Gönderen Konu: Nekroz 11. Gün  (Okunma sayısı 11565 defa)

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nekroz 11. Gün
« Yanıtla #121 : 08 Ocak 2026, 03:02:23 »
Yani en başından beri arkadaşa destek oluyorum yardımcı olmaya çalışıyorum ama bana Ekim yapan kişiyi savunuyor merkez ismi vermiyor. Çok saçma bir durum. Mahkemeye vermeyi düşünüyor ama aynı zamanda Ekim yapan kişi iyi diyor anlam veremedim. Aslında cevap vermeyecektin ama dayanamadım son kez bir bilgilendirme yapayım Nekroz olan bölge ekilince çıkar. Ama o güvendiğin Ekimci kişi çok erken müdahale etti sana söyledim bekle biraz diye dinlemedin. Ve hala 3. Kez oraya güveneceğini söylüyorsun ve koruyorsun. 

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #122 : 08 Ocak 2026, 12:04:52 »
Korumuyorum mecburen yaptırıyorum

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #123 : 08 Ocak 2026, 18:34:19 »
Allah yardımcın olsun kendi bildiğin yoldan şaşma kardeş 😂

Celal200048

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #124 : 20 Ocak 2026, 21:25:15 »
Korumuyorum mecburen yaptırıyorum
Acele işe şeytan karışır bence araştırmacı kelin dediklerine kulak ver doku iyi ilesmeden ekim yapilmasi ne kadar mantıklı?
  • Ekim Tarihi: 06.09.2025
  • Ekim Merkezi ismi Muğla Büşra can hair transplant
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 25
  • Medikal Tedavi Oral Biotin, topikal finasterid minoxidil

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #125 : 21 Ocak 2026, 00:18:08 »
Anlamıyorsuniz çok kötü durumdaydim mecburen ektirdim

Aang

• Sr. Member
  • Daha güzel günlere.
« Yanıtla #126 : 21 Ocak 2026, 11:29:32 »
Dostum merhaba,

Konunu en başından beri tek tek okudum. Yaşadığın süreç sonrasında az da olsa psikolojini anlamaya çalıştım.

Bize söylemediğin herhangi bir durumdan kaynaklı, ekimi yapan kişiyi çok iyi tanıdığın " X " bir clinicte ekim yaptırmışsın. Bu clinic herhangi bir sebepten dolayı (kanal açarken yapılan bir hata olabilir, ekim yaparken yapılan enfeksiyonel bir durum olabilir veya senden kaynaklanan bir sebep olabilir) bir bölgende maalesef çok büyük olmayan bir nekroz oluşmuş. Bu durumu clinic veya her neresi ise bir şekilde müdahale ederek kurtarmaya çalışmış ama olmamış.

Sen sürecin sonrasında bu kısımda maalesef saç çıkış olmamış ve sen nedenini anlamadığım ama tahmin ettiğim üzere maddi durum sebebi ile tekrardan ücretsiz bir ameliyat teklifi aldın ve bu kısmı düzelttirmek için tekrardan masaya yatmışsın. Bu durumdan eminim ama ispatlayamam umarım sebebin bunun kadar geçerli bir sebeptir. Neyse ikinci bir seans yapılmış fakat burada maalesef o çok iyi tanıdığını söylediğin kişi yine çok başarılı bir işlem yapamamış ve bu kısımdaki nekrotik kısım iyileşmeden bir işlem yapmış ve yine başarısız olmuş. Seni bu kadar önemli bir konuda uyaran kişi/kişiler varken ne kadar çok kötü durumdasın da mecburen ektirmiş olabildiğini anlayamıyoruz. Bu konuda kusura bakma. Bizlere söylersen bir nevi empati yapabiliriz.

Bu çok iyi olarak tanıdığını söylediğin " X " clinickteki kişisini bu kadar korumuş olmasan, kendini korumuş olsan eminim bu kadar çok sorun yaşayıp bu kadar kötü duruma düşmezdiniz. Bununla birlikte eğer düzeltme için 3. bir seans için bu çok iyi tanıdığını söylediğiniz " X"  clinicteki kişisine tekrar güvenecekseniz ve bizlerin önerilerini bu kadar önemsemeyecekseniz burada paylaşım yapmanıza da gerek yoktur. O şahıs ile görüşebilirsiniz. Fakat buradan bir fikir alacaksanız mantıklı bir şekilde düşünüp ne yapılabilir olduğunu öğrenip buna göre sürecinizi yönetebilirsiniz.

Kripteks13

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #127 : 24 Ocak 2026, 00:32:48 »
Baştan sona tek tek okudum ama ne dediğin belli değil arastirmacikel arkadaş o kadar yardımcı olmuş sana başından o kadar şey geçmiş tenezzül edip ekim merkezinin ismini vermiyorsun. Mahkemeye verecem diyorsun bı de ekimci iyi diyorsun ne dediğin belli değil.

Araştırmacıkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #128 : 27 Ocak 2026, 16:41:57 »
Yani arkadaşlar dilimde tüy bitti anlatmaktan ama bildiğini okudu. sonunda beni anlayan birileri çıktı çok şükür

Soyle

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #129 : 27 Ocak 2026, 18:13:58 »
Daha önceki gönderimde Şişli Apex klinik olduğunu yazmıştım okunuyor sandım. 

Facebook Twitter Instagram