Selamlar,
13 Mayıs 2025 tarihinde History Clinic’teki saç ekimimin 6’ıncı ayını doldurdum. 6’ıncı aydaki fotoğrafları ve saç ektirmek isteyenler için de samimi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Kader ortaklarım, öncelikli olarak saç ektirdiğim için pişman olmadığımı dile getirmiş olayım. Çevremdeki insanların yorumlarını her ne kadar takmıyorum desem de olumlu yorumları beni motive ediyor

Eğer yeterli donörünüz varsa ve sabırlı biriyseniz saç ektirmek için kurumlarla görüşmenizi kendi düşüncemle öneririm. Neden sabır? Tüm blog yazılarımdan da göreceğiniz üzere, sabırla ilk gün 8-10 saat gözüm açık operasyonun bitişini ve 6 aydır da saçlarımın çıkışınıı bekledim. Sporuma ara vermek zorunda kaldım, yediklerime çok daha önem verdim (devam da ediyorum) sürekli kan testleri yaptırdım ve eksiklerim için destekleyici vitaminler aldım. Bunları yapmayanlar da oluyor ama vereceğiniz emek (şayet ekim düşünüyorsanız) çok büyük ve bu emeğinizi heba etmeyin… Daha da uzatmaya gerek yok ama bir önemli tavsiyem de saç çizginizi iyi belirletin. Bu süreçte en negatif gördüğüm durum kendimde bu. Çünkü çizgi çok yukarda kaldı ve sağ kısım, sola doğru daha da yukarıda. Tamamen nizami olması değil de az da olsa orantılı olması daha hoş olurdu. Onun dışında memnunum.
Kurumun önerdiği takviyeler: Xpecia tableti sadece akşamları tok karna içmeye devam ediyorum. Bilemiyorum, belki de 2 günde 1 içmeye devam ederim. Sonra 3 günde 1 derken 6 ay sonra bırakırım. Hair forteyi ise akşamları sıkmaya devam ediyorum. Bu spreye de kışa kadar devam etmeyi düşünebilirim. Şimdi fotoğraflarla sizi baş başa bırakıyorum ve varsa olumlu/olumsuz düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz. Sağlık dilerim.