmed kalitesi diil ama eldeki malzemeyle homojen bi görüntü oluşmuş yinede revize yapılması gerek kendileride bu sonucu kabul etmezler zaten asmed hastasını mutlu etmeye odaklı hasta memnuniyetini herseyden önde tutan bi kurum
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

Nerterver

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
şuanda baktımda sizin greft sayınızla ekim yaptırmak 700.000 tl'yi buluyor şuan , 1 yıl öncede 400.000 tl saç için çoook uçuk rakam'dı biz o parayı denkleştirsek araba alacaktık :) umarım maddi gücü yerinde bir insansınızdır ekilen saçların çıkmama sebebi %90 ekimci hatası oluyor koray erdoğan biryerde kendimi söylemişti yoksa başka bir doktordanmı duydum hatırlamıyorum siz ekim üstüne birde 50.000 tl'den fazla masraf yapmışsınız yani sizlik bir sorun yok sanırım ücret iadesi veya farklı bir talep için kendileri ile görüşşeniz iyi olur gibi çünkü üstte arkadaşlar yazmış 5000 greft az buz rakam değil bu saçın hakkı 5000 değil ayrıca sık bir saç istemek düzgün ön çizgi istemek  herkesin hakkı özellikle bu fiyatlara insanlar sizi neden eleştirmiş onuda anlamadım hadi günümüz ekonomisi batık fiyat algımız kalmadıda 400.000 tl'lik ekimi insanlar neden  kendileri yapmış gibi savunuyor anlamıyorum insanların birçoğu yıllık 400.000 tl kazanmıyor saç ekimi için inanılmaz uçuk rakam senin üzülme sebebin fiyat ağabey 3000 greft 50.000 tlik ekim yapsaydın için çok daha ferah olurdu ama bu kadar övgü fazla fiyat olunca insan baya güverek gidiyor

BOSS

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Selamlar öncelikle sürecin başından beri destek olan motive eden bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Bugün ekimin üzerinden tam olarak 1 sene 7 gün geçti. Süreç için hasta koordinatörü Demet Hanım tüm sürecin başından beri inanılmaz bir destek verdi. Öyle ilgili öyle güzel bir insan ki, güven konusun da sizi teslim alabiliyor.

Bildiğiniz üzere operasyondan sonra çeşitli komplikasyonlar sebebiyle süreçten ve sonuçtan memnun kalamadım. Bazı arkadaşlar eleştirse de yaşayan biliyor malesef durumu, bu sebeple Demet hanımdan destek talep ettim. Kendisi güncel fotoğraflarımı isteyerek süreci Koray Hocayla görüştü ve beni davet ettiler. Koray Hoca çekilen fotoğraflardan sonra inceleme de bulunarak donör bölge de maksimum 1500 greft kadar alınabileceğini ve mutlu ayrılmam adına operasyon gerçekleştirebileceğini belirttiler. Buna ek olarak ben hiç talep etmediğim halde 1 sene sonrası içinde donör bölgesi yetersiz olduğu için vertex bölgesine sakaldan alım yapılarak ekim yapacaklarını belirttiler.

Görüşmeden 1 hafta sonra yani bugün operasyona alındım. Kliniğe gelmeden içimden geçiriyordum, İnşallah yine Gizem hanıma denk gelirim de donör bölgesinin alımı homojen olur, tabi talep edemediğim için işim Allah'a kaldı burada sabah gelip operasyona hazırlandığım sırada Demet hanım size bir sürprizimiz var deyince tebessüm edip Gizem hanımın operasyona dahil olacağını anladım. Çok şükür. Henüz göremesem de donör bölgeyi tahmin ediyorum ki Gizem hanım ve ekibi yine mükemmel bir alım yaptılar diye düşünüyorum. Çünkü 1 senelik süre boyunca en mutlu olduğum konu donör bölgesinin neredeyse hiç alım yapılmamış gibi görünmesiydi. Gizem hanım ve ekibine çok teşekkürler iyi ki varlar.
Bu arada planlamadan önce 1500 greft diye söylendi fakat Gizem hanım 1700 greft almayı başardı.

Operasyon esnasın da Koray Hoca'nın kanal açmasını beklerken odaya girdiğini hatırlıyorum fakat anestezinin etkisiyle uyuya kaldım. Uyandığım da operasyonun bitmesine 10 dk vardı. İşlemler bitti odama alındım. 10 dk sonra Saide hanım geldiler. Antibiyotik ve tedavi hakkında bilgi verdiler. Sağolsun çok değerli biri.

