Gönderen Konu: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel  (Okunma sayısı 93449 defa)

Eren009

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 2025 Saç Ekimi Fiyatları güncel
« Yanıtla #210 : 17 Kasım 2025, 23:02:53 »
tam aralık ayında ektirecekken bir panik aldık şimdi beni((

Panik olmamalıyız, ben bu durumu, insanlar farkına varsın, bunu bilsin, eğer kabul ediyorlarsa ona göre hareket etsinler diye tekrar tekrar açıklamaya çalışıyorum. Bazı insanlar artniyetli olduğumu düşünüyorlar ancak bu durum benim de hiç hoşuma gitmiyor, bu söylediğim ekilen saçların dökülmesi/ seyrelmesi olayı gerçekten üzerine konuşulması, düşünülmesi gereken bir konu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #211 : 18 Kasım 2025, 00:00:05 »

Panik olmamalıyız, ben bu durumu, insanlar farkına varsın, bunu bilsin, eğer kabul ediyorlarsa ona göre hareket etsinler diye tekrar tekrar açıklamaya çalışıyorum. Bazı insanlar artniyetli olduğumu düşünüyorlar ancak bu durum benim de hiç hoşuma gitmiyor, bu söylediğim ekilen saçların dökülmesi/ seyrelmesi olayı gerçekten üzerine konuşulması, düşünülmesi gereken bir konu.

koray hocanın bir videosu var ekilen saçın ömrünün 10 sene olduğunu söylüyor o da en iyi şartlarda finasterid bu durumu kullandığın sürece engelliyor
Global Moderator

gezegen

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #212 : 18 Kasım 2025, 02:32:47 »

işte bir umutla hep iyi şeyleri okuyoruz yorumluyoruz dediğin gibi bir de negatif yanları var bu işlerin nerden baksan zor bir durum, zamanın da saçlarımızın kıymetini bilmedik şimdi uğraşıp duruyoruz

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #213 : 18 Kasım 2025, 13:00:44 »
koray hocanın bir videosu var ekilen saçın ömrünün 10 sene olduğunu söylüyor o da en iyi şartlarda finasterid bu durumu kullandığın sürece engelliyor

10 sene sonra  yani finasterid kullanmazsak mevcut ekilmeyen on bölgede ki kendi saclarimiz gibi dökülüyor mu ekilen saçlar  Hintell bey ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #214 : 19 Kasım 2025, 07:52:35 »
10 sene sonra  yani finasterid kullanmazsak mevcut ekilmeyen on bölgede ki kendi saclarimiz gibi dökülüyor mu ekilen saçlar  Hintell bey ?

Dökülür ya da büyük oranda  ya da azalır dostum. Bu yüzden donör alanını en iyi şekilde kullanan merkezi seçmek çok önemli. Ayrıca saç ekimi için doğru yaşı beklemek gerekiyor ki ileride ikinci bir saç ekimine ihtiyaç olursa bunu karşılayabilecek donör kapasitesi kalsın.
Global Moderator

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #215 : 19 Kasım 2025, 07:54:03 »
işte bir umutla hep iyi şeyleri okuyoruz yorumluyoruz dediğin gibi bir de negatif yanları var bu işlerin nerden baksan zor bir durum, zamanın da saçlarımızın kıymetini bilmedik şimdi uğraşıp duruyoruz

dostum STRES YAPACAK BİR DURUM YOK SAÇ EKİMİNİ DOĞRU ANLAYIP ONA GÖRE PLAN YAPMALI İNSAN
HAYAL SATMAT ANLIK MUTLU EDER DOĞRU UZUN ÖMÜRLÜ OLUR..
Global Moderator

Conqueror1453

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #216 : 19 Kasım 2025, 08:54:48 »
Dökülür ya da büyük oranda  ya da azalır dostum. Bu yüzden donör alanını en iyi şekilde kullanan merkezi seçmek çok önemli. Ayrıca saç ekimi için doğru yaşı beklemek gerekiyor ki ileride ikinci bir saç ekimine ihtiyaç olursa bunu karşılayabilecek donör kapasitesi kalsın.

Anladım Hintell bey saolun teşekkürler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #217 : 19 Kasım 2025, 18:58:46 »
rica ederim dostum
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram