Gönderen Konu: HairOfDiyarbakır 4550 greft vertex hariç saç ekim operasyonu / yaş:30  (Okunma sayısı 6387 defa)

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilmiyorum dostum greftler namüsait durumlarda düştü elime fotoğraf çekemedim üçlü dörtlü evlat gibi canım sıkıldı epey. Umarım tekrarlamazda bir daha olursa bu sefer fotoğraf çekmeye çalışacam. Sağdaki açıklıkta madeni 50krş boyutunda uzaktan yakından sırıtıyor bildiğin onun dışında gidişattan memnunum orasıda dediğim gibi tüylenme var ama hiç yaşam belirtisi yok gibi ne uzuyor ne kalınlaşıyor ne bir kapatıcılık. Ekim alanına minoxil kullanıyorum o tüylenmede ondan oluyor greftler zarar gördü diye düşünmektende alıkoyamıyorum kendimi. Advanten krem kullanıyorum sen nasıl tedavi ettin sivilceni patlattıktan sonra? klinik ne önerdi? ne yaptın kan mı geldi sendede sadece. Yorumun içinde çok teşekkür ederim genelde sen yazıyorsun konuma varol

Noone35

• Full Member
Hocam en zor günleri atlatmışsın bundan sonra güzel günler artık :) saç kökü net olarak var orda bence, zamanla gelişecektir tabii ama insan düşünmeden de duramıyor maalesef.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam en zor günleri atlatmışsın bundan sonra güzel günler artık :) saç kökü net olarak var orda bence, zamanla gelişecektir tabii ama insan düşünmeden de duramıyor maalesef.
Öyle valla havadan nem kapabiliyorsun. İnş gelişir yorumun için teşekkür ederim dostum senin sürecinde gönlünce olur umarım.

Eminacil

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bilmiyorum dostum greftler namüsait durumlarda düştü elime fotoğraf çekemedim üçlü dörtlü evlat gibi canım sıkıldı epey. Umarım tekrarlamazda bir daha olursa bu sefer fotoğraf çekmeye çalışacam. Sağdaki açıklıkta madeni 50krş boyutunda uzaktan yakından sırıtıyor bildiğin onun dışında gidişattan memnunum orasıda dediğim gibi tüylenme var ama hiç yaşam belirtisi yok gibi ne uzuyor ne kalınlaşıyor ne bir kapatıcılık. Ekim alanına minoxil kullanıyorum o tüylenmede ondan oluyor greftler zarar gördü diye düşünmektende alıkoyamıyorum kendimi. Advanten krem kullanıyorum sen nasıl tedavi ettin sivilceni patlattıktan sonra? klinik ne önerdi? ne yaptın kan mı geldi sendede sadece. Yorumun içinde çok teşekkür ederim genelde sen yazıyorsun konuma varol
İnan hiç düşünmeden beyaz baş verdiği gibi patlattirdim başkasına orayı da dezenfekte ettim sadece çok büyük sorun teşkil ettiğini düşünmüyorum. Milletin kafasında beze çıkıyor o bile sorun olmuyor bunun da sorun olcagini sanmam

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Görüntü şuan iç açıcı değil bende. Beyaz başta vermemişti benim patlatınca kan dışında bir şeyde gelmedi ama dediğim gibi orası öyle vitaminsiz kalmış gibi köse kaldı sırıtıyor. Yakından bakınca tüylenme var ama minoxilin etkisi mi ekilen saçlar güçlenmeyi mi bekliyor travma sonrası onu anlamak güç. Umarım ekilen saçların biraz daha süreye ihtiyacı vardır yoksa oraya tekrar ekim gerekecek ve kısa vadede aynı süreci tekrar yaşamak istemiyorum. Yorumun için teşekkürler benzer durumu yaşayan ve süreci tamamlamış tedavi için krem vs önerisi olan varsa alırım arkadaşlar teşekkürler...

Durand

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
O aöıklık fotolarda o kadar da belli olmuyor. İnşallah daha fazla kapanır, erken daha

Emre34

• Jr. Member
  • **
    • https://plus.google.com/117106651488199208665
Senin ekimin benimkiyle hemen hemen aynı hocam..

Emre34

• Jr. Member
  • **
Vertex bile inceden kapanır olmuş

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
115inci günde dahi greft kayıpları yaşanabiliyor. Garip bir süreç bu saç ekim süreci, askeriye gibi mantık aramamak lazım.

Enes Ernim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
120inci gündeyim. Yorum ve önerilerinizi beklerim teşekkürler

Emre34

• Jr. Member
  • **
Şuan herşey normal bence daha erken 1-2 aha iyice sıklaşır..

keltosadayadayi

• Full Member
Hocam ben de 120 günü geçtim ama sizinki daha güzel iyi uzamış saçlar maşallah
  • Ekim Tarihi: 04.11.2024
  • Greft Miktarı 5500
  • Yaşınız 29

Mustypk34

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
120inci gündeyim. Yorum ve önerilerinizi beklerim teşekkürler
geçmiş olsun umarım istediğin saçlara kavuşursun, bu iş şans mı başka birşey mi anlamadım bende deli gibi şuan 3 haneli rakamlara ulaşmak istiyorum daha 83.gün oldu 😃 umarım sırma saçlarımız olur

stockton

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim öncesi üstten fotoğrafla kıyaslarsak gayet iyi kapatıcılık olmuş 4 ayda.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

Facebook Twitter Instagram