Gönderen Konu: Saç ekiminden sonra kullanılması gereken ilaçlar / prp / şampuan vb. tavsiye  (Okunma sayısı 717 defa)

JackBack

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Herkese merhaba,

internette her kafadan bir ses çıktığı için bu konu başlığı altında tecrübeli arkadaşların yorumlarının yer alması gerektiğini düşünüyorum.

Kullanılması gereken ilaçlar (doğal yağlar veya hap gibi vb.) nelerdir? önerebileceğiniz ilaç tavsiyelerine açığım. ve bu ilaçları kullanmadan önce avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmak gerektiğini düşünüyorum. (tavsiye edilen ilaçtan günde kaç kere, aç mı yoksa tok karna mı vs. detaylı anlatım)

Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine xpecia, solgar vm200 ve solgar alpha lipoic acid satın aldım. ek olarak finasterid de çok işe yarıyor fakat yan etkileri beni endişelendirdi.

bunlar dışında şampuan olarak: revox men's shampoo saç dökülmesine karşı (magnezyum & çinkp & bakır / multi mineral kompleks) satın aldım.

son olarak saç için diğer bakım ürünleri veya başka ürünler hakkında da fikir / önerilerinize açığım

HairSearcher

• Yeni üye
  • *
Hocam ne varsa almışsın zaten daha ne olsun :)

Kerimm34

• Hero Member
günde bir avuç kabak çekirdeği tüket kanlanma artışı için minox kullanabilirsin ama durumunu görmeden yorum yapmak yanlış olur yada dermarollerda olabilir.

Facebook Twitter Instagram