Şu an mutluyum, dışarıda 1 senedir duyduğum o kadar para verilir mi bu ekime kazıklanmışsın vs sözleri oldukça sık duyduğum şeylerdi. Açıkçası bu söylemlere canım sıkılıyordu, Asmed, Koray hoca yaptığı operasyonun arkasında durup mutlu ayrılmam için herhangi bir bedel talep etmeden operasyona alındım. Başka bir yerde olsaydı muhtemelen ikinci operasyon için çeşitli bahaneler sunulabilirdi. Tabi zaten başka yerde yaptırmazdım o ayrı çünkü her iki ekim esnasında da hassasiyet sebebiyle zorluklar yaşadım. Asmed'te ise anestezi doktorları, Dermatalog Saide hanım ve ekibi, bilgili ve eğitimli ekibi nedeniyle bu gibi durumları hızlıca aşabiliyorlar.

Normal de Koray hocayla başlamam lazım ama hayır :) En başta hasta koordinatörüm çok değerli Demet hanıma, Gizem hanıma, Koray hoca ve Dilek hocaya ayrıca isimlerini bilemediğim anastezi uzmanları, saç traşı, yıkama ve ekim sonrası pansumanı gerçekleştiren hanımefendilere özellikle biri elleri pamuk gibi, Hintel'e ve isimlerini sayamadığım tüm ekibe çok teşekkür ederim.

Son olarak Asmed'de ekim yaptırmayı düşünenlere bir bilgi vereyim cepte tutun. Öncelikle umarım konsültasyonunuzu Dilek Hanım yapar. Ekime uygun bulursa görüşlerine mutlaka muhalefet olmadan önem vermelisiniz. Çok keskin bir zekası var. Bir şekilde hasta koordinatörünüzün Demet hanım olmasını sağlayın, ben tanımıyorum ama diğer asistanlar mutlaka iyidirler ama Demet hanımın belirgin bir özelliği kesinlikle süreci unutmuyor. Problem yaşanması halinde konuyu Koray hoca ve Dilek hanıma süreci akıcı bir şekilde paylaştığı için sonuca hızlı ulaşabiliyorsunuz. Bir de bazen yaşanır ya call center lar da. Anlıyorum.. Mutlaka yardımcı olacağım size.. vs gibi Demet hanım hakikaten derdinizle dertleniyor. Benden fazla mutluydu bugün öyle diyim. Derler ya iç güzelliği yansır vs canlı örneği Demet hanımdır.  İkincisi eğer donör bölgeniz kısıtlı ise ne yapıp ne edip Gizem hanımın ekibinde operasyonun gerçekleşmesini sağlayın. Ben bilmiyorum ama memleketini falan öğrenin. ya da okulunu bir tanıdık bulun işte. :) Bir de şunu söyleyeyim operasyon öncesinde stres yaşıyorum. Kan akışı nedeniyle anestezi etkisi çabuk geçiyor ve ağrı hissediyorum. Allah bir ses tonu vermiş Gizem hanıma onu dinlerken ağrı sızı falan kalmıyor. 90 lı yıllar da çocukken ailesiyle uzun yol yolculuğu yapanlar bilir. Gece yarısı bazı radyolar da sesi huzur veren insanlar olurdu ne anlattığını bilmezdin ama dinlerdin öyle. Gizem hanım anlatsın dinle öyle anestezisiz girerim operasyona çok çok güven veriyor.

Yani olay böyle tekrar yazayım sürecin başından beri destek olan ilgilenen motive eden tüm arkadaşlara selamlar inşallah istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız. Normal de yazmak istemedim ama yaşadığım ilk olumsuz sonuçlanan operasyon neticesinde konuyu takip edip araştırma yapanların Asmed ile ilgili kötü algısının olmasını da istemedim.

Fotoğraf paylaşmadım talep olursa paylaşırım.
« Son Düzenleme: 27 Haziran 2025, 02:41:35 Gönderen: BOSS »

Başkent

• Full Member
Hocam güncel resim paylaşabilirmisin son durumu görelim bir yıl olmuş
  • Ekim Tarihi: 18.02.2025
  • Ekim Merkezi ismi Şahin ÇELİK Life Hair Ankara
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 32

Beyonder

• Hero Member
Merhabalar
Çoğunlukla okudum burayı birçok yoruma hakimim öncelikle. Sizde en çok dikkat ettiğim unsur bir konunun önem dozunu tam olarak ayarlamadığınız oldu. Bu sizi yorar, dökülmeyecek saç bile stresten etkilenir. Özellikle en başta iltihap olayları. Kendinizi salmanız gerekiyor diye düşünüyorum nacizane kendi fikrim.

