Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 93681 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #60 : 13 Ocak 2025, 11:21:15 »
Hintel'in söylediği klinikte yaptırmak zorundasın. Başka yerde yaptıramazsın. Bu forum niye açıldı sanıyorsun.

Ee madem öyle ne işin var bu forumda ???
Ekmekmyok size bu forumda dimi üzücü :)

Estafurullah sen varken burada bize düşmez :))
Sen çok zeki ve çok bilgili olduğun için harika bir saç ekim merkezi önerip insanları madur edeceksindir nasıl olsa :)  yoksa bizim ne hadiimize senin gibi bilgili arkadaşlar varken :)

Forumda senelerce araştırma yapmış aragon006 a bile reklamcı diyecek kadar
Şirazezi kaymış cahil bir merkez adamı olduğun belli bak çocuk burada saç ekimini paylaşıp insanlara faydalı oluyor ve emin ol harika bir saç ekim sonucu alacaktır:) o da sana dert olur dostum.

Bu arada seni burada tutmamım sebenini de söyliyim hangi merkeze çalışıyorsun:) bunu öğrenince ki öğremdim de biraz daha emin olmal istiyorum o zaman harika bir çalışma yapacağım.

Akılcılık diye bir kavram var bilirmisin?

Öğrenmeni tavsiye ederim Hayatını ve tüm stretejisini akılcılık üzerine kurmuş insanlarla karşı karşıya gelmek istemezseniz emin olum.

burak.89

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #61 : 17 Ocak 2025, 15:55:22 »
iyi günler. Hakan Clinic bugun bana 110 bin TL fiyat cikartti. Hollandadan yazdigim icin mi diye sordugumda ise hayir yabancilara daha yuksek fiyat veriyoruz dedi.

Profesor-1907TR

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #62 : 17 Ocak 2025, 18:04:19 »
Hintel'in söylediği klinikte yaptırmak zorundasın. Başka yerde yaptıramazsın. Bu forum niye açıldı sanıyorsun.

Hiç utanmıyorsun bunu yazarken demi insanda biraz utanma arlanma duygusu olur. Çok uzun zamandır bu forumdayım senin gibi şarlatanları çok gördük. Burada herkes bir mücadele veriyor tüm hayatı boyunca görüntüsünü etkileyeceği için. Sen kalkmış manipüle etmeye çalışıyorsun. Boşuna dememişler "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" diye.
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Finasteride, Xpecia, Omega-3, Vitamin D3K2, Prozinc Plus Şampuan, Konazol Şampuan
ASUMAN HAİR // 3500 GREFT // Saç ekimi sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=36716.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #63 : 22 Ocak 2025, 01:24:18 »
iyi günler. Hakan Clinic bugun bana 110 bin TL fiyat cikartti. Hollandadan yazdigim icin mi diye sordugumda ise hayir yabancilara daha yuksek fiyat veriyoruz dedi.

4 bin euro civarı fiyatları. Yabancılara ya da daha fazla ama güzel gurbetçilerede yurt içi fiyat vermişler nr güzel
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #64 : 22 Ocak 2025, 01:24:43 »
Hiç utanmıyorsun bunu yazarken demi insanda biraz utanma arlanma duygusu olur. Çok uzun zamandır bu forumdayım senin gibi şarlatanları çok gördük. Burada herkes bir mücadele veriyor tüm hayatı boyunca görüntüsünü etkileyeceği için. Sen kalkmış manipüle etmeye çalışıyorsun. Boşuna dememişler "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" diye.

Teşekkür ederim hocam 🙏
Global Moderator

newlife

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #65 : 22 Ocak 2025, 11:49:49 »
Şahin Çelik güncel 70.000 TL

Winston75

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #66 : 26 Ocak 2025, 11:17:28 »
Fiyatların şirazesi gerçekten kaymış. Tam 14 ay önce detaylı bir şekilde araştırdım. Yaklaşık fiyatlar 1000-2000 € arasındaydı. Hatta 2000i geçen 1 bilemedin 2 yer vardı.
Şu an gtefti 2€ dan hesaplayanlar var.
Bir de hala yurtdışı fiyatları ile karşılaştırılıyor. Yani İngiltere Almanya vs fiyatları.(ki bu fiyatlara yaklaştı) Bulgaristan ve Romanya da da yapılmaya başlandı. Hatta ortadoğu, Hindistan a kadar gidenler var.
Hindistan zaten daha ucuz. Bulgaristan Romanya da fiyatlar aynı (ve yasal sağlık sigortaları oralarda tamamen geçerli). Yabancıların Türkiyeyi tercih etmeleri için daha iyi fiyatlar verilmeli. Ben artışın etik olduğunu düşünmüyorum.
2 3 haftaya inşallah 2. ekimimi yaptıracağım. Tepeyi de biraz toparladım mı sıra pigmentasyon a gelecek.
Kendim için bir daha bakayım dedim tümünü okudum. Tartışılacak çok şey var ama net olan artışın etik olmadığı. Elindekinden de olacaklar farkında değiller.

