Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik - 4350 Greft - 14.02.2025 - Yaş:41  (Okunma sayısı 492 defa)

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, ben de konumu açayım yavaştan.

Saç ekimi düşüncesi ben de uzun zamandır bir fikir olarak var olsa da, hem ön tarafta en azından şekil verebilecek kadar saçımın olması, hem de iş yoğunluğu gibi nedenlerle uzun zaman ciddi şekilde ilgilenmediğim bir konuydu. Fakat geçtiğimiz kasım ayında bir anda "bu işi artık yapmalıyım" fikri kafamda yer edindi ve forumda yaptığım araştırmalar sonucu Şahin Çelik - Lifehair'e ön görüşme için gitmeye karar verdim. Klinikte Ergin Bey'le yaptığımız görüşme sonucu kan testi yaptırdım ve vitamin eksikliği nedeniyle 2 ay kadar b ve d vitaminleri kullandıktan sonra gündüzü sevgililer günü, gecesi kandil olan mübarek bir günde saç ekimi operasyonu geçirmek üzere randevu aldım.  :D

Operasyon öncesinde, sırasında ve sonrasında yaşananlara ilişkin bilgiler her konuda defalarca anlatıldığı için burada detay vermeye gerek görmüyorum. Ağrı eşiği yüksek birisi olarak anestezide çok fazla bir sıkıntı çekmedim, anestezi sonrasında ise zaten bir şey hissetmiyorsunuz artık. Yalnız bende sargıların alındığı ve ilk yıkamanın yapıldığı 3. günden sonra 4-5 gün çok feci, yanma şeklinde, uyutmayan ağrılar oldu. Öyle ki operasyonu yaptırdığıma neredeyse pişman olmuştum. Neyse ki bu ağrılar zamanla hafifledi ve yok oldu. Anladığım kadarıyla soğuk almayla alakası var. Çünkü okuduğum konuların çoğunluğunda bu derece şiddetli ağrılardan bahsedilmiyor. Bu yüzden soğuk almamaya dikkat edin operasyon sonrası.

Gelelim fotoğraflara. Öncelikle operasyon öncesi fotoğraflarla başlıyorum.

Genel bir görünüm fotoğrafı: (Açıkçası önden en azından şekil verecek kadar bir görüntü olduğu için saç ektirmenin faydalı olup olmayacağına yönelik şüphelerim de vardı. Fakat hem Ergin Bey, hem Şahin Bey operasyon sonrası daha iyi, daha mutlu edecek bir görüntüye ulaşacağım konusunda beni ikna ettiler.)

İkinci fotoğraf ise saç bozuldu, kel göründü fotosu. Burada saç ekiminin gerekli olduğu çok bariz ortada zaten.

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: LifeHair Şahin Çelik - 4350 Greft - 14.02.2025 - Yaş:41
« Yanıtla #1 : 03 Mart 2025, 21:45:17 »
Operasyonun hemen öncesi ve sonrasından fotoğraflar:

Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 03 Mart 2025, 21:50:06 »
3. gün, ilk yıkama sonrası, 1 hafta ve 12. gün kabuk dökümü sonrası fotoğrafları:

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 03 Mart 2025, 21:56:19 »
bu yaşa kadar iyi dayanmış saçlar tam zamanında ektirmişsiniz umarım en güzel şekilde neticelenir ekiminiz.
kabuk dökümü sonrası görüntü ise gayet güzel .

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2025, 22:00:24 »
Ve son olarak dün çektiğim, 16 gün fotoğrafı.

Geldiğimiz durumda merkez tarafından verilen spreyi sabah 5, akşam 5 fıs şeklinde kullanıyorum. Bu akşamki kullanım sonucunda 20-30'a yakın saç olduğunu gördüm elimde. Şok dökülme başlamış diyebiliriz yani. Fakat Ergin Bey 50 ve fazlası dökülmeler sonrasında sert masajlara başlanması gerektiğini söylediği için şimdilik bir değişiklik yapmıyorum rutinimde.

Bunun dışında merkez tarafından verilen Evocapil multivitamin tableti sabah akşam kullanmaya devam ediyorum. Akşamları bir de bebe aspirini alıyorum. 1. ayın sonuna kadar da yine merkezin verdiği setteki şampuanı kullanmaya devam edeceğim, arkasından Prozinc Plus'a geçiş yapacağım. Bunlar dışında belki bir de D vitamini kullanırım fakat onun dışında minoxidil, finasteride gibi destekleyicileri kullanmayı düşünmüyorum. Zaten dökülmeden önce de mükemmel şekil alan, ahenkle dans eden saçlarım yoktu  :D Eski halimden daha iyi olsun, daha sık görünsün benim için yeter, zaten kısa kullanmaya da devam edeceğim.

Şimdilik bu kadar, süreç ilerledikçe güncelleme yapmaya devam edeceğim. Yorumlarınızı eksik etmezseniz sevinirim.

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 03 Mart 2025, 22:05:52 »
bu yaşa kadar iyi dayanmış saçlar tam zamanında ektirmişsiniz umarım en güzel şekilde neticelenir ekiminiz.
kabuk dökümü sonrası görüntü ise gayet güzel .

Teşekkür ederim hocam, inşallah güzel neticelenir.

Dediğiniz gibi en azından ön kısımda şekil verecek, traş sonrası 1 hafta, 10 gün iyi bir görüntü verecek kadar bir saç olduğu için uzun bir süre acaba ektirmeye gerek yok mu diye düşünmedim de değil. Ama daha iyisi mümkünken, neden denemeyelim? :)

Bir de ekim öncesi donör fotoğrafı atayım. Ekim sonrası içinse hala tatmin edici netlikte bir donör fotoğrafı çekemedim, sonra paylaşırım inşallah.

