Gönderen Konu: LifeHair Şahin Çelik - 4600 Greft - Yaş 37 - 27.02.2025 Saç Ekimi  (Okunma sayısı 771 defa)

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar,
Uzunca bir ararştırma ve karar verme aşamasından sonra saç ekimi için Şahin ÇELİK LifeHair Ekim merkezini tercih ettim. Ekim öncesi, ekim günü ve sonrası için kendilerinden çok memnunum. Ekim le ilgili olarak söyleyebileceğim ağrısız ve acısız olması ekim sonrasıda ağrı hiç olmadı desem abartmış olmam. Ön çizgi, ekim bölgeleri ve kanal açma işlemi Şahin Hoca tarafında yapıldı. 4600 greft 2'li ve 3'lü olarak işlem yapıldı. Donör bölgesi saç kalınlığı 39-44-49 olarak ölçüldü. İlk yıkama 3. Gün ekim merkezinde Ergin bey tarafından gayet bilgilendirici bir şekilde yapıldı ve süreçle ilgili bilgi verildi.
Şuan için kullandığım ürünler merkezin vermiş olduğu losyon ve şampuan, ayrıca Ergin beyin tavsiyesiyle D vitamini almam ve argan yağı kullanıcam ileriki süreçte. Süreçle ilgili elimden geldiğince buraya fotoğraf atarak sizlerinde görüşünü almak ve takip eden arkadaşların bilgisi olması için forma katkı yapmaya çalışacağım.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim yapılan ilk gün,

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ön çizgi ve ekim alanının belirlenmesi.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
3. Gün ilk yıkama sonrası ekim ve donör bölgesi.

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun, benden 2 hafta sonra aynı merkezde yaptırmışsınız. Ekim güzel gözüküyor. Takip edelim.

Bende ilk yıkama sonrası 4-5 gün yanma şeklinde sürekli devam eden ağrılar oldu, özellikle donör bölgesinde. İnşallah sizde olmaz. Olursa ağrı kesici ve sıcak havlu kompresi rahatlatıyor bir nebze. Ayrıca bepanthol krem de işe yarıyor. Bilginiz olsun.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim, şuan için yanma ve ağrı yok, son resimdede görüldüğü gibi ödem var biraz, sizin içinde güzel sonuçlar olur inşallah.

stockton

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim, şuan için yanma ve ağrı yok, son resimdede görüldüğü gibi ödem var biraz, sizin içinde güzel sonuçlar olur inşallah.

İnşallah sağ olun.

Ödem olmazsa olmazı zaten. Onun için de ananas/ananas suyu önerebilirim. Kız arkadaşlardan biri önermişti ödem atıcı diye, gerçekten işe yaradı. Forumdaki resimlerle kıyasladığımda bende ödem gözükmedi bile diyebilirim.
Ekim Tarihi: 14.02.2025
Ekim Merkezi: Life Hair - Şahin Çelik
Greft Miktarı: 4350

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=37878.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız gayet güzel ön çizgi tasarımı kafa yapınıza ve referans noktalarına göre planlsnmış sıklıkta gayet güzel sağlıklı güzel bir saç ekimi olmuş umarım güzel bir sonuç olursun hayırlı olsun kardeşim

Global Moderator

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun saç ekiminiz planlamanız gayet güzel ön çizgi tasarımı kafa yapınıza ve referans noktalarına göre planlsnmış sıklıkta gayet güzel sağlıklı güzel bir saç ekimi olmuş umarım güzel bir sonuç olursun hayırlı olsun kardeşim

Teşekkürler Hintell kardeşim. Zaman ne gösterecek görücez. Değerli görüşlerin için ayrıca sağolasın. 10. gün tekrar fotoğraf atıcam.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, ekim yapılan bölgede sivilce gibi birşeyler çıktı ve ilk resimde görünüyor, klinikle irtibata geçtim ve çıkan bölgeye rif damlatmamı ve stafine  500 mg 3x1  kullanmam tavsiye edildi. Böyle birşeyle karşılaşan var mı ? Sonucu nasıl etkiler aklıma takılıyor.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
7. Gün ( 2 gün rif uygulandığı için yıkama yapılmadı)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Sivilce olabiliyor bazen bundan sonra zaten gerekeni herkes söylemiş son resimde gayet sağlıklı ve güzel devam ediyor saç ekimin dostum inşallah güzel bir saç ekimi süreci ve sonucu olacak
Global Moderator

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sivilce olabiliyor bazen bundan sonra zaten gerekeni herkes söylemiş son resimde gayet sağlıklı ve güzel devam ediyor saç ekimin dostum inşallah güzel bir saç ekimi süreci ve sonucu olacak

İyi dileklerin için teşekkürler Hintell kardeşim, ama süreç gerçekten zormuş. Kabuk dökümünü sağlıklı bir şekilde olsa diye bekliyorum.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ekim işleminin 13 günü, ve 10. Yıkamada kabuk dökümü kendim yaptım. Biraz uğraştırdı ama yumuşadıkça döküldü.
5 gün sonra serum spreye başlıyorum.(klinik vermişti)
5 gün sonra donör bölgesi için sarı kantoron yağı ile masaj.
D vitamini, Aspirine devam.

Vedo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kabuk dökümü sonrası ön çizgi

Facebook Twitter Instagram