Hintel'in söylediği klinikte yaptırmak zorundasın. Başka yerde yaptıramazsın. Bu forum niye açıldı sanıyorsun.
Ee madem öyle ne işin var bu forumda
Ekmekmyok size bu forumda dimi üzücü
Estafurullah sen varken burada bize düşmez
Sen çok zeki ve çok bilgili olduğun için harika bir saç ekim merkezi önerip insanları madur edeceksindir nasıl olsa

yoksa bizim ne hadiimize senin gibi bilgili arkadaşlar varken
Forumda senelerce araştırma yapmış aragon006 a bile reklamcı diyecek kadar
Şirazezi kaymış cahil bir merkez adamı olduğun belli bak çocuk burada saç ekimini paylaşıp insanlara faydalı oluyor ve emin ol harika bir saç ekim sonucu alacaktır:) o da sana dert olur dostum.
Bu arada seni burada tutmamım sebenini de söyliyim hangi merkeze çalışıyorsun:) bunu öğrenince ki öğremdim de biraz daha emin olmal istiyorum o zaman harika bir çalışma yapacağım.
Akılcılık diye bir kavram var bilirmisin?
Öğrenmeni tavsiye ederim Hayatını ve tüm stretejisini akılcılık üzerine kurmuş insanlarla karşı karşıya gelmek istemezseniz emin olum.