Merhaba arkadaşlar, ben de konumu açayım yavaştan.
Saç ekimi düşüncesi ben de uzun zamandır bir fikir olarak var olsa da, hem ön tarafta en azından şekil verebilecek kadar saçımın olması, hem de iş yoğunluğu gibi nedenlerle uzun zaman ciddi şekilde ilgilenmediğim bir konuydu. Fakat geçtiğimiz kasım ayında bir anda "bu işi artık yapmalıyım" fikri kafamda yer edindi ve forumda yaptığım araştırmalar sonucu Şahin Çelik - Lifehair'e ön görüşme için gitmeye karar verdim. Klinikte Ergin Bey'le yaptığımız görüşme sonucu kan testi yaptırdım ve vitamin eksikliği nedeniyle 2 ay kadar b ve d vitaminleri kullandıktan sonra gündüzü sevgililer günü, gecesi kandil olan mübarek bir günde saç ekimi operasyonu geçirmek üzere randevu aldım.

Operasyon öncesinde, sırasında ve sonrasında yaşananlara ilişkin bilgiler her konuda defalarca anlatıldığı için burada detay vermeye gerek görmüyorum. Ağrı eşiği yüksek birisi olarak anestezide çok fazla bir sıkıntı çekmedim, anestezi sonrasında ise zaten bir şey hissetmiyorsunuz artık. Yalnız bende sargıların alındığı ve ilk yıkamanın yapıldığı 3. günden sonra 4-5 gün çok feci, yanma şeklinde, uyutmayan ağrılar oldu. Öyle ki operasyonu yaptırdığıma neredeyse pişman olmuştum. Neyse ki bu ağrılar zamanla hafifledi ve yok oldu. Anladığım kadarıyla soğuk almayla alakası var. Çünkü okuduğum konuların çoğunluğunda bu derece şiddetli ağrılardan bahsedilmiyor. Bu yüzden soğuk almamaya dikkat edin operasyon sonrası.
Gelelim fotoğraflara. Öncelikle operasyon öncesi fotoğraflarla başlıyorum.
Genel bir görünüm fotoğrafı: (Açıkçası önden en azından şekil verecek kadar bir görüntü olduğu için saç ektirmenin faydalı olup olmayacağına yönelik şüphelerim de vardı. Fakat hem Ergin Bey, hem Şahin Bey operasyon sonrası daha iyi, daha mutlu edecek bir görüntüye ulaşacağım konusunda beni ikna ettiler.)
İkinci fotoğraf ise saç bozuldu, kel göründü fotosu. Burada saç ekiminin gerekli olduğu çok bariz ortada zaten.