Gönderen Konu: Medeks/5200 greft/09.11.2024/Yaş 25  (Okunma sayısı 9580 defa)

Beyonder

• Hero Member
Ynt: Medeks/5200 greft/09.11.2024/Yaş 25
« Yanıtla #60 : 18 Haziran 2025, 18:19:21 »
Sağolun hocam şampuan olarak sebamed kafeinli dökülme karşıtı şampuanı kullanıyorum ama kombinleyerek. kurutuyor günlük de çünkü haftada 2 gün kenozal kullanıyorum günlük yıkama yapacaksam da dalin ile zarar vermemesi için kombinliyorum ama genel şampuanım sebadem.

Sebamed e zamanında iyi dediler aldım 2 kutu bitirdim ciltte hassasiyet yaratıyor fazlaca kızartıyordu o kafeinlisi ben pek beğenmedim açıkçası onu sizin de Alpecin'e geçmenizi öneriririm kafein olarak. Konazol şampuan haftada 2 gün yeterli. Tüm forumun bağımlısı olduğu Prozinc plus'a da bakın bi:)

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #61 : 15 Ağustos 2025, 12:17:21 »
9.Ay güncellemesi yapıyorum 1 aylık boşluk bıraktık foruma malum yaz geldi eskisi gibi aktif olunmuyor. Saçlar artık iyice uzadı alnımı kapatıyor iyiki ektirmişim diyorum resmen hayat standartımı değiştirdi. saç ektirmeyi düşünen arkadaşlar hiç düşünmesin diyebilirim gerçekten iyi bir yerde ekilen saç ve iyi bir bakım ile insanı mutlu ediyor.
9. Ay 1.seans için sonuç gayet güzel bence %80 %90 lık bir sıklık oldu diyebilirim bazı yerler seyrek kaldı ama kapatıcılık oranı çok yüksek ve 2.seans ekim ile rahatlıkla sıklık olacağından şüphem yok diyebilirim saçın sağ tarafı sola göre çok daha hızlı uzayıp tam kapatıcılık sağladı ama sol taraf biraz geriden geliyor sıklık da aynı şekilde fotoğraflarda da belli oluyor zaten.
Fotoğrafları yüksek ışıkta çektim net belli olması için yıkadıktan sonra sadece kuruladım fön vs çekmedim, fönlendikten sonra hiç açıklık kalmadığını belirtebilirim çok rahat her türlü şekli alıyor. önler dalgalı kıvırcık gibi uzuyor ama kendi saçım düzdü, sanırım önlerde 2li 3 lü greftlerin fazlalığından böyle bu hoşuma gidiyor ama daha doğal oluyor fön ile de düzeliyor zaten.
Tek sorun alım yapılan yerde eğer sıfırlarsam yanları beyaz iz gibi çıkıyor, yani bu mikromotor ile alındığı için mi yoksa ekimin kaderi mi bilmiyorum bu konuda sizin yorumlarınızı merak ediyorum. hafif uzadığında belli olmuyor ama sıfırladığım zaman belli oluyor uzun ve traşlı halini fotoğraflara atıyorum.
9.ay olarak yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ben şu ana kadar memnunum biraz daha sık olabilir miydi evet.ama 1.seansta da olabilecek en iyi sonuç diyebilirim ki daha 12 15.aya ulaşmadık bile yorumları size bırakıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 15 Ağustos 2025, 16:35:12 »
Güzel günlerde tara seni mutlu görmek ne güzel
Global Moderator

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #63 : 15 Ağustos 2025, 17:46:09 »
Medeks Saç Ekimi Merkezi gerçekten çok başarılı bir klinik. Özellikle geniş açıklıklarda çok iyi sonuçlar elde ediyorlar, ama dar alanlarda da son derece sık ve kaliteli ekim örnekleri mevcut. Genel olarak güvenilir ve başarılı bir merkez.

Görüyorum ki size de iki saç ekimi operasyonu planlamışlar. İlk operasyon gerçekten harika bir şekilde kapanmış. İkincisi ise tepe bölgesi olacak ki, bu bölge genelde daha zorlayıcıdır. Ancak Med-X’in tepe bölgesinde de çok başarılı sonuçlar elde ettiğine defalarca şahit oldum.

Saç ekim ekibini beğenmenize sevindim. Dolmaya başlaması da ayrıca mutlu edici. Saçlarınızı güzel günlerde, keyifle taramanız dileğiyle.

Ercan1907

• Hero Member
« Yanıtla #64 : 15 Ağustos 2025, 21:23:36 »
Yaparsa Medeks yapar ne diyim çok iyi 2. Seansla da tepeyi kapattinmi tamamdır

Sinsinati

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 16 Ağustos 2025, 17:06:43 »
Medeks gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmış. Alan çok geniş, donör kısıtlı ve ekim öncesi dökülmen de agresifti. Açık konuşmak gerekirse bu tarz vakalarda birçok ekim merkezi risk almak istemez, ekim yapmaya cesaret edemez. Ama buna rağmen bu kadar güzel bir sonuç almak Medeks’in ne kadar tecrübeli ve güvenilir bir ekip olduğunu bir kez daha gösterdi.