enesss07

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #67 : 27 Ocak 2025, 00:35:52 »
Merhabalar, Asuman Hair 90.000 TL yazıyor ancak sanırım bu 09.2024 fiyatı. Güncel 2025 fiyatını bilen var mıdır? Teşekkürler.

brs001

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #68 : 30 Ocak 2025, 17:52:02 »
Merhaba,

Bir süredir forum sayesinde de epey bilgi edindim, herkese teşekkürler öncelikle.

Aşağıdaki merkezlerle görüştüm şimdilik, henüz karar veremedim, ayrı başlıkta ayrıca fikir alacağım.

Asmed, Serkan Aygın ve İbrahim Erayhan ile görüştüm.

Asmed’de en düşük fiyatlı seçenek greft sayısı*1.5 EUR

Serkan Aygın 2500 EUR (greft sayısından bağımsız olduğunu söylediler)

İbrahim Erayhan 50000 TL (3500 Greft)

Aldığım güncel ön bilgiler bu şekilde.

drbora kutay

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #69 : 07 Şubat 2025, 14:55:16 »
Asmed Dr koray erdoğan greft ücreti  3 euro
Asmed Dilek çakır greft ücreti 1.5 euro
hakan doğanay 1 euro türklere 2 euro yabancılara
dr Bekirbek 17,5 greft ücreti
Hakan klinic saç ekimi fiyatı 110 bin tl yerli hastalara 10
Bin tl indirim.
Akl klinik saç ekimi fiyatı 65.000 TL Kök hücreli saç ekimi 50.000 TL
medekes 55 bin Tl saç ekimi fiyatı
şahin çelik 65 tl saç ekimi fiyatı
sibel ulaşan 2500 euro
zafer ulaşan 50 bin tl
Ers kilinik şişli 35 bin tl saç ekimi fiyatı
Aranemed 55 BİN TL SAÇ EKİMİ FİYATI
cıbadem Saç Ekimi Fiyatları
Asmed Hair Saç Ekimi Fiyatları
Asuman Hair Transplant Saç Ekimi Fiyatları 90000 tl
Dr.Hakan Doğanay 60 bin tl ekip fiyatı
Bilgehan Aydın Saç Ekimi Fiyatları
Clinicexpert Saç Ekimi Fiyatları
Emphair Saç Ekimi Fiyatları
Estecenter Saç Ekimi Fiyatları
Estetik International Saç Ekimi Fiyatları
Esteworld Saç Ekimi Fiyatları
Hermest Saç Ekimi Fiyatları
İlhan Serdaroğlu Saç Ekimi Fiyatları
Medical Park Saç Ekimi Fiyatları
Serkan Aygın Saç Ekimi Fiyatları
Zekeriya Kul Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Ankara
Dr. Muttalip Keser Saç Ekimi Fiyatları
Serdar Gökrem Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları İzmir
Clinic Hair Saç Ekimi Fiyatları
Sibel Ulusan Medical Hair Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Antalya
AHD Clinic Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekim Fiyatları Bursa
Dr. Murat Küçüktaş Saç Ekimi Fiyatları
Özgür Nalbant Saç Ekimi Fiyatları
Saç Ekimi Fiyat Belirleme Modelleri ve Saç Ekimi Fiyatları 2025

Saç ekim Fiyatlar güncellenecektir

2023 yılının saç ekim fiyatları hemen hemen netleşmiş durumda
Üzerinden geçip tekrar kontrol edilecektir

Lütfen güncel saç ektiren arkadaşlar konuya bilgi girsin
Ya da yeni fiyat alan arkadaşlar

bizim dayıoğlu gitti ( yapma dedim 100 kere) İnterliva organik( domatesmi mi ekecek acaba) ekim 150 çekmiş.

abazapasa

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #70 : 18 Şubat 2025, 13:15:48 »
Fiyatların şirazesi gerçekten kaymış. Tam 14 ay önce detaylı bir şekilde araştırdım. Yaklaşık fiyatlar 1000-2000 € arasındaydı. Hatta 2000i geçen 1 bilemedin 2 yer vardı.
Şu an gtefti 2€ dan hesaplayanlar var.
Bir de hala yurtdışı fiyatları ile karşılaştırılıyor. Yani İngiltere Almanya vs fiyatları.(ki bu fiyatlara yaklaştı) Bulgaristan ve Romanya da da yapılmaya başlandı. Hatta ortadoğu, Hindistan a kadar gidenler var.
Hindistan zaten daha ucuz. Bulgaristan Romanya da fiyatlar aynı (ve yasal sağlık sigortaları oralarda tamamen geçerli). Yabancıların Türkiyeyi tercih etmeleri için daha iyi fiyatlar verilmeli. Ben artışın etik olduğunu düşünmüyorum.
2 3 haftaya inşallah 2. ekimimi yaptıracağım. Tepeyi de biraz toparladım mı sıra pigmentasyon a gelecek.
Kendim için bir daha bakayım dedim tümünü okudum. Tartışılacak çok şey var ama net olan artışın etik olmadığı. Elindekinden de olacaklar farkında değiller.

2024 temmuz ayında Hakan klinik ile görüştüğümde 55bin tl fiyat verdiler şimd görüştüğümde 110bin tl olmuş maliyetlerin personel maaşlarının arttığının farkında olduğumu söyledim ama iki katı artışın normal olmadığını söyledim gerçekten etik bi artış değil. insanlar telefon fiyatı 110 bin tl diyor sanki herkesin cebinde 110bin tl lik telefon var neden normalleştiriliyor anlayamadım.

keche29

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #71 : 08 Mart 2025, 15:57:33 »
Bugün esteworld 86 bin fiyat verdi. Bana fazla geldi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #72 : 11 Mart 2025, 16:23:38 »
Bugün esteworld 86 bin fiyat verdi. Bana fazla geldi

zaten saç ektirecek en son yer iyi ki fazla gelmiş araştırın lütfen forumda güzel bir yer seçin

ers onlardan 10 kat kaliteli saç ekiyor 35 bin tl medex yada ahmet toşun şahin çelik
asuman hair hakan klinik
Global Moderator

VanHelsing

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #73 : 11 Mart 2025, 17:45:56 »
Serbest piyasa olduğu için ortalamanın çok üzerinde fiyatlar var. Hastane ortamı yatılı falan olsa anlarım çoğunda o da yok.
Bu sadece ekim değil çoğu alanda böyle.
örneğin botulinum toksin, en iyisinin kutusu ortalama 4 bin, uygulamaya gelince 8 bin'den kapı açılıyor. Kutunun ne kadarını kullandıkları da belli değil.
Devlet en kısa zamanda kazanç üzerinden artan oranlı vergi almaya başlar umarım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #74 : 11 Mart 2025, 22:42:33 »
Serbest piyasa olduğu için ortalamanın çok üzerinde fiyatlar var. Hastane ortamı yatılı falan olsa anlarım çoğunda o da yok.
Bu sadece ekim değil çoğu alanda böyle.
örneğin botulinum toksin, en iyisinin kutusu ortalama 4 bin, uygulamaya gelince 8 bin'den kapı açılıyor. Kutunun ne kadarını kullandıkları da belli değil.
Devlet en kısa zamanda kazanç üzerinden artan oranlı vergi almaya başlar umarım.

iyi güzel söyledin de dostum Devlet bir arabadan 3 kat verği almıyor mu ? o nasıl olacak ya da bir telefondan bir paket sıgara nın 70 tl si vergi :)) önce bence kendi sistemini vatandaş için düzeltse keşke

hastanelerden de ciddi verği alıyor her şeyin fiyatı 4 kat arttı
80 bin tl bir saç ekimi ama  dışarıda 4 kişi yemek yese bir balık restoranında 15 bin tl

saç ekimi şu anki durumlara göre normal kaldı direniyor hala 1 sene sonra bu fiyatların 2 katı olur bu kadar gidere rağmen

bir saç ekiminde 4 kişi çalışıyor  4 maaş + sigorta + ekim başına pirim  hastaneye verilen para + kira + kullanılan malzemeler

Global Moderator

Facebook Twitter Instagram