Gönderen Konu: Ahmet Tosun 4450 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 6121 defa)

Selkartal

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Ahmet Tosun 4450 greft saç ekimi
« Yanıtla #60 : 31 Ocak 2025, 01:45:28 »
Arkadaşım geçmiş olsun. Maalesef saç ekiminin %100 başarılı olacak diye bir garantisi yok.. İster asmed te ister tosun da ister ulusan da yaptır. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe ama hep bir umutla girdik bu işe..malesef  ekimciler operasyonun olumsuzluk kısmını hiç anlatmıyorlar Bence seneyi doldurduktan sonra ücret iadesi talep et. Tekrar ekime bulaşma. Ön taraf dolacak diye donör bölge  iyice açılmasın

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 31 Ocak 2025, 05:33:36 »
Arkadaşım geçmiş olsun. Maalesef saç ekiminin %100 başarılı olacak diye bir garantisi yok.. İster asmed te ister tosun da ister ulusan da yaptır. En iyisi hiç bulaşmamak bu işe ama hep bir umutla girdik bu işe..malesef  ekimciler operasyonun olumsuzluk kısmını hiç anlatmıyorlar Bence seneyi doldurduktan sonra ücret iadesi talep et. Tekrar ekime bulaşma. Ön taraf dolacak diye donör bölge  iyice açılmasın

Töbeler töbesi daha ekim falan yaptırmam asla senenin dolmasını bekliyorum

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 31 Ocak 2025, 05:40:20 »
Öncelikle geçmiş olsun. Üstatlar varken bana yazmak düşmez ama size tavsiyem Ahmet Hoca'dan kök hücre tedavisi istemeniz. Fiyatı biraz tuzlu olsa da sonucun istenilen seviyeye gelmemesinden ötürü kliniğin kök hücre için iyi bir indirim yapacağını düşünüyorum. 12. ayına kadar yeni bir ekim zaten yaptıramazsın. Şuanda ekilen greftleri kurtarmanın en iyi yolu da kök hücre tedavisidir. Bu tedaviyi araştırmanı ve hocandan talep etmeni tavsiye ederim. Bu kadar çok vitamin kullanımı da böbrek ve karaciğerde sorunlara neden olabilir, dikkat etmende fayda var. Saygılar.

Teşekkürler yorum için bu işe daha krş para harcamak istemiyorum 1-2 ay daha süre verdim ilaçlarıda azaltarak bırakacağım bu saatten sonra bu açıklığında kapancağını zaten sanmıyorum senenin dolmasını bekliyorum

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 31 Ocak 2025, 14:15:38 »
Hintel seninde değerli yorumlarını bekliyorum aslında en tepe bölgesiyle ilgili çok beklentim yoktu zaten ekimde ona göre yapıldı üst tarafım bi önceki resme göre bi tık hareketli tam kapanacağnı sanmıyrm ama sürecin bitmesine 6 bucuk aya yakın bi zaman var senin fikrin sence gelişim sağlarmı üst bölge birde minox gibi birşey kullanmak doğru olur mu ?

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 31 Ocak 2025, 15:55:11 »
8.aya kadar çıkış olur.12.ay tatmin etmezse sizi revize isteyin.

THEBİLD

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 01 Şubat 2025, 13:12:29 »
8.aya kadar çıkış olur.12.ay tatmin etmezse sizi revize isteyin.

Hocam yorum için teşekkürler dışardan aldığım tepkiler eş dost akraba ekim tutmamış yönünde eski halinden pek fark yok diyorlar 12 aylık süreç bitsin bakalım neler olacak umudum yok mecbur beklicem ama bir daha ekim kesinlikle yaptırmam.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 09 Şubat 2025, 11:00:49 »
İlk 4 -5 ay Xpecia hariç doğru düzgün bişey kullanmamissiniz . Finasteride alıp saçı korumalı veya minoxla çıkışları daha hızlandırmalıydınız bana göre. Ayrıca donör alan zayıf ,ekilecek alan geniş 2 ekime uygun bir saçınız var . Önce ön taraf ,2 .Ekim'de vertex olmalıydı  sonuç olarak bir ekim daha yapılsa bilemiyorum donör alan bunu kaldırabilir mi , birde saçlarınız zaten kaliteli değil çok tatmin edici bir sonuç beklememek gerek