Üstelik senin de sonuçtan mutlu olduğunu belirtmen ayrı bir güzellik. Bu hem kliniğin başarısını hem de sürecin ne kadar doğru yönetildiğini ortaya koyuyor. Gerçekten takdiri hak eden bir sonuç olmuş, maşallah.

Yaparsa medeks yapar normal de abartı bir söz derdim ama o kadar çok şaşırtılarki başarıları ile evet yaparsa medeks yapar… hakkıdır

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #66 : 23 Ağustos 2025, 12:44:56 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim tabiki medeksi seçmemdeki ana etken geniş açıklıklarda iyi olmasıydı onların etkisi çok büyük ve bende bu saçı fazlasıyla destekledim finasterid vitamin hapları son 1 aydır da xpecia bir çok destek alıyorum. bence 10/8 gibi şu an da hala seyreklikler mevcut ama norwood 6/7 den buraya gelmesi bile benim açımdan harika yani doğal ve güzel oldu diyebilirim,12.aya kadar uzayıp gelişecek diyebilirim alnımı kapatacak kadar uzadılar zaten saçlar kendi saçlarımın ince olması ve ekim sırasında da önlere güçlü kökler arkalara doğru güçsüz kökler ekildi demişlerdi, arkaya doğru zayıflamasından anlayabiliyorum bunu ve 2.seans için sağlam bir donör olduğunu düşünüyorum ve sakallarımda gayet güçlü onları da kullanmayı düşünüyorum, donör hala alınmamış gibi sadece tek sorum sıfırladığım zaman beyaz iz çıkıyor bu fue tekniğinden dolayı mı yoksa alımla ilgili mi bilmiyorum ince telli saçlarda genelde görüyorum bunu ama bazı merkezler de bu sorun yok gibi gözüküyor yorumlarınızı bu konuda bekliyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 25 Ağustos 2025, 12:27:26 »
Yorumlarınız için teşekkür ederim tabiki medeksi seçmemdeki ana etken geniş açıklıklarda iyi olmasıydı onların etkisi çok büyük ve bende bu saçı fazlasıyla destekledim finasterid vitamin hapları son 1 aydır da xpecia bir çok destek alıyorum. bence 10/8 gibi şu an da hala seyreklikler mevcut ama norwood 6/7 den buraya gelmesi bile benim açımdan harika yani doğal ve güzel oldu diyebilirim,12.aya kadar uzayıp gelişecek diyebilirim alnımı kapatacak kadar uzadılar zaten saçlar kendi saçlarımın ince olması ve ekim sırasında da önlere güçlü kökler arkalara doğru güçsüz kökler ekildi demişlerdi, arkaya doğru zayıflamasından anlayabiliyorum bunu ve 2.seans için sağlam bir donör olduğunu düşünüyorum ve sakallarımda gayet güçlü onları da kullanmayı düşünüyorum, donör hala alınmamış gibi sadece tek sorum sıfırladığım zaman beyaz iz çıkıyor bu fue tekniğinden dolayı mı yoksa alımla ilgili mi bilmiyorum ince telli saçlarda genelde görüyorum bunu ama bazı merkezler de bu sorun yok gibi gözüküyor yorumlarınızı bu konuda bekliyorum.

Sıfırladığında gördüğün beyaz iz konusuna gelirsek: Bu genellikle FUE alımlarında görülebilen “white dot” dediğimiz küçük izlerden kaynaklanıyor. İyi bir mikromotor kullanımı ve dengeli alım yapıldığında minimuma indirilebiliyor ama tamamen izsiz bir alım maalesef pek mümkün olmuyor, özellikle ince telli saçlarda bu durum daha belirgin görünebiliyor. Bazı merkezlerde farkın daha az olmasının sebebi, alım tekniğinin ve kullanılan punch çapının farklılığı olabilir.
Global Moderator

Arda kohen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 25 Ağustos 2025, 12:30:03 »

Genel olarak saç ekim sürecin çok başarılı görünüyor, açık alan için ikinci ekimde donör+ sakal kombinasyonuyla çok daha tatmin edici bir sonuç elde edebilirsin. 👏

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #69 : 27 Ağustos 2025, 11:53:31 »
Sıfırladığında gördüğün beyaz iz konusuna gelirsek: Bu genellikle FUE alımlarında görülebilen “white dot” dediğimiz küçük izlerden kaynaklanıyor. İyi bir mikromotor kullanımı ve dengeli alım yapıldığında minimuma indirilebiliyor ama tamamen izsiz bir alım maalesef pek mümkün olmuyor, özellikle ince telli saçlarda bu durum daha belirgin görünebiliyor. Bazı merkezlerde farkın daha az olmasının sebebi, alım tekniğinin ve kullanılan punch çapının farklılığı olabilir.
Hocam aynı şeyleri düşünüyorum bende peki ekimimde olan normal mi sizce yani ince tel fue tekniği o beyazlıklar? yoksa daha iyi bir merkezde veya daha düzgün bir alımda olmama ihtimali daha yüksek miydi medeks ekimleri ve sonuçları çok güzel ama bu konuda biraz zayıf gibi görünüyor bazı merkezlerde ciddi anlamda donör bölge sonuçları daha güzel çünkü ama ince tel saçlarda yüksek greft çalışmalarında en iyi merkezlerde bile bu olayı görebiliyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Arda kohen