Saçlarınızın açıklığını siz de kabul ediyorsunuz. Eldeki malzemeyle eminim ellerinden geleni yapmışlardır hocalar. Sizin ekim baya zor bir operasyon olduğu için 4-5 ay sonraki durumunuza göre doktorların gerçek başarısı ortaya çıkacaktır. Keşke şubattan sonra revizeden önce 1 görsel daha pyalşasadınız en son o zaman paylaşmışsınız. Şu an daha net yorumlar yapardım
Bu arada Asmed'i eleştiren bir yapım vardır bu arada. İyi ve kaliteli bir merkez ama fiyat-performans geride olduğunu düşündüğüm bir merkez. Bir şey o kadar pahalıysa sonuca daha dikkat ederim bakarım neden ne farkı var değiyor mu diye.  Yaz kampanyasından faydalanmak isteyen olursa bence kaçırmasın o fiyata değer bu ayrı bir konu.

Asmed'e gideceğim görüşmeye 1 hafta sonra. Sizden ediniğim tecrübeye göre kesinlikle Dilek hocayı pür dikkat dinleyip notlar almayı düşünüyorum. Birinci ekiminzi bence açıklık ve grefte göre başarısız değil zaten ikinci ekimi gerektiren bir yapınız var. Ön çizgi olayında haklısınız son dakika büyük bir uzmanın amatörce 5 saniye öylesin bir çizgi attığınızı söylemeniz gerçekten enterasan. Ama çevrenizdeki tepkilerin altı biraz boş saçınızın ince telli olduğuna bakmazlar saç ekimi deyince sırma saçlı peruk görüntüsü bekliyor herkes. Şu anlık durumda mecburen geride olmak zorundaydı bir miktar ama fazla olmamalı tabi.

Eminim ki kendinizi biraz rahat bırakmanız iyi durumları sağlayacaktır yeni yıla çok güzel saç modeliyle gireceğinize inanıyorum, hayırlı olsun takipteyim sizi de.
  • Yaşınız 30
Prozinc Plus

Violator

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
13 sayfayı baştan sona okudum. Maalesef ön çizgi konusunda çok yanlış düşünüyorsunuz. Mevzudaki açık alanın fazla olduğu bir kafa yapısında ön çizgiyi aşağıda tutmak intihar olurdu. Eldeki greft sayısından dolayı tepe bölgelere önlere yapıldığı kadar sık ekim yapılmıyor, 1-2 yıl sonra önler sık görünecek fakat tepe kısmı seyrek kalacaktı. Donör azaldığı için sonradan tepeye ekim yaptırmak istesenizde yapılamayacaktı. Ekim merkezi çizgi konusunda doğru olanı yapmış diye düşünüyorum. Genel ekim sonucunuz hakkında yorum yapmak için kan değerleriniz, takviyeleriniz vs. araştırmak lazım. Sadece ekim yaptırmak ile bitmiyor, etken çok fazla.
  • Yaşınız 36

ismael

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese Selamlar öncelikle sürecin başından beri destek olan motive eden bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Bugün ekimin üzerinden tam olarak 1 sene 7 gün geçti. Süreç için hasta koordinatörü Demet Hanım tüm sürecin başından beri inanılmaz bir destek verdi. Öyle ilgili öyle güzel bir insan ki, güven konusun da sizi teslim alabiliyor.

Bildiğiniz üzere operasyondan sonra çeşitli komplikasyonlar sebebiyle süreçten ve sonuçtan memnun kalamadım. Bazı arkadaşlar eleştirse de yaşayan biliyor malesef durumu, bu sebeple Demet hanımdan destek talep ettim. Kendisi güncel fotoğraflarımı isteyerek süreci Koray Hocayla görüştü ve beni davet ettiler. Koray Hoca çekilen fotoğraflardan sonra inceleme de bulunarak donör bölge de maksimum 1500 greft kadar alınabileceğini ve mutlu ayrılmam adına operasyon gerçekleştirebileceğini belirttiler. Buna ek olarak ben hiç talep etmediğim halde 1 sene sonrası içinde donör bölgesi yetersiz olduğu için vertex bölgesine sakaldan alım yapılarak ekim yapacaklarını belirttiler.

asmed artık sakaldan da alım mı yapıyor ?

Facebook Twitter Instagram