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 09 Şubat 2025, 13:47:48 »
İlk 4 -5 ay Xpecia hariç doğru düzgün bişey kullanmamissiniz . Finasteride alıp saçı korumalı veya minoxla çıkışları daha hızlandırmalıydınız bana göre. Ayrıca donör alan zayıf ,ekilecek alan geniş 2 ekime uygun bir saçınız var . Önce ön taraf ,2 .Ekim'de vertex olmalıydı  sonuç olarak bir ekim daha yapılsa bilemiyorum donör alan bunu kaldırabilir mi , birde saçlarınız zaten kaliteli değil çok tatmin edici bir sonuç beklememek gerek
Maşallah ekenle alakalı hiç sorun yokta tüm suçu  ektirene atmışsın. Bu saydıkların minox ve fin başarıyı %5-10 etkilesin gerisi nerede görüntüde %90lık bir başarı görebiliyor musun?. Dostum sürecinle ilgili ben iyimserdim süreç ortalarına kadarda ama bu böyle devam ederse ya iade iste yada revizyon ekilenler %20 dahi tutmamış görünüyor. Hafif kararma hacimlenme de kendi saçlarından kaynaklı muhtemelen( aldığın takviyeler vs. ile) çok geçmiş olsun tekrardan.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 09 Şubat 2025, 13:54:08 »
Yapma ya bide yüzde 5-10 oran vermiş
FDA onaylı Finasteride nin etki oranı sana mı kaldı? Kafandaki DHT yi durdurup saçı koruyacak başka hiçbir çözüm mevcut değil , öyle yüzde 5 falan da değil etkisi . Aynı ekimci bir sürü ekimi başarılı yapitigina ve bu ekimide klasik kendi ekimleri gibi yaptigina göre buradaki değişen unsur ne ? Donör ve kişinin metobolizmasi ,birde finas kullanıp kullanmaması. Önce bilgilen sonra gel konuşalım

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #69 : 09 Şubat 2025, 13:56:47 »
Bu arada sana yüzde 90 diye garanti veren kim ?
Aynı ekimci aynı grup 4 hastayı ekse ,hepsinin sonucu birbirinden farklı olur . Çim değil bu toprakta yetişmiyor  ;) ;)

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 09 Şubat 2025, 19:43:10 »
Bana kalmadıda bu kadar rahatsız olduğuna göre sana kaldı sanırım cevap ver madem %lik karşılığı var mı? her neyse birader okuduğunu anlamada da sorun yaşıyorsun anladığım kadarıyla. 4 hastayı aynı ekimci ekse 4 farklı sonuç olur doğru %20 bile çıkmayan hastasının sonucu ekimcinin başarısızlığıdır, hastanın fin yada minox kullanmaması değil diyorum ben. Bu sonuç böyle kalırsa kusurlu ekim merkezidir nokta.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 09 Şubat 2025, 19:48:07 »
Bak yazdığımı tekrar oku kimin anlama sorunu var tekrar düşün . Tabiki ekim merkezinin de payı var , ama bu iki taraflı. Bazı saçları kim ekerse eksin sonuç iyi olmayabilir . Asmedin dahi böyle işleri var , mevzu burda kişinin donör kalitesi ve metabolizması olabiliyor .çok örnek mevcut

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 09 Şubat 2025, 19:54:07 »
Okumalık bir şey yok ki başka örneklerde sonuçlar iyi bunda kötü diye sorunlu ektiren diyorsun sen fark ne olabilir diyede ekliyorsun. Bana bilgilen diyorsun ya ''sen çok bilgilisinde'' yine bir iki ihtimalden bahsedeyim ben. Mesela alımı yaparken kökün bulunduğu şeffaf zar kısım zarar görmüş olabilir, ikincisi ekim alanında açılan kanal derinliği yeterli değil yada ekimci arkadaşlar olması gereken katmana kadar grefleti ekmemişte olabilir, bir diğeri ve sonuncusu greftler doğru saklanma koşulu sağlanmamış ve ya olmasından fazla süre dışarda kaldığından ölmüş olabilir. Ezcümle ekim merkezinin ekmeyi kabul ettiği hastasının sonucu %20 başarılı değilse asli kusurlu amasız, fakatsız ve bencesiz ekim merkezidir.

aragon006

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 09 Şubat 2025, 20:18:16 »
Bak arkadaş diyorum ki , ekim sonrası kendi saçının korunması için öncelikle finasteride kullanmalı, kullanmiyorsa bu onun tercihi ama bu büyük bir etken , redditte yabancı forumlara da bakabilirsin. Benim sana söylediğim şudur , bu ekim merkezi kendini kanıtlamış merkezlerden biri yaptığı ekim standart . Saydığın hataları yaptığına şahit oldun mu bu Ekim'de ? Hayır
Ee o zaman nedir bu , sadece varsayım. Kökün derinligini vs ayarlayabilecek kadar çok hasta görüyor yılların ekimcisi bu insanlar. Hata yapadabilirler bu ayrı konu . Ama bunu tespit için hasta ve uzman yanyana gelmeli incelenmeli . Bana göre hasta suclu sana gore ekimci .
Veya her ikiside  , bunu sadece uzamana gidip danışarak anlayacaktır. Ben kendi dusuncemi belirttim , hâla da arkasindayim

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 09 Şubat 2025, 20:29:50 »
Ekim merkezi kendini kanıtlamış doğru ama tek başarısız sonuç bu arkadaşın mı hayır her başarısız sonuç burda konu mu açıyor hayır. Mesele kendi saçı değil bu arada ekilenin çıkmaması %20 bile tutmamış. Tamam sen öyle düşünüp ona inan bende ekim merkezinin kabahatli olduğunu düşünüyoru. Süreç tamamlansın bakalım sonuç ne olacak merkez ne diyecek takipteyim konuyu sonra tekrar konuşuruz üzerine

Facebook Twitter Instagram