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 03 Mart 2025, 22:22:06 »
Hocam hayırlı olsun.
Bende 14 şubatta Asuman hair’de 4300 greftlik Ekim yaptırdım.
Açıklığımız ve Ekim sayımız aynı.
Bende minox ve finansterid kullanmıyorum.
Yaşımız da birbirine yakın.

Ekim planlaması, sıklık ve kabuk dökümü sonrası görüntü sağlıklı ve güzel.
Birlikte yürüyelim bakalım, nasıl sonuca varacağız. Senden ricam 6. Aya kadar en azından paylaşımlara devam etmen.
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 03 Mart 2025, 22:29:08 »
Hocam hayırlı olsun.
Bende 14 şubatta Asuman hair’de 4300 greftlik Ekim yaptırdım.
Açıklığımız ve Ekim sayımız aynı.
Bende minox ve finansterid kullanmıyorum.
Yaşımız da birbirine yakın.

Ekim planlaması, sıklık ve kabuk dökümü sonrası görüntü sağlıklı ve güzel.
Birlikte yürüyelim bakalım, nasıl sonuca varacağız. Senden ricam 6. Aya kadar en azından paylaşımlara devam etmen.

Teşekkürler hocam, evet, ben de sizin konunuza yorum yapmıştım zaten, aynı gün, benzer bölge ve benzer sayı greft ile ekim yaptırmışız diye. Sizin konunuz da benim takip listemde bu benzerlikler dolayısıyla en ön sırada.

Devamlılık konusunda şüpheniz olmasın, düzenli güncelleme yapmaya devam edeceğim Allah izin verirse. Umarım süreç ikimiz açısından da güzel neticelenir. Takibe devam.

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2025, 20:44:12 »
Bugün tam 3 hafta oldu. Şok dökülme yavaştan başladı, her sprey kullanımı sonrası 30-40 arası kıl görüyorum ellerimde ama 2 katı kadar olmasını bekleyeceğim masajlara başlamak için.

Ayrıca donör alanın da net bir fotoğrafını aldım, yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Görüntü normal midir?

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 07 Mart 2025, 22:39:11 »
Bugün tam 3 hafta oldu. Şok dökülme yavaştan başladı, her sprey kullanımı sonrası 30-40 arası kıl görüyorum ellerimde ama 2 katı kadar olmasını bekleyeceğim masajlara başlamak için.

Ayrıca donör alanın da net bir fotoğrafını aldım, yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Görüntü normal midir?
Dostum, bende şok dökülme 12. Gün hafif başladı, şimdi 21. Gün baya arttı. Ancak ben sert yıkıma yapıyorum.
Senin merkez ne dedi, sert yıkama konusunda
  • Ekim Tarihi: 14 Şubat 2025
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair
  • Greft Miktarı 4300
  • Yaşınız 37

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 07 Mart 2025, 22:51:04 »
Dostum, bende şok dökülme 12. Gün hafif başladı, şimdi 21. Gün baya arttı. Ancak ben sert yıkıma yapıyorum.
Senin merkez ne dedi, sert yıkama konusunda

Dostum bizimkiler yıkamayla ilgili bir şey demedi, sadece dökülen saç sayısı bariz bir şekilde artınca masajlara başlanacağını söylediler. Sert yıkamayı da sorayım olmadı.

Ben de 1 hafta önceki resimle kıyasladığımda açılmanın epey olduğunu görüyorum. Daha bu hafif başlamış haliyse asıl şok geldiğinde nasıl olacak merak ediyorum.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2025, 18:54:33 »
Hayırlı olsun saç ekimin, inşallah gönlünden geçen saçlara kavuşursun. Bende kabuk alımın dan sonra ki hafta sert yıkama yapmaya başlamıştım parmak uçlarıyla %90 dökülmüştü şok dökülmeyle şuan yavaş yavaş tüylenmeler başladı benimde 84.gündeyim

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 09 Mart 2025, 19:36:23 »
Hayırlı olsun saç ekimin, inşallah gönlünden geçen saçlara kavuşursun. Bende kabuk alımın dan sonra ki hafta sert yıkama yapmaya başlamıştım parmak uçlarıyla %90 dökülmüştü şok dökülmeyle şuan yavaş yavaş tüylenmeler başladı benimde 84.gündeyim

Sağ olun hocam, dün sizin konunuza bakmıştım, sıkıntılı sürecin çoğunu geçmişsiniz, bundan sonra hasadını alma vakti :) Biz de o günlere hayırlısıyla gelebilsek.

Mustypk34

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 09 Mart 2025, 20:04:18 »
Sağ olun hocam, dün sizin konunuza bakmıştım, sıkıntılı sürecin çoğunu geçmişsiniz, bundan sonra hasadını alma vakti :) Biz de o günlere hayırlısıyla gelebilsek.
rica ederim abi sende sağol, zaman hızlı geçiyor yeter ki sağlıklı güzel sık saçlara kavuşalım günler hızlı geçiyor zaten 😊 dün ilk prp yi yaptırdım klinik 3 seans hediye etmişti bakalım umarım onlarda güzel etki eder sonuçlara

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 09 Mart 2025, 20:07:44 »
rica ederim abi sende sağol, zaman hızlı geçiyor yeter ki sağlıklı güzel sık saçlara kavuşalım günler hızlı geçiyor zaten 😊 dün ilk prp yi yaptırdım klinik 3 seans hediye etmişti bakalım umarım onlarda güzel etki eder sonuçlara

Genel görüş faydalı oluyor gibi, para verip yaptırsak neyse de pakete dahil olunca iyi oluyor. Ben de bu hafta sonu ikinci prp'yi yaptıracağım. Yorumun için teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram