Saç Ekimi Sonuçları
25 Eylül Esteworld'den 100bin TL olarak fiyat aldım. -> Kapıdan çıkarken çabuk ol 140 bin olacak bize hızlı dön diyorlardı
Ne günah işledinde oraya saç ekimi görüşmesine gidebildin
maya estetik 5000 greft dhi için 30.000,00 TL diyor. açıklığım geniş ve fazla, yaş 36. bu yer ile ilgili bilgisi olan var mı.
Denize düşen yılana sarılır. Geçen sene gitmiştim evime yakın diye bir gün kapısından girdim. Saç lazeri verdiler, hafiften kalınlaşma ve karartı oldu her şey düzeliyor sanmıştım. 6 aylık tedavi bitince geri döndü serüven. İşlerinde çok iyi de olsalar, kampanya, çabukluk baskısı yapan hiçbir yerle çalışmam. İyi ki gitmişim de size tavsiyemi paylaşabiliyorum.
Bende kısmetse 2 gün sonra 1 kasimda Asuman hair de ektirecegim. 110 bin fiyat vermişlerdi.
Asumanhair güncel kaç bin TL?Bilgisi olan yazabilir mi?
Ettirdim mi dostum?110 Bin TL mi ödedin?İndirim filan yaptırma şansın oldu mu?İlgiden alakadan memnun musun?
Dostum asmed den bahsediyoruz sanırım bu konuda çok bilgin yok o yüzden anlam veremedin. Asmed saç ekimini piyasadaki saç ekimleri ile karıştırma oranın sistemi çok bambaşka. Ben mesala başka yerde ektirmem fiyat ne olursa olsun. Ayrıca 130 bin tl nin bir değeride kalmadı cep telefonu alıyorsun artık bu ülkede Halk olarak tükendik zaten.