Herkese merhaba,
internette her kafadan bir ses çıktığı için bu konu başlığı altında tecrübeli arkadaşların yorumlarının yer alması gerektiğini düşünüyorum.
Kullanılması gereken ilaçlar (doğal yağlar veya hap gibi vb.) nelerdir? önerebileceğiniz ilaç tavsiyelerine açığım. ve bu ilaçları kullanmadan önce avantajları ve dezavantajları hakkında bilgi sahibi olmak gerektiğini düşünüyorum. (tavsiye edilen ilaçtan günde kaç kere, aç mı yoksa tok karna mı vs. detaylı anlatım)
Ben arkadaşımın tavsiyesi üzerine xpecia, solgar vm200 ve solgar alpha lipoic acid satın aldım. ek olarak finasterid de çok işe yarıyor fakat yan etkileri beni endişelendirdi.
bunlar dışında şampuan olarak: revox men's shampoo saç dökülmesine karşı (magnezyum & çinkp & bakır / multi mineral kompleks) satın aldım.
son olarak saç için diğer bakım ürünleri veya başka ürünler hakkında da fikir / önerilerinize açığım