3.Ay Güncellemesi yapıyorum
Ekimden sonra 93.günümdeyim kararmalar ve çıkışlar iyice arttı hâlâ çıkmamış saç kökleri fazlasıyla var her gün yenileri büyüyor ama farkediliyor bu etrafımdaki herkes bayağı karardığını saçların oluştuğunu söylüyor umarım aynı hızla devam eder. Bu aydan sonra atakların artmasını bekliyorum.
Rutinim
finasterid 1 1.25 mg, kerozan tablet xpecia muadili eskiden elimde kalmıştı bitene kadar devam ediyorum,ekim bölgesine evocapil sprey günde 2 defa. donör alana minoxil hızlı toparlaması için donörde iz kalmadı gayet iyi diyebilirim. Ve 2.5mg biotin
Saç işinin sadece ekimle olmadığını bildiğim için desteklerini fazlasıyla alıyorum günlük 10 15 dakika masaj yapmayı ihmal etmiyorum ekim bölgesinde kızarıklık masajda artarak devam ediyor daha iyi olduğunu düşünüyorum kanlanma oluşuyor.
Normalde 120.günde 4.ay güncellemesi yapacaktım ama takip edenler için ay ay devam edeceğim sonlanana kadar. Sürekli sorular sorarak insanları ve formu bunaltmamaya çalışıyorum yorumlarınızı bekliyorum:)