Gönderen Konu: FİNASTERİD YAN ETKİSİ Mİ BU(acil)  (Okunma sayısı 511 defa)

msttskn

• Jr. Member
  • **
FİNASTERİD YAN ETKİSİ Mİ BU(acil)
« : 02 Aralık 2024, 10:37:38 »
dostlar yaklasık 1..5 aydır kullanıyorum  bundan öncede 4 ay kullanmıstım o zaman hıcbır yan etkı görmedım ama son 2 3 gundur bacaklarımda sadece sinek ısırıgından buyuk seyler cıkıyor ve cok feci kaşınıyor bu mevsımde sinek ısırıgı oldugunu düşünmüyorum evde sadece bende var sizce 1 hafta yada kac gun olursa fınasterıde ara vermelı mıyım

Alper1

• Hero Member
Ynt: FİNASTERİD YAN ETKİSİ Mİ BU(acil)
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2024, 16:44:10 »
Alerji (kurdeşen) olmuşsunuz hocam ama bu finden kaynaklı olmayabilir muhtemelen yediğiniz bir gıdadan dolayı olmuşsunuz veya streste yapabilir.
Hastaneye gidin muhtemelen size iğne yapacaktır eğer yapmazsa bilaxten isimli bir ilaç var onu verir.
  • Yaşınız 22
Yardımcı olmak için yazdığım yazılar tamamen bilimseldir.

msttskn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #2 : 02 Aralık 2024, 19:50:17 »
Alerji (kurdeşen) olmuşsunuz hocam ama bu finden kaynaklı olmayabilir muhtemelen yediğiniz bir gıdadan dolayı olmuşsunuz veya streste yapabilir.
Hastaneye gidin muhtemelen size iğne yapacaktır eğer yapmazsa bilaxten isimli bir ilaç var onu verir.

son durum böyle hocam kasıdıklarım kabarıyor ama fınasterıd yan etkılerınde yazıyor ürtiker aynı sey degıl mı

Hodrimeydan41

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 02 Aralık 2024, 19:53:33 »
Finasteridi 8 ay kullandım  5aydan beride dutasterid kullanıyorum millet bu dht blockerları neden bu kadar abartıyo anlamıyorum

msttskn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #4 : 02 Aralık 2024, 19:55:02 »
Finasteridi 8 ay kullandım  5aydan beride dutasterid kullanıyorum millet bu dht blockerları neden bu kadar abartıyo anlamıyorum
yani hocam ne demek istiyorsun problemımı paylasıyorum

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 02 Aralık 2024, 20:05:43 »

son durum böyle hocam kasıdıklarım kabarıyor ama fınasterıd yan etkılerınde yazıyor ürtiker aynı sey degıl mı
Ürtiker ile kurdeşen aynı şey fakat bunu finasteridin yaptığını düşünmüyorum eğer finasterid yapsaydı daha ilk günden bu ilacı almaya başladığınızda yapardı bu muhtemelen yediğiniz bir gıdadan dolayı olmuş.
  • Yaşınız 22

msttskn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #6 : 02 Aralık 2024, 23:45:47 »
Ürtiker ile kurdeşen aynı şey fakat bunu finasteridin yaptığını düşünmüyorum eğer finasterid yapsaydı daha ilk günden bu ilacı almaya başladığınızda yapardı bu muhtemelen yediğiniz bir gıdadan dolayı olmuş.
bende öyle düşündüm ilk ama daha kızarınca korktum bi daha önce 4 5 ay kullandım fin hiçbir şey olmadı suanda 1.5 aydır kullanıyorum dedigniz gib olsa bastan olurdu kendı kendıne geçermı yoksa doktora basvurmalı mıyım randevu bulursam tabi

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 03 Aralık 2024, 03:10:56 »
bende öyle düşündüm ilk ama daha kızarınca korktum bi daha önce 4 5 ay kullandım fin hiçbir şey olmadı suanda 1.5 aydır kullanıyorum dedigniz gib olsa bastan olurdu kendı kendıne geçermı yoksa doktora basvurmalı mıyım randevu bulursam tabi
Randevu almanıza gerek yok herhangi bir devlet hastanesinin aciline gidin alerji olduğunuzu belirtin onlar halleder. Dediğim gibi ya iğne yada bilaxten isimli ilacı verirler veya onun muadilini.
  • Yaşınız 22

msttskn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #8 : 03 Aralık 2024, 11:43:17 »
Randevu almanıza gerek yok herhangi bir devlet hastanesinin aciline gidin alerji olduğunuzu belirtin onlar halleder. Dediğim gibi ya iğne yada bilaxten isimli ilacı verirler veya onun muadilini.
sağol hocam içimi rahatlattın

Alper1

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 03 Aralık 2024, 17:49:44 »
sağol hocam içimi rahatlattın
Rica ederim.
  • Yaşınız 22

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 11 Aralık 2024, 02:55:10 »
kortizonlu krem alıp bir sür bakim o bölgeye kaybolursa finasterid değil kurdeşen
Global Moderator

msttskn

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 23 Aralık 2024, 10:30:03 »
kortizonlu krem alıp bir sür bakim o bölgeye kaybolursa finasterid değil kurdeşen
kendi kendine geçti çok şükür

Facebook Twitter Instagram