Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
İstanbulda ani bir şekilde saç ekimine karar verip ödemesini yapıp günü almışken son gece biraz ani oldu araştırayım şu işi diyerek araştırmaya koyulduğumda bu forumu gördüm bir kaç yerde. İncelerken karar verdiğim yerin tavsiye edilmediği ve bu işin ani bir şekilde yapılacak bir yer olmadığına karar verip ekimden vazgeçtim. Hintell hocama da danıştım bu konuda sağolsun cevap verip yardımcı oldu.
Benim daha önce anlaştığım yer fiziki şartları iyi, kurumsal ve türkiyede bu işin ilk yapıldığı yerlerden birinin altunizade şubesi idi. Ancak araştırdığımda gördüğüm şey bu işin butik bir iş olması gerektiğiydi, alımları, kanalları ve ekimi kimin yaptığıydı. Bu yüzden kurumlardan çok kişiler önem arz ediyordu .
Sonrasında burada sonuçlara baktığımda 2 klinik belirledim bunlar Hakan Doğanay ve Büşra Can'dı. Yaşadığım yere yakın olması ve zamanımın kısıtlı olması sebebiyle Büşra Can'da karar verdim görüşmeye gittim. Osman beyle görüştük ve buradan aldığım referanslarla saç ekimini netleştirdim.
Saç ekimi öncesinde dikkat edilmesi gerekenlerle ilgili ayrıntılı bir döküman paylaştılar bu da önemliydi benim için.
Saç ekim günü 8:00 gibi başlayan operasyon 18:00 gibi bitti. Yorucu ve zordu açıkçası ama tek seferlik bişey diye düşünerek sabrederek bitirdik operasyonu. Ekim ön bölgesinde bir haftadır sigara içmememe ve alkol kullanmama rağmen tam uyuşmayan yerler oldu ve bu kısım zorladı beni ama ağrı kesici vb verilerek ve sabrederek atlattık çok şükür.
Saç ekim sonuçlarım fotolarda yorumlarınız ve tavsiyeleriniz değerli benim için. Bu forumun bana çok büyük faydası olduğunu düşünüyorum ve başkalarının da faydanalabilmesi için yazmak istedim. Herkese sağlıklı ve gür saçlar.
![]()