Gönderen Konu: Medicool sac ekimi dusunuyorum  (Okunma sayısı 81 defa)

Kerim Yeşildağ

• Yeni üye
  • *
Medicool sac ekimi dusunuyorum
« : 27 Kasım 2024, 14:20:12 »
Merhaba 24 yasindayim 3 sene once sac dokulmesinden paylasimlarim vardi fin dut tarzi olmayan medical tedavilerim sonucsuz kaldi bende 3 yildir sacimi kaziyip keyfime baktim ama bu aralar sac ekimi dusunmeye basladim ve mersinde medicool hastanesini gordum hosuma gitti randevu ayarlayacagim fakat kafamda bi kac soru var.
Donor bolgemin biraz zayif oldugunu soyledi bi bakarmisiniz ekim icin uyguhmuyum 32 bin fiyat istediler bence uygun cogu yere gore

woc

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medicool sac ekimi dusunuyorum
« Yanıtla #1 : 29 Kasım 2024, 05:26:36 »
Hocam genç yaşta saç ekimi pek tavsiye edilen bir şey değil, çünkü dökülme 30-35’li yaşlara kadar devam ettiği için o yaşlara geldiğinizde kafanız daha kötü durumda oluyor. Bu sefer 2. ekim gerekiyor, onun için de donör olur mu olmaz mı şüpheli. Bu sebeple yaşınız henüz daha genç. Bi 5-6 sene sonra yaptırmanızı öneririm aksi takdirde kısa zaman mutlu olup uzun vadede mutsuz olabilirsiniz. Saygılarımla.

Leao

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Medicool sac ekimi dusunuyorum
« Yanıtla #2 : 29 Kasım 2024, 06:41:24 »
Merhaba 24 yasindayim 3 sene once sac dokulmesinden paylasimlarim vardi fin dut tarzi olmayan medical tedavilerim sonucsuz kaldi bende 3 yildir sacimi kaziyip keyfime baktim ama bu aralar sac ekimi dusunmeye basladim ve mersinde medicool hastanesini gordum hosuma gitti randevu ayarlayacagim fakat kafamda bi kac soru var.
Donor bolgemin biraz zayif oldugunu soyledi bi bakarmisiniz ekim icin uyguhmuyum 32 bin fiyat istediler bence uygun cogu yere gore
Hocam donör uzunkenki resmi lazım

Facebook Twitter Instagram