Gönderen Konu: Asuman Hair - Yas 35 - 4200 greft - 15/12/2024  (Okunma sayısı 1004 defa)

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asuman Hair - Yas 35 - 4200 greft - 15/12/2024
« : 16 Aralık 2024, 16:39:42 »
Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle bu formu oluşturan Hintell ve katkı sağlayan arkadaşlara teşekkür ederim. Formu inceledikten sonra Asuman Hair'de saç ekimi yapmaya karar verdim. Yaklaşık 3-4 hafta önce randevu aldım ve birkaç ilaç kullanmam istendi; onları kullanmaya başladım.

Kullandığım ilaçlar şunlar: Xpecia, Prozinc Spray ve Prozinc Şampuan.

Operasyon Günü

Operasyon sırasında Asuman Hanım, Enes Bey ve Atakan Bey vardı; tüm işlemleri onlar gerçekleştirdi. Donör bölgesini Enes Bey ve Atakan Bey aldılar, kanalları Asuman Hanım açtı ve ekimi Asuman Hanım, Enes Bey ve Atakan Bey birlikte yaptı. Bana göre ekip profesyoneldi. 
Normalde operasyon cumartesi günü yapılacaktı ancak yanlış iletişim nedeniyle yaptırmaktan vazgeçmiştim. Daha sonra Asuman Hanım benimle iletişime geçti, onunla görüştükten sonra pazar günü ekimi yapma kararı aldık.

Operasyon günü, doğal olarak biraz korku vardı; acaba nasıl olacak, iyi olacak mı, falan diye düşünüyordum. Ama bugün, operasyonun 1. günü, zamanla ne kadar iyi ya da kötü olduğunu hep birlikte göreceğiz. Asuman Hanım'ın ekimlerini başarılı buluyorum ve herhangi bir sorun olacağını sanmıyorum. Hayırlısı olsun artık.

Ekimden Sonra Kullanılacak İlaçlar:

Her gün Fito krem, donör bölgesine sabah/akşam
Proscar 1/4 (kan tahlilinden sonra alıp almayacağım belirtilecek)
Redoxan C, D, Çinko, günde 1 defa
Konazol şampuan, günde bir defa, 5-6 gün boyunca
Prozinc Plus şampuan, günlük (6. günden sonra)
Alopexy T-spray, önerildi 20. günden sonra ama içinde Minoksil olduğunu biliyorum, bilmiyorum kullanmalı mıyım? Forumda çok fazla kişi önermiyor. Eczanede yoktu ama HairForte vardı. Bunu kullanan var mı? Minoksil içermediğini düşünüyorum, çünkü ambalajda yazmıyor.

Normalde aldığım vitamin haplarımı almamam söylendi. Bunlar: multivitamin, Seven Seas balık yağı ve Solgar. Kullanmamam söylendi.

Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları ekliyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Kayser Soze

• Hero Member
Ynt: Asuman Hair - Yas 35 - 4200 greft - 15/12/2024
« Yanıtla #1 : 17 Aralık 2024, 10:48:45 »
Hayırlı olsun dostum.
Yakın zamanda bende bu ekim merkezinde ektirmeyi düşünüyorum, ekimlerini beğeniyorum.
Senin açıklığın güzel. İnşallah mutlu olacağın bir sonuç alırsın.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 17 Aralık 2024, 10:50:33 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminizin ekim öncesi hatrı sayılır sağlıklı saçlarınız var görünüyor
Bunun üzerine çok başarılı güzel bir planlama ile saç ekimi yapılmış
Ön çizgi sıklık çok güzel duruyor

Saç ekimi kaliteli sağlıklı yapılmış
Umarım sonucun seni mutlu eder
Global Moderator

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 17 Aralık 2024, 10:54:52 »
Hayırlı olsun dostum.
Yakın zamanda bende bu ekim merkezinde ektirmeyi düşünüyorum, ekimlerini beğeniyorum.
Senin açıklığın güzel. İnşallah mutlu olacağın bir sonuç alırsın.

Tşkler Kayser. Umarım dediğin gibi mutlu olacağım bir sonuç olur. Umarım sende yaptırdığında mutlu olacağın bir sonuç olur.

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 17 Aralık 2024, 11:01:55 »
Hayırlı olmasını dilerim saç ekiminizin ekim öncesi hatrı sayılır sağlıklı saçlarınız var görünüyor
Bunun üzerine çok başarılı güzel bir planlama ile saç ekimi yapılmış
Ön çizgi sıklık çok güzel duruyor

Saç ekimi kaliteli sağlıklı yapılmış
Umarım sonucun seni mutlu eder

Tşkler Hintell, saclarim resimlerde ve normal hayatta gür görünüyor yanlar haric ama operasyon öncesi kesince tepede seyrelmeler başlamış.

Planlamayı bende beğendim, ekilenler çıkarsa sonuç beni mutlu eder. Şimdi saçlarıma daha iyi bakip beklemeye gecicem.

gurbetCİİ

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 17 Aralık 2024, 12:18:37 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz kendi saçlarınız var ekilenlerde çıkarsa süper sonuç olur inşallah
Çok kaliteli bir saç ekimi umarım güzel sonuç olur

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 17 Aralık 2024, 12:29:42 »
Hayırlı olsun saç ekiminiz kendi saçlarınız var ekilenlerde çıkarsa süper sonuç olur inşallah
Çok kaliteli bir saç ekimi umarım güzel sonuç olur

Umarim hocam, bekleyip gorucez. simdilik beklemedeyim. bir kac gun araliklarla foto paylasicam.

OnNumero

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2024, 18:58:50 »
hair forte de minoxil yok ama etkisiz bir şey bence alopexy kullan üstat sıklaştırma ekimi olduğu için ekilenler beslenmekte zorlanabilir.

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2024, 12:35:54 »
hair forte de minoxil yok ama etkisiz bir şey bence alopexy kullan üstat sıklaştırma ekimi olduğu için ekilenler beslenmekte zorlanabilir.

Anlıyorum OnNumero, eczacı aynı ürün diye geçirmeye çalıştı o zaman :)

3. gün yıkamadan sonra, yüzümde 2 gündür şişlikler oluştu. 3-5 güne onlar da geçer diye düşünüyorum

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2024, 11:38:58 »
Bugün 9. gün. Özlem Hanım, birkaç gündür Fucidin krem kullanmamı söyledi. Bana göre bir sorun yoktu ama "Kullanın," dediler, ben de kullanıyorum :) Büyük ihtimalle önlem amaçlı.

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Aralık 2024, 17:33:30 »
Ekimin 10. günü bugün.

Arkadaşlar, sizlere operasyon sonrası almamız gereken vitaminler hakkında bir sorum olacak. Şu an ekim merkezi ile iletişim problemi yaşıyorum, yani emin değilim, bazı şeyleri onların direktiflerine göre doğru mu yapıyorum, yoksa yanlış mı yapıyorum.

Ekimden sonra bana Xpecia ve Radoxan C, D ve çinko vitaminleri kullanmam söylendi. Xpecia sabah-akşam, günde 2 defa. Radoxan ise günde 1 kez alacağım şekilde belirtildi.

Şimdi, Özlem Hanım ile konuşurken ekstra vitamin alıp almamam gerektiği hakkında bilgi istedim. Bendeki bütün vitaminlerin fotoğraflarını yolladım ve bana sadece Xpecia'yı günde 2 defa, Radoxan'ı ise 3 günde bir kez almam gerektiğini söyledi.

Şimdi benim anlamadığım şey şu: Radoxan'ı ilk günden beri yanlış mı kullanıyordum? Diyelim ki doğru kullandım, şimdi 3 günde 1'e düşürmem gerekiyor, ama eğer ben sormasaydım bu bilgi bana verilecekti mi? Ozlem hanima sordum günde 1 idi simdi 3 günde 1 re mi düşürüyoruz cevap bekliyorum su an.

Sizce Şimdi başka vitaminler kullanmalı mıyım, yoksa bu kadarla mı yetinmeliyim?

Elimdeki mevcut vitaminler şunlar, ama şu an bunları kullanmıyorum:

Solgar VM2000 (Ekim merkezi almamı istedi)
Venatura Alfa Lipoik Asit (Ekim merkezi almamı istedi)
ORZAX Ocean B Complex
Sean SEAS Omega 3 Max - Strength
Centrum Advance Adults Daily Vitamin
Organic Turmeric, Ginger, Black Pepper

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Aralık 2024, 18:45:37 »
Özlem hanım beni aradi simdi, hastanın durumuna göre değiştiğini söyledi; ona göre ilaç veya vitamin takviyesi öneriliyormuş.

Ekimin 10. günü bugün.

Arkadaşlar, sizlere operasyon sonrası almamız gereken vitaminler hakkında bir sorum olacak. Şu an ekim merkezi ile iletişim problemi yaşıyorum, yani emin değilim, bazı şeyleri onların direktiflerine göre doğru mu yapıyorum, yoksa yanlış mı yapıyorum.

Ekimden sonra bana Xpecia ve Radoxan C, D ve çinko vitaminleri kullanmam söylendi. Xpecia sabah-akşam, günde 2 defa. Radoxan ise günde 1 kez alacağım şekilde belirtildi.

Şimdi, Özlem Hanım ile konuşurken ekstra vitamin alıp almamam gerektiği hakkında bilgi istedim. Bendeki bütün vitaminlerin fotoğraflarını yolladım ve bana sadece Xpecia'yı günde 2 defa, Radoxan'ı ise 3 günde bir kez almam gerektiğini söyledi.

Şimdi benim anlamadığım şey şu: Radoxan'ı ilk günden beri yanlış mı kullanıyordum? Diyelim ki doğru kullandım, şimdi 3 günde 1'e düşürmem gerekiyor, ama eğer ben sormasaydım bu bilgi bana verilecekti mi? Ozlem hanima sordum günde 1 idi simdi 3 günde 1 re mi düşürüyoruz cevap bekliyorum su an.

Sizce Şimdi başka vitaminler kullanmalı mıyım, yoksa bu kadarla mı yetinmeliyim?

ORZAX Ocean B Complex

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 26 Aralık 2024, 14:55:22 »
Gayet güzel duruyor saç ekim alanı çok sık ekilenler çıkarsa süper bir sonuç olacak inşallah çıkar sorunsuz
Global Moderator

se1989

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 26 Aralık 2024, 15:21:41 »
Tskler Hintell, Umarim ekilenler cikar, o zaman guzel bir sonuc olur. bekleyip gorucez hep beraber.

Gayet güzel duruyor saç ekim alanı çok sık ekilenler çıkarsa süper bir sonuç olacak inşallah çıkar sorunsuz

Kayser Soze

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 30 Aralık 2024, 11:44:09 »
Ekimin 10. günü bugün.

ORZAX Ocean B Complex

Vitaminler kişiye göre değişiyor. Genel olarak xpecia ve eksikliklerine göre diğer vitaminler ekleniyor.
Hergün Redoxon almandan birşey olmaz, merak etme. Ben 2 ay aralıksız kullandım, şimdi 3 günde bir kullanıyorum. Daha ekimim yapılmadı bile.
Şuanda da baya bir vitamin kullanıyorsun bence.

Facebook Twitter Instagram