Saç Ekimi Sonuçları
Her şey için gayet güzel görünüyor saçlarınız maşallah saç kalitenize göre gelişim daha iyi bence
Merhaba arkadaşlar uzun süre paylaşım yapamadım. Ekimimin 11.ayına ait fotoğrafları paylaşıyorum.
Bence dostum Fin + xpecia gerisi çok önemli değil benim için tabi sen kullan istiyorsan
Aralık-Ocak ayı gibi ikinci ekim düşünüyorum. Sizlerin düşünceleri, tavsiyeleri, görüşleri nedir@hintell özellikle yorumlayabilirsen çok memnun olurum.
1 yıl dolmadan 2. elim yapmazlar bence.bünye yeni yeni kendine geliyor.2. ekimi nerede düşünüyorsun.saç ekimin fena değil.ama daha iyi olabilirdi tabi.sol taraf azyıf kalmış biraz.
Açıklığa bakarak sonuç gayet güzel olmuş. Güle güle tarayın . Donör bölgesini bşrazdaha uzun kullanmak gerekli Çok kısa kalmış . Protez saç kadar yoğunluk olması imkansız tabiki . Ama kullanımı çok rahatlatmıştır . 2 seans için daha erken gibi . Tekrardan hayırlı olsun
Eklilen saçlar çıkmış.Basarılı bir ekim.silme açık bir alana sahipmissiniz bu sonuç çok iyi.2.ekim ilk ekimden 8 ay sonra bile yapılıyor.beklemenize gerek yok.