Merhaba Arkadaşlar,Öncelikle bu formu oluşturan Hintell ve katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Formu inceledikten sonra Asuman Hair'de saç ekimi yapmaya karar verdim. Yaklaşık 3-4 hafta önce randevu aldım ve birkaç ilaç kullanmam istendi; onları kullanmaya başladım.
Kullandığım ilaçlar şunlar: Xpecia, Prozinc Spray ve Prozinc Şampuan.
Operasyon GünüOperasyon sırasında Asuman Hanım, Enes Bey ve Atakan Bey vardı; tüm işlemleri onlar gerçekleştirdi. Donör bölgesini Enes Bey ve Atakan Bey aldılar, kanalları Asuman Hanım açtı ve ekimi Asuman Hanım, Enes Bey ve Atakan Bey birlikte yaptı. Bana göre ekip profesyoneldi.
Normalde operasyon cumartesi günü yapılacaktı ancak yanlış iletişim nedeniyle yaptırmaktan vazgeçmiştim. Daha sonra Asuman Hanım benimle iletişime geçti, onunla görüştükten sonra pazar günü ekimi yapma kararı aldık.
Operasyon günü, doğal olarak biraz korku vardı; acaba nasıl olacak, iyi olacak mı, falan diye düşünüyordum. Ama bugün, operasyonun 1. günü, zamanla ne kadar iyi ya da kötü olduğunu hep birlikte göreceğiz. Asuman Hanım'ın ekimlerini başarılı buluyorum ve herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlısı olsun artık.
Ekimden Sonra Kullanılacak İlaçlar:Her gün Fito krem, donör bölgesine sabah/akşam
Proscar 1/4 (kan tahlilinden sonra alıp almayacağım belirtilecek)
Redoxan C, D, Çinko, günde 1 defa
Konazol şampuan, günde bir defa, 5-6 gün boyunca
Prozinc Plus şampuan, günlük (6. günden sonra)
Alopexy T-spray, önerildi 20. günden sonra ama içinde Minoksil olduğunu biliyorum, bilmiyorum kullanmalı mıyım? Forumda çok fazla kişi önermiyor. Eczanede yoktu ama HairForte vardı. Bunu kullanan var mı? Minoksil içermediğini düşünüyorum, çünkü ambalajda yazmıyor.
Normalde aldığım vitamin haplarımı almamam söylendi. Bunlar: multivitamin, Seven Seas balık yağı ve Solgar. Kullanmamam söylendi.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.