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 28 Ağustos 2025, 14:40:31 »
Hocam aynı şeyleri düşünüyorum bende peki ekimimde olan normal mi sizce yani ince tel fue tekniği o beyazlıklar? yoksa daha iyi bir merkezde veya daha düzgün bir alımda olmama ihtimali daha yüksek miydi medeks ekimleri ve sonuçları çok güzel ama bu konuda biraz zayıf gibi görünüyor bazı merkezlerde ciddi anlamda donör bölge sonuçları daha güzel çünkü ama ince tel saçlarda yüksek greft çalışmalarında en iyi merkezlerde bile bu olayı görebiliyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bu donörden bu greftleri kim alırsa alsın izler mutlaka olur. Daha küçük punch uçlarıyla manuel alım tercih edilirse izler daha az fark edilir. Donör çok sık ise izler yine vardır ama yoğunluk sayesinde göze batmaz. Kısacası bu donör için yapılan alım gayet normal, merkez açısından da olağan bir durum.

hammut

• Sr. Member
« Yanıtla #71 : 09 Ekim 2025, 12:37:29 »
Evet arkadaslar gerekenleri söylemiş ilk seansta seni bu hale Getiren merkezi Burakip başka arayisa girmek intihar olur olmazi oldurmus medeks

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #72 : 09 Kasım 2025, 15:28:20 »
Herkese merhaba, tam 12 ayımı doldurdum.
Ay ay fotoğraf paylaşmaya çalıştım; bugün de 12. ay güncellemesini bırakıyorum. Artık saçlar tam formuna kavuştu diyebilirim. Ara ara kestiriyorum, uzatmayı seviyorum ama birkaç kez kısalttığım dönemler de oldu. Şu anki görünüm bu şekilde.

İlk seans için genel olarak memnunum. Elbette daha da iyi olabilirdi ama kendime yüzde 80 diyorum. Bir miktar seyreklik var fakat eski halime kıyasla çok daha mutluyum. Zaten önümüzde bir de 2. seans var; sıkılaştırma ve arka tarafın kapatılması planım duruyor. Bu sene önlerdeki saçların tadını çıkaracağım, ikinci seansı Ekim ya da Kasım gibi düşünüyorum.

Arka kısım tamamen boş olduğu için kapatıcı (topik) kullanıyorum. Kısa tuttuğumda çok belli olmuyor ama uzun haliyle biraz seçiliyor. O yüzden ikinci seansa kadar idare ediyorum. Hatta ara ara “Lokal protez mi denesem?” diye düşünmüyor değilim; bu konuda önerilerinizi açığım.
Tabii ki ekim yapılacak, o kesin.

Finasterid kullanımına devam ediyorum. Ciddi bir yan etki yaşamadım ama hiç yok da değil. Libido olarak eskiye göre biraz düşüş var fakat takviyelerle kontrol edilebilir düzeyde. Saça etkisi ise net şekilde var. Saçı ince ve zayıf olan herkesin kullanması gerektiğini düşünüyorum.

Xpecia da kullanıyorum ancak eskisi kadar düzenli değilim; aklıma geldikçe alıyorum. Bir süre sonra insan ister istemez sıkılıyor ama dökülme yaşamıyorum.

Ekimle ilgili tek moral bozan nokta, donör alım bölgesini sıfırladığım da beyaz izler belli oluyor belki yakından belli oluyordur ama bu biraz sinir bozucu uzun ve sıfırlanmış halini atacağım buraya saç kesimine dikkat etmeyin arka kısmı kapatıcı ile kapattığım için saç kesimi tam oturuyor. Ama o izler pek geçmiyor yani 2.seans yapıldıktan sonra çok daha kötü olabilir mi o şüphelendirici bu konuda da yorumlarımızın bekliyorum. konuda da yorumlarınızı merak ediyorum.

Özetle:
Seyreklikler olsa bile sonuçtan memnunum. Şu an saçları dağınık, hafif dalgalı şekilde kullanıyorum. Fotoğrafları yüksek ışıkta çektim; normalde sadece yıkayıp kurutup taradığımda o seyreklikler çok az görünüyor belli olmuyor bile.

Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi beklerim.

ogcogen1

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #73 : 09 Kasım 2025, 15:31:15 »
Devam fotoğrafları donör kısım uzun ve sıfırlanmış hali.

Xserez

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 11 Kasım 2025, 09:06:20 »
Medeks farkini ortaya koymus farki farketmemek mumkun deil

Facebook Twitter